Holisztikus megoldások torokbántalmakra

Szeretettel üdvözöllek! Ugye, tegeződhetünk? 😉 Csak az egyszerűség kedvéért… Azt kérdezem Tőled, hogy vannak-e ilyen gondolataid?:

Olyan jó lenne, ha nem lennék gyakran / folyamatosan takonykóros, asztmás, pollenallergiás; ha tudnék rendesen nyelni, ha kevesebbet köhögnék, ha nem fájnának a manduláim, a torkom… Ha nem lenne annyiszor gombóc a torkomban, ha meg tudnám ezt szüntetni… Jó lenne, ha nem kellene ennyit aggódnom, ennyit tanácstalannak, elkeseredettnek, kétségbeesettnek lennem emiatt, hogy ez az állapot állandóan gyakran visszajön, és csak lassan múlik el, ha egyáltalán elmúlik… Mert már mindent megpróbáltam, sok allopata szakembernél jártam, a fájdalomölő szopogatós tabletta és a többi patikai szer alig vagy semmit sem használt… És nem jövök rá az okára, bármit teszek… De azért reménykedek, hogy mégiscsak van tartós megoldás a tüneteimre.

Mitől egészséges tartósan az egyik ember torka környéke, és mitől gyakran van rosszul a másiké?

A torok és környéke tartós egészsége olyan dolgokon múlik, aminek az ismerete nem nagyon van jelen a köztudatban. Mert sajnos sem a rokonságok nagy részében, sem az iskolákban, de még az allopata kezelések során sem tanítják meg nekünk… még az ösztönös gyermeki testérzetünket is elnyomják. Így az átlagemberek 90%-ka nem tudja, hogy mit tegyen és hogyan érezzen / gondolkodjon/ viselkedjen / éljen ahhoz, hogy tartósan egészséges tudjon lenni a torka és a hozzá kapcsolódó szervei. (Sőt, azt sem köztudott, hogy ezt érzések, gondolatok, viselkedés, életmód egyáltalán befolyásolhatják; minden rá van fogva a veszélyes mikroorganizmusokra és a génekre.).  Az általános iskolában a biológia órán szó sincs arról, hogy Te magad is tudod magadat eredményesen támogatni, hogy Te is rengeteg mindent tudsz érte tenni, hogy ne kelljen félned a “véletlenszerűen” és rendszeresen jelentkező toroktünetektől. Hogy ne kelljen kéthetente, havonta a allopata váróban ülni egy újabb torokgyulladással, tüszős mandulagyulladással, asztmával, allergiával, füldugulással, pajzsmirigy-működési zavarral, tüdőgyulladással, legyengült immunrendszerrel vagy éppen fogfájással. Vagy hogy le tudj szokni a dohányzásról… Hogy ne kelljen újra és újra drága pénzeket otthagyni a patikában a gyakran nem használó patikai szerekre, vagy éppen magánrendelőkre költeni, hogy kellőképpen foglalkozzanak veled…

A legtöbb embernek sajnos csak azt tanítják meg, hogy ha rosszul van, akkor hogyan menjen el a rendelőbe, és hogyan szedje be a patikai szert. Ami aztán hosszú távon vagy nem használ, vagy mellékhatásai lesznek…

De lehetséges máshogy is tartósan egészségesnek maradni! 😉

Mégpedig akkor, ha holisztikusan, azaz, a teljes egész embert és a környezetét is figyelembe véve szemléljük a torokbántalmakat, és úgy tesszük helyre, szellemi-lelki-testi szinten.

Holisztikusan akarom helyretenni magamat! >>>

Miért holisztikusan?

Napjainkban az allopata kezelés a tüneteket csak a test szintjén próbálja féken tartani, patikai és tünetszerelő kezelést végez vegyi anyagokkal és vágásokkal, amelyek sokszor ártanak nekünk. Ezért vannak a helyrehozhatatlannak kikiáltott, és/vagy újra és újra visszatérő egészségi témák, tünetek is, hiszen a teljes helyrejövetelhez a tüneti szint kezelése kevés. Csak arra elég, hogy mindig visszaessünk a saját gödrünkbe. Mint ahogy a szomszéd is visszaesik, hiába szed bármilyen sprayt a parlagfű allergiájára, újra és újra halljuk a vakolatpergető tüsszentéseit.

Az egészség érdekében a szellemi-lelki-testi szintet és a környezetet egyaránt figyelembe kell venni, mind a négyet rendbe kell(ene) tenni. És az eddigieknél sokkal nagyobb hangsúlyt kell helyezni a csodálatos emberi testbe a Teremtő által bekódolt ön-helyreállító folyamatokra is. Mert azok bizony ott vannak!

Aki tartósan rendbe akar jönni, annak változnia, változtatnia, fejlődnie kell

Illetve nem kell, de erősen ajánlott. Igen, tudom, ez első olvasásra nem könnyű. Kézzel-lábbal tiltakozunk ellene: már megint nem vagyok jó úgy, ahogy vagyok, már megint nekem kell változnom, változtatnom? Belefáradtam már a örökös változásba… Igen, neked sem árt változnod. De nem úgy célszerű változnod, ahogy Te valószínűleg gondolod az eddigi tapasztalataid miatt. Hanem úgy, hogy valószínűleg az eddiginél több időt és figyelmet kell magadra fordítanod. 😉

Ezért csak akkor kezdj bele a holisztikus öntámogatásba, ha felkészültél a takonykór és torokkaparás elleni hadjáratra. 😉 Illetve, hogy pozitívan fogalmazzuk meg a célt, felkészültél az egészségért való munkára és tanulásra. De ha kész vagy, akkor akkor indulhatunk! Itt van hozzá a támogatás:Torok3_banner

A “Holisztikus megoldások torokbántalmakra” című e-book!

Látni akarom az ebook megrendelési lehetőségeit >>>

Mikor való neked ez az e-book, mikor van rá szükséged?

Akkor, ha:

 • gyakran vannak tüneteid a torkod környékén, de változtatnál ezen, magabiztosabban foglalkoznál magaddal, szembenéznél a zavaraiddal.
 • csökkentenéd a táppénzes napjaid számát, a patikában és a magánrendelőkben hagyott pénz mennyiségét – azaz spórolnál!
 • nem akarod az influenza elleni oltásokban levő életidegen anyagokkal (mert bizony azok is vannak benne – kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezd meg allopata kezelődet és patikusodat) terhelni a szervezetedet, illetve csökkenteni akarod ennek a mennyiségét.
 • kevésbé akarsz félni a “fertőzésektől” (= patogén mikroorganizmus elburjánzásoktól), ha szeretnéd az egészségedet nagyobb biztonságban érezni. Akár még akár az olyan vírusoktól is, mint a hírhedt és rettegett H1N1!
 • hatékonyan akarod enyhíteni a tüneteidet természetes módokon, különféle mikro-elektromágneses energiagyakorlatokkal.
 • megbízható és lelkiismeretes egészség-szakembered van, és szeretnél vele jobban együttműködni a rendbejöveteled érdekében.
 • szeretsz és tudsz önállóan dolgozni magadon, holisztikus szemléletű hozzájárulással.
 • nem csak azt akarod tudni, hogy a “mit” kellene tenned, hanem azt is, hogy “hogyan” érdemes, azaz, ha szeretnél rendszerbe szervezett és összefoglalt gyakorlatias tanácsokat kapni.
 • szeretnél olyan, az egészséged érdekében fontos dolgokról tudni, amiket sem az oktatásban, sem az allopata kezelői rendelőben (valószínűleg sehol máshol) nem mondanak el, mert nincs rájuk idő, nem tartanak fontosnak vagy nem tudnak róluk.

Igen, ez jól hangzik!  >>>

Milyen hatásai lesznek rád nézve, ha szakszerűen alkalmazod az e-bookban leírtakat?

