“Agyalás-talanítás” a köbön: Access Bars csere

Access Bars csere nap: kezelés (Vágvölgyi Hajni fotója)
Access Bars csere nap: kezelés (Vágvölgyi Hajni fotója)

Nemrég kaptam egy hozzászólást a “Kérdezd magad egészségesre” című íráshoz, amiben az Access tanfolyamok árát firtatta a hozzászóló. Sajnos elég pontatlan információi voltak az árával és az előnyeivel kapcsolatban is – a hozzászólást és a kiegészítésemet itt olvashatod el. Érdemes meghízható forrásokból tájékozódni a teljes Access rendszerről! És nemcsak az árakról, hanem az értékről, a nyújtott pluszokról is! Mert ugye olcsó húsnak híg lehet a leve… Ezt támogatandó, ezen írásomban azt szándékozok érzékeltetni (nem tudom, mennyire fog sikerülni, mert körülbelül leírhatatlan), hogy milyen élmény, mekkora érték is egy Access Bars csere rendezvény.

Miért jó, ha tudunk róla, hogy létezik Access Bars csere?

A bejegyzés íródásának időpontjához képest előző nap vettem részt egy egész napos Access Bars cserén, 9-19 óra között tartott. Mivel országos Access napnak szervezték, igen sokan összejöttünk, összesen 40-en regisztráltak rá. Mindenki jogosult ilyen eseményeken kezelőként jelen lenni, aki egyszer részt vett már az alap Bars tanfolyamon, és ezzel Access Bars kezelő lett. (Aki nem vett részt Access Bars tanfolyamon, az a cserén is kipróbálhatja a módszert.)

Miért jó Access Bars kezelőnek lenni?

Például mert ez egy elég egyszerűen megtanulható fejmasszázs-szerű érintéses stresszoldó módszer. Kezelhetünk vele másokat, oldhatjuk a stresszüket. És mert a cseréken nagyon olcsón, pár ezer forintért kaphatunk kezeléseket, és adhatunk is. Azaz gyakorolhatunk, s ezáltal, a tükorneuronjaink közreműködésével még mi is kezelődünk. A barátnőm azt hangoztatja, hogy “Access Bars kezelőt minden családba!”, és teljes mértékben egyetértek vele!

Miért jó kezeléseket adni-kapni Access Bars csere eseményeken?

Már írtam róla a “Stresszradírozó agyatlanítás: Access Bars kezelés” címmel, hogy miért jó Access Bars tanfolyamon részt venni. Valójában az is egy vezetett Bars csere. És most még tovább fokozom. Minél hosszabb a rendezvény, annál több kezelés fér bele oda-vissza, annál nagyobb a stresszoldó hatásuk. Ha csak 3-4 órás, akkor körülbelül 1 kezeléspárt tudunk végezni. Ehhez képest tegnap én összesen 3 kezelést kaptam, 3-at adtam, az összesen 6 kezelés.

Amikor odamentem, járt a fejemben két téma, amik foglalkoztattak, amiken agyaltam, stresszeltem. Ezek miatt az utóbbi két hétben olykor nem tudtam jól aludni sem. Ezeket ugyan oldottam otthon magamnak az Access Consciousness eszközeivel, de elég jelentős részük megmaradt. Hát, a tegnapi Bars cserén már az első kezelés során a helyére került több minden. Mire pedig a 4. kezelésig eljutottam, köszönhetően a Bars facilitátor társaim szakszerű stresszoldó-tisztító vezetésének is, rájöttem, hogy bizony butaságokon agyaltam! Mert azok a témák nem is az én dolgaim voltak. Tehát számomra egyáltalán nincs jelentőségük! Nyugodtan átadhatom őket olyanoknak, akik illetékesek bennük, oldják meg ők!

(Hab a tortán, hogy a Bars kezelő facilitátor társaimtól még olyan információkat is be tudtam gyűjteni, amik tovább könnyítik az életemet…)

Felszabadult kreatív humorizálás a köbön

Access Bars csere nap vége: teljes felszabadulás (freeimages / jaque-922636-m)
Access Bars csere nap vége: teljes felszabadulás (freeimages / jaque-922636-m)

Miután ezeket felismertem, kimentek belőlem feszültségek, felszabadultam. Képekben érzékeltetve, mintha egy nagy képzeletbeli szikla illant volna el a fejemből. Két kilóval könnyebbé vált a fejem, már nem akarta semmi sem szétfeszíteni.

És nemcsak nálam történt ilyen. A nap végére már annyira felszabadultak a csapattagok az őket nyomasztó sok, a hétköznapokban begyűjtött stressz és butaság alól, hogy előtört belőlünk a kreativitás. Nekiálltunk humorizálni. Nem tudom már, hogyan jutottunk el addig tudatmódosító pirulák nélkül, hogy vizualizáljunk egy rúdtáncos lúdlábat, illetve egy katéterezett úszó medvét, de megtörtént. Mintha bevettük volna a Vigyorexet: egymásra licitálva ötletrohamoztunk, és csorgott a könnyünk a röhögéstől. Nincs még egy ilyen pihent agyú csapat a Földön, mint mi voltunk tegnap. Mindenki megkönnyebbülve, ellazulva, feltöltődve, jókedvűen ment haza, és ez az igazi stresszmentes állapot valószínűleg ki is tart néhány hétig. Ha ez nem lelki wellness, akkor semmi!

És hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Az aktuális Bars programok például az oldalsávban a naptárban megtalálhatók.

Tehát, mikor várhatunk téged Access Bars tanfolyamra, Access Bars cserére? 😉

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>              Megnézem a Bars tanfolyamot >>>