Autóvezetés önbizalom: stresszoldó (ön)kezeléssel neked is több lehet

Autóvezetés önbizalom: ha csökkentjük a szorongást, több lesz (freeimages / driving-1462416)
Autóvezetés önbizalom: ha csökkentjük a szorongást, több lesz (freeimages / driving-1462416)

Ha szeptember, akkor úgy tűnik, nálam előjön az autóvezetés téma. 🙂 Olvasható már néhány írás a Lelkirendrakás weboldalon az autóvezetés önbizalom igazi, zsigeri növelésével kapcsolatban… Ez általában együtt jár, egyenértékű kell legyen az autóvezetés szorongás (disz-, pánik, fóbia, leblokkolás, …) hatékony és egészségbarát módú kezelésével, csökkentésével. Különben nem lesz tartós a hatás! Például ilyen a hatékony kezelés:

Én hülye vagyok az autóvezetéshez… tényleg?

Nagyon sok embernél, zömmel nőknél, az egyik, fejben levő, autóvezetés önbizalom elvevő hiedelem-blokk, ami miatt meg sem próbálnak autót vezetni, az az, hogy “én hülye vagyok az autóvezetéshez“. Ha ez rád is érvényes: hogy valóban kiderüljön, hogy igaz-e, vagy csak valamilyen bevett butaság, készítettem rá egy EFT gyakorlatot. Használd egészséggel és mókával! (Ez itt is csak egy példa, lehetőség. Mivel mindenki teljesen egyedi, nem mindenkire illik minden kifejezése és mondata, ezért módosítsd az ÉFT használati szabályai szerint, ha szükségét érzed).
Az ÉFT – lelki akupresszúra módszerről és az ÉFT pontok helyéről itt >>> találsz több infót és iránymutatást.

Autóvezetés önbizalom növelése: íme a “kopogtatós” ÉFT gyakorlat linkje:

http://www.lelkirendrakas.hu/ajandekokolv/20180927-EFT_kopgyak_autovezetes_hulye_vagyok.pdf

Ne érd be ennyivel, töltsd le az összes ÉFT gyakorlatot egy helyről PDF-ben, amiket feltettem és majd még felteszek ide a blogba! Plusz kapj még hasonló információkat is a stresszoldó (ön)kezelésekről! Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni az ajándék Lelkirendrakás stresszoldó (ön)kezelés hír-emailre:

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Neked is van rendbetenni valód autóvezetés önbizalom terén?
Ha igen, milyen gondolataid, érzéseid vannak az emögött, az autóvezetéssel kapcsolatban? Kérlek írd a hozzászólásokba! Köszönöm!