Így csökkenhet a Moksa Csepp ára: legyél törzsvásárló, szakmai fogyasztó!

Magyar viszonylatban az emberek egyik leggyakoribb akadálya a „lélek-multivitamin” virág-homeo Moksa Csepp étrendkiegészítővel az ára. Havi szinten szedni szeretnék, de túl sok a 23 EUR, “nem engedhetik meg maguknak”. Ahogy egy hozzászóló is megfogalmazta a Facebookon: “Sajnos minden ami jó, az iszonyat drága“. És szeretnének is hozzájutni olcsóbban. Azonban ezzel néhányan azt kockáztatják, hogy kizárják őket a törzsvásárlói hálózatból, mert nem tartják be a Vezetőség árra vonatkozó szabályait.

Moksa Csepp ára: mihez képest drága?

Moksa Csepp ára: sok? Csökkenthető? (freeimages / savings-concept-1435419-m)
Moksa Csepp ára: sok? Csökkenthető? (freeimages / savings-concept-1435419-m)

Minden csak viszonyítás kérdése. Sok jó minőségű termék ára nem a magyar minimálbérhez van méretezve. Viszont a Moksa Csepp ára csak a minimálbérhez képest tűnik soknak, a materialista patikai tünetelnyomó veszélyes hulladékokhoz képest például nem az. Hiszen rengetegen havonta húszezer forint fölötti összeget is elköltenek a patikában… Így nem marad pénzük igazi holisztikus kezelésekre, stresszoldásra, és kénytelenek beérni a gyenge minőségű holmikkal és szolgáltatásokkal. 🙁 De ha belegondolsz, elég elszomorító az önsanyargató prioritási sorrendünk. Hogy pont magunknak: annak az egy embernek nem engedjük meg, hogy önmaga legyen, jól táplált és egészséges legyen, bőségben éljen, jól érezze magát, akivel egész ezen életünk minden egyes pillanatában együtt kell élni, akit muszáj elviselni, ugye? Azt tiltjuk el minden jótól, aki felett gondoskodni kell, akiért felelősséget kell(ene) vállalni? Nem abszurdum ez? Hiszen hogyan is lehet igazán felelősséget vállalni magunkért, ha nem vagyunk hajlandók megadni magunknak, amire ehhez szükségünk lenne? Még akkor is, ha hivatalos materialista nézőpontokkal csak “spontán, naiv és materialista tudománytalan” változás történhet az életünkben a szakszerű használata mellett?

A megoldáshoz máshogy érdemes feltenni a kérdést, máshogy kell megközelíteni a témát. Mi lenne, ha mégis megengedhetnénk magunknak? Ráadásul, ha kicsit tájékozódunk és furfangozunk, ki fog derülni, hogy a Moksa Csepp ára, a kiadásaink munkával és szervezéssel csökkenthetők. Akár a harmadára is, méghozzá teljesen szabályosan. 😉

(És vajon, ha folyamatosan és szakszerűen szedjük, “spontán, naivan és materialista tudománytalanul” változhat-e a kreativitásunk, a munkavégző, pénzkereső/találó képességünk? Ezzel együtt változhatnak-e a pénz-élethelyzetek, az anyagi témás feszültségek is bennünk? Nem tudjuk előre, ez mindenkinél egyedi, de bizony előfordulhat… Azt hiszem, ilyet nem sok jó dolog mondhat el magáról…)

Kérem a Moksa Cseppről az ajándék alap tudnivalókat >>>    Rendelek Moksa Cseppet >>>

A kiadáscsökkentés első szintje: a 4+2-es szakmai fogyasztói – családi csomag

4+2-es Móksha csomag
4+2-es Moksa csomag

Beruházva 6 havi használatra és/vagy összegyűjtve a családban / rokonságban levő Moksa rendeléseket, regisztrálunk, és 4+2-es csomagot rendelünk. Ennél 4 üveg Moksa árát kell kifizetni, és 6 üveggel kapunk. Körülbelül 30% kedvezményt jelent, amit akár el is oszthatunk a rendelők között, ha többen vagyunk. Ekkor egy saját Moksa alhonlapnevet is kaphatunk arra, hogy másokat is támogathassunk, hogy terjeszthessük a Cseppeket (ez a https://ilonamed.at/hu/sponsor/sajatalhonlapnev/). A 4+2-es csomagot a Regisztráció menüben lehet megrendelni. Ki kell tölteni az adatokat és a papírt nyomtatva postázni. A Lelkirendrakas.hu oldal esetében itt:
https://ilonamed.at/hu/sponsor/lelkirendrakas/

A kiadáscsökkentés második szintje: a továbbajánlás

Ha elégedettek vagyunk a szakszerű Moksa szedés mellett történt “spontán” változásokkal, akkor mi is terjeszthetjük a cseppeket, másokat is támogathatunk. Ők az első vagy a második kiadáscsökkentési pontban leírtak szerint rendelhetnek kedvezményes csomagot a mi saját Moksa honlapnevünkön (https://ilonamed.at/hu/sponsor/sajatalhonlapnev/). Minden regisztráló után a Moksa Cseppet előállító cég jutalékkal értékeli a támogató munkánkat.

Ugye, ez már jobban hangzik? 😉

Fontos! Ha a fenti linkeket használod rendelésre, akkor a Lelkirendrakás weboldaltól és Sz. Tóth Tímea közreműködésével rendeled a csomagot, és tőle kell támogatást kérned a Moksa Cseppel kapcsolatban, ha szükséged van rá. Ha más Moksa szakmai fogyasztótól hallottál a Moksa Cseppről, akkor hozzá, az ő saját egyéni Moksa honlapjára kell menned rendelni, és kérdezni a Moksa kapcsolatban.

Vajon történhet az életedben “spontán” változás, ha Moksa szakmai fogyasztó leszel?