Ez egy érdekes nézőpont… Negatív gondolatok ellen Access-szel

Íme a negatív gondolatok ellen irányuló Lelkirendrakás blogsorozat (mert ez egy sorozat lesz) következő része, amiben egy újabb lehetőséget fogok leírni. A negatív gondolat származási helyére történő visszaküldésénél egy kicsit tovább megyünk, amihez valamivel több bátorság szükségeltetik. Tehát mi mást is tehetünk még a negatív gondolatainkkal?

Negatív gondolatok ellen rövid távon: tudatosítsd!

Érdekes nézőpont: negatív gondolatok ellen tudatosítással (kép forrása: Internet)
Érdekes nézőpont: negatív gondolatok ellen tudatosítással (kép forrása: Internet)

Ha negatív gondolatot veszünk észre az elménkben, azt is megtehetjük vele, hogy egyszerűen hagyjuk, hogy ott legyen. Eközben pedig tudatosítjuk magunkban, hogy ott van, tudomásul vesszük, megfigyeljük; de levesszük róla a minősítést és a túlzott jelentőséget. Legyen kevésbé fontos számunkra! Mert mi az, hogy negatív? (Erről többet majd a következőkben…)

Az Access Consciousness szerint MINDEN GONDOLAT egy érdekes nézőpont. Az úgymond “pozitívak” és a “negatívak” is. (Lehet, hogy bizonyos helyzetekben az életben ez a gondolat nem is annyira negatív, nem is annyira káros?) Mindensetre az Access Consciousnessnek létezik az úgynevezett “érdekes nézőpont” eszköze is. Ezt úgy használhatjuk, hogy papagáj / elakadt lemez üzemmódban, sokszor mondogatjuk magunknak egy, számunkra kellemetlen, nehéz, máshogyan kezelhetetlen gondolatra:

Ez egy érdekes nézőpont. Van egy ilyen nézőpontom.

Minél többször, amíg a kellemetlen gondolat meg nem változik!

Negatív gondolatok ellen hosszú távon: pontok érintése az emberi fejen

Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen
Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen

Ha túl sok a negatív gondolat; ha agyi mikro-elektromágneses zavarok miatt a tudatosítás nem jól működik, akkor jöhet pl. az Access Bars. Szánjunk időt kezelésre, hetente legalább 1x: ekkor az Access Bars is csodákra képes a negatív gondolatok ellen is. Tömegnyi, akár a tudatos szintünkön nem is érzékelt negatív gondolatot tud törölni, nagyon egyszerűen. Erről már írtam részletesebben például “Agyatlanítás”, “Agyalástalanítás” kifejezésekkel. Rendszeresen és hosszabb ideig végezve képes teljesen átalakítani a negatív gondolkodás hajlamát, szokását is rajtunk.

Várlak szeretettel Access Bars kezelésre és/vagy tanfolyamra!

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>               Megnézem a Bars tanfolyamot >>>