Bőség teremtése a gyakorlatban: spórolás a Moksa virágcseppekkel?

Bőség teremtése: blokktisztítás, bevételnövelés, kiadáscsökkentés (freeimages / pink-piggy-bank-1201127-m)
Bőség teremtése: blokktisztítás, bevételnövelés, kiadáscsökkentés (freeimages / pink-piggy-bank-1201127-m)

A bőség teremtése a gyakorlatban két lépésről szól. Először az elmélet: tudatalatti szinten kitakarítjuk magunkból a pénzenergia teremtésének, megtalálásának, befogadásának blokkjait és akadályait. Majd a gyakorlat: az ötleteinket megvalósítjuk, élünk az Élet által számunkra tálcán kínált pénzteremtő lehetőségekkel, illetve leépítjük a felesleges költekezéseinket… 🙂 És vajon tudunk-e “spontán, naivan és materialista tudománytalanul” változtatni az életünk bőségén, az anyagi helyzetünkön a “lélek-multivitamin” virág-homeo Moksa Csepp étrendkiegészítő szakszerű használata mellett? Nem tudjuk előre, ez mindenkinél egyéni. De:

Már volt szó arról a blogon, hogy hogyan lehet a Moksa Cseppre fordított kiadásokat csökkenteni >>>. Most pedig egy kicsit tovább fejtegetem, hogy milyen költségeinken változtathatunk “spontán” a virágesszenciák hosszú távú, szakszerű használata mellett. Ezekre sokszor nem is gondolunk, amikor megnézzük az árát.

Bőség teremtése: bevételek növekedése

Ha változik a munkavégző képességünk, változhat a munkabérünk

Kezdjük a legegyszerűbbel: ha máshogy alszunk >>>, és a beépített önhelyreállító folyamataink folyamatosan dolgozzák ki magukból a nyomasztó pszichés terheket, akkor megváltozhat az életünk, és több önbizalmunk lehet >>>. Ennek folytán változhat mind a fizikai, mind a szellemi munkavégző képességünk, a kreativitásunk, a munkahelyi kapcsolatainkkal együtt. És így megtakaríthatjuk a korlátozott, nem kreatív munkavégző képesség miatt kieső munkabért is… Ez pedig egyenes út lehet a több anyagi elismeréshez. Ugyanis, ha kisebb energiabefektetéssel nagyobb hasznára vagyunk a munkáltatónak, és még jó érzéssel kommunikáljuk is az értékeinket, az együtt járhat a nagyobb haszonnal számunkra is! Vajon ha hosszabb távon, hónapokig-évekig fogyasztjuk a virágesszenciákat, bekövetkezhet tartósan ilyen “spontán” változás? Előre nem tudjuk, ez mindenkinél egyéni.

Ha változik a munkavégző képességünk, változhat a táppénz miatt kiesett munkabér

Az életünk “spontán” változásával együtt járhat a táppénzes napok csökkenése.

Bőség teremtése: csökkentjük a kiadásokat

Ha változunk, változhatnak allopata kezelések költségei

Ha (megbízható, holisztikus!, magán) pszichológushoz, kineziológushoz, facilitátorhoz vagy egyéb hasonló kezelésre / tanácsadásra járunk sokat, az hosszú távon sokkal többe kerülhet, mint a virágesszenciák. Még akkor is, ha a központi biztosítás támogatja. És a TB-t szintén a mi adónkból finanszírozzák, tehát valójában sajnos nem ingyen van… 🙁 (Természetesen a virágesszenciák használata mellett is szükség szokott lenni olykor ilyen kezelésre / tanácsadásra, de… Vajon eredményesebb, komplexebb lehet-e a “spontán” változás a tanácsadást a cseppek materialista szinten nem kimutatható virágaival együtt használva? Nem tudjuk előre, ez mindenkinél egyedi.)

Ha változunk, változhat az utazási szükségletünk és a költségeink

Ha valahova járunk kezelésre / tanácsadásra, akkor sokszor van utazási költség. Még akkor is, ha tömegközlekedünk, vagy téríti a biztosító. Ezt sokszor nem vesszük bele a megtakarított összegbe, pedig össztársadalmi szinten gondolkodva kellene!

Ha változunk, megtakaríthatjuk homeopátiás szerek árát

Az egyik homeopátiás komplex stresszoldó készítményből, amiben 6 fajta információ van (Sexxxif PC) a netes adatok alapján egy havi adag legalább 4.000 Ft. Ugyanis egy doboznyi az ajánlott használat mellett jó, ha egy hétig kitart. A virágesszenciás csepp gondosan megválogatott 87 db, materialista módon nem kimutatható információt hordoz, és regisztrációval >>> jelenleg kb. 5.000 Ft az 1 havi adagja. Vajon melyiknek kedvezőbb az ár/érték aránya? Arról nem is beszélve, hogy ha sok magyar kezdené szedni, akkor “spontán” változtathatnánk az ország össz-állapotát és teljesítőképességét, olcsóbb lehetne az euró, és a Moksa is olcsóbb lehetne!

Ha változunk, megtakaríthatjuk patikai szerek árát

Ha hagyományos patikai tünetelnyomó veszélyes hulladékot szedünk, vagy más pótszerekkel élünk (koffeines élénkítő ital, cigaretta, alkohol, stb.) az szintén nagyon sokba kerülhet. És nem is lehet tartós a közérzetjavító – rossz érzéseket elfedő tompításuk. Nem lehetnek olcsók az általuk okozott mellékhatások sem.

És így tovább. Ez biztosan nem minden! Ha kihagytam volna valami fontosat, és van még ilyen példád, kérlek írd a hozzászólásokba. Köszönöm szépen!

Vajon nálad milyen változás történhet a bőségben “spontán” a Moksa Csepp hosszú távú, szakszerű használata mellett?

Kérem a Moksa Cseppről az ajándék alap tudnivalókat >>>     Rendelek Moksa Cseppet >>>