 • Lehet, hogy ágyban fekvés és betakarózás nélkül is meg fogsz izzadni (illetve szinte biztos), mert a változás érdekében nagyon fontos, de provokáló és izzasztó kérdéseket fogsz magadnak feltenni. De ezzel az izzadással máris elindul benned az öngyógyító folyamat.
 • Azonnal hatékonyan enyhítheted a megjelenő tüneteidet energiagyakorlatokkal, már amikor megjelennek, így egy torokgombóc; egy fülfájás vagy egy fájdalmas nyelés sokkal kevésbé okozhat neked álmatlan éjszakákat.
 • Valószínűleg kevésbé fogsz félni a toroktünetektől és a vírusoktól is, magabiztosabb és gyorsabb lesz a helyrejöveteled és tartósabb az egészséged.
 • Ha ügyes vagy, csökkenni fog a táppénzen töltött napok száma, illetve hosszú távon meg is szűnhet a bevett patikai szerek mennyisége – már ha eddig használtad őket -, ami jó hatással lesz az egészségedre és a pénztárcádra.
 • Mivel a torok a kommunikáció helye, és az egészséged érdekében elsősorban azt kíséreljük meg javítani, az eddiginél jobb kommunikációd miatt kellemesebbek lehetnek az emberi kapcsolataid, mert jobban ki fogod tudni fejezni a gondolataidat.
 • És így tovább.

Mit gondolsz, megéri?

Igen, megéri >>>

A torokbántalmakat fontos szakszerűen enyhíteni ahhoz, hogy a stressz és a szorongás csökkenjen, mert…

… például az általános nyugtalanságot, idegességet, stresszt, szorongást és kapcsolódó tüneteket (hajhullás, izzadás) sokszor ráfogják arra, hogy valakinek a pajzsmirigye (ami a torok környékén található) nem jól működik. Hogy a tünetek a fránya pajzsmirigy, a baktériumok, a vírusok meg a gének miatt vannak. De azt a kérdést, hogy igazából miért nem működik jól a pajzsmirigy (ami a változáshoz vezetne), és mit lehetne érdemben tenni érte a tüneti kezelésen kívül, hogy jobban működjön, nem teszik fel. Mert bizony véleményem szerint nem attól vagyunk nyugtalanok, mert a pajzsmirigyünk egészségtelenül működik, hanem azért működik egészségtelenül a pajzsmirigyünk, mert nyugtalanok vagyunk. Mert olyan viselkedési, rokonsági energetikai és kommunikációs mintákat hordozunk magunkban, a testünkben és az agyunkban, amelyek nyugtalanságot okoznak. A testünk csak üzen nekünk, hogy valamit változtatnunk kellene. Ha változtatunk, azaz a nyugtalanság okait megkeressük és holisztikus szemlélettel feloldjuk, megszűnnek a tünetek, rendbejön a torok és a pajzsmirigy.

Miért lehet jó Neked, ha használod a javaslataimat?

Titi_Moksha

Szeretettel üdvözöllek! Sz. Tóth Tímea, “művész”nevemen Titi vagyok, holisztikus egészség karbantartó, fülakupunktúrás addiktológus.

Óvodás koromban kéthetente otthon nyomtam az ágyat a torkommal és az arcüregemmel. Egy hét óvoda, két hét otthon… Mint ahogy a rokonság jó része is sokszor volt rosszul (nem mintha az életmódjukkal minden rendben lett volna…). Természetesen össze-vissza tömtek pirulákkal, kaptam jó sok injekciót, sokszor eredménytelenül. A manduláimat is kivették 6 éves koromban, nem kis traumát okozva nekem a műtét durva végrehajtásával.

A rokonságunkban “örökletes” zavarok vannak a pajzsmiriggyel, a rá való “hajlamot” (azaz egészségtelen szokásokat) mindkét szülőmtől megkaptam a “génkészletembe”. Húsz éves koromban már a pajzsmirigyzavarokat is elkezdték rajtam diagnosztizálni. Akkor és ott azt hallottam az allopata kezelőtől, hogy “a pajzsmiriggyel nem lehet mit tenni, a gének ilyenek meg olyanok, a jövőben ezt folyamatosan vizsgálni kell, tünetelnyomó szert kell szedni, és majd műteni is kell“, és így tovább (noha valójában a témát érintő génvizsgálat nem is történt, csak feltételezