Babaprojekt stresszoldás: terhességi stressz elleni tippek

A pénzügyekkel kapcsolatos rossz érzések és az anyagi helyzet javítása után teljesen új vizekre evezünk a Lelkirendrakás honlapon. Kulisszatitkok is lesznek az elmúlt 1 évemből!

Terhességi stressz elleni tippek: szívből várni a babát (freeimages / hand-in-hand-1350860-m)
Terhességi stressz elleni tippek: szívből várni a babát (freeimages / hand-in-hand-1350860-m)

Ha kíváncsi vagy, mik ezek, rögtön itt az első! Néha, egy-egy blogban (például Az Érzelmi oldás, rendrakás… kezdetűben ) és hír-emilben röviden utaltam rá, hogy bővülni fog nálunk a család, ami időközben meg is történt. Örömmel értesítelek róla, hogy 2012. augusztus végén, (naná hogy) ÉFT-s szüléssel  Henrik fiam szerencsésen és egészségesen megérkezett közénk.

A stresszoldás eredménye: kistestvér?

A picur születése előtt a babavállalással kapcsolatosan nem volt minden rendben a fejemben, és ennek jeleként tapasztaltam aggasztó előzményeket is. Ezért nem mertem csak úgy nekifutni a várandósságnak, hanem dolgoztam az ügyön. Röviden összefoglalom, hogy stresszoldó kezelőként, a kollégáim hatékony közreműködésével hogyan oldottam fel a saját feszültségeimet. Hogy mi mindent “vetettem be” annak érdekében, hogy gördülékenyebb lehessen a folyamat, egészségesebb a testem működése (hogy aki hasonló zavarokkal küzd, lássa: van nagyon természetes és egészségbarát megoldás!). Tehát következzenek mások által is használható várandóssági, terhességi stressz elleni tippek! És azt is elárulom, hogy ennek nálam szép eredményei lettek! Hogy is van a mondás? Segíts magadon, Isten is megsegít? Tehát, ha azt mondjuk, hogy “Hála Istennek”, tulajdonképpen az oldó munkának mondunk köszönetet. 🙂 Hála a munkának!

Tehát, lássuk, (például) milyen tudat alatti pszichés feszültségek lehetnek az akadályai egy zökkenőmentes várandósságnak, és hogyan lehet ezeket oldani.

Terhességi stressz elleni tippek: bátran vállalni a gyereket!

Itt >>> már említettem, hogy az első gyermekem születése után elvetéltem egy kisbabát. Nos, vetélésből sajnos nem egy lett, hanem kettő, fél év különbséggel, és a két vetélés körülményei kísértetiesen hasonlítottak egymásra. Mivel úgy éreztem, hogy ez nem lehet véletlen, és nem akartam megkockáztatni egy újabb vetélést, elkezdtem az okait keresni az ÉFT-vel. Sághy András ÉFT oktatóm hathatós közreműködésével azt találtuk, hogy gyerekkori rokonsági tragédiák miatt tudat alatt nagyon féltem a kistestvér bevállalásától. Ez a félelem leblokkolhatta a testem működését, ami a babák elvesztéséhez vezetett. Egy hosszabb ÉFT kopogtatásos >>> kezeléssorozattal oldottuk a félelmet, és (nahát, micsoda “véletlen” egybeesés) az újabb fogantatás egyrészt könnyen bekövetkezett, másrészt sikerült a babát megtartani.

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Terhességi stressz elleni tippek: lazán kezelni az allopatákat!

Terhességi stressz elleni tippek: nyugodt mama, egészséges baba (freeimages / katias-feet-1061354-m)
Terhességi stressz elleni tippek: nyugodt mama, egészséges baba (freeimages / katias-feet-1061354-m)

A várandósság első felében egy ultrahangvizsgálaton kiderült, hogy a kisfiamnak a normálistól eltérő a lábtartása (dongalába van). Szinte biztos voltam/vagyok benne, hogy ez az állapot az első 12 heti maradék izgulásom miatt alakult ki: a fiam lábizmai begörcsöltek. Székely Szilva kineziológussal magzati stresszoldást csináltunk a lábakra One brain kineziológiával és elmeakupunktúrával. De nemcsak erre dolgoztunk, hanem több kisebb kapcsolódó témára, és elkezdtünk a szülésre is készülni. És bizony az allopata szakma által bennem keltett feszültségeket is oldani kellett.

A dongalábbal kapcsolatban az allopatáknál kétfajta hozzáállást tapasztaltam: negatívat és pozitívat. A negatív hozzáállású allopaták halálra ijesztettek és számomra elfogadhatatlan vizsgálatokra akartak küldeni, ami nagyon nem szerencsés egy kismamára nézve. Halálra rémítve nem lehet a megoldásról gondolkodni, sem nyugodtan szülni! A pozitív hozzáállású, tájékozottabb allopaták próbáltak megnyugtatni, hogy a dongaláb nem világvége, viszonylag könnyen korrigálható a születés után. Szilvia támogatásával rengeteget változott a szüléssel kapcsolatos parám, mertem kétszer is allopatát váltani a várandósság alatt, és végül lényegében “fogadott” allopata nélkül nekiindulni a szülésnek (hiszen úgysem az allopata fog szülni, hanem én…).

Terhességi stressz elleni tippek: bevetni a Moksa Cseppet?

7 hónapos várandósan meg lettem győzve, hogy próbáljam ki a Moksa Elixírt, a “lélek-multivitamin” étrendkiegészítő virág-homeo Moksa Csepphez >>> hasonló terméket. Bár már csak 2 hónap volt hátra a szülésig, és ennyi idő kevés egy nem materialista, virág-homeopátiás jellegű érzelmi-információs nagytakarításhoz, így is “spontán, naivan és materialista tudománytalanul” változtak bennem a használata alatt alapvető stresszelő emlékek. Például az, ami a császármetszés miatt maradt még bennem. Hivatalosan ugye ezek “véletlen” egybeesések, de én nem szívesen hagynám ki ezt a véletlent az életemből. 🙂 Pláne, hogy ezt a Moksát az egészségbarát jellege miatt kismamák is használhatják.

Kérem az ajándék alap információkat a Moksa Cseppről >>>               Rendelek Moksa Cseppet >>>

Terhességi stressz elleni tippek: szülés stresszoldó szakemberrel!

A szülés előtt néhány héttel Kotsy Kriszti ÉFT kezelő kolléganőmmel is stresszoldó szülésfelkészítéseket végeztünk (főleg ÉFT-vel). Itt is foglalkoztunk még az allopata ijesztgetés maradék hatásaival, és a gyerekkoromból származó, férfiakkal kapcsolatos feszültségekkel. Kriszti dúlaszerepben kísérte a szülésemet, nagyon hatékony hozzájárulást nyújtva nekem. Hogy hogyan zajlik császármetszés után egy dúlás szülés természetes úton, olvasd el itt:
http://humanharmony.hu/az-eft-egy-kulonleges-alkalmazasa

Terhességi stressz elleni tippek eredménye: kistestvér
Terhességi stressz elleni tippek eredménye: kistestvér (Titi és Henci)

Remélem, nem felejtettem ki semmi és senki fontosat. 🙂

A kisfiam nevében is köszönetet mondok a fent említett tanítóimnak és kollégáimnak. Köszönet illet még néhány igazi egészség-ügyi dolgozót, akik nemcsak az emberi testet kezelik, hanem a lélekkel is foglalkoznak. Ők: a több várandóssági vizsgálatot bevállaló Dr. Amberger Evelin belgyógyász és asszisztense, Anikó; a szülésnél angyali türelemmel segédkező Fazekas Zsuzsanna szülésznő és Dr. Varga Csaba nőgyógyász, valamint a Honvédkórház teljes csapata. Köszönöm a támogatást a barátaimnak is: Pintérné Annus Rita ÉFT kezelőnek, Kováts-Szőcs Anita otthonszülő és otthonoktatónak, Prech Kati tanárnéninek, Tolnay Erzsébet energiamodulátornak, a szomszédaimnak, a környékbeli anyukáknak és mindenkinek, akiket személy szerint nem említek meg. Végül, de nem utolsósorban, köszönöm a támogatást a férjemnek és a lányomnak. Nélkületek nem, vagy jóval nehezebben sikerült volna!

Ne rettegj a szüléstől, nem érdemes! Oldd fel félelmeidet és a feszültségeidet! Növeld ezzel az esélyét egy könnyebb következő szülésnek, végezd el önmagadon a szülésem óta összeállított online stresszoldó szülésfelkészítésemet! >>> Még csak ki sem kell hozzá mozdulnod otthonról! Katt ide >>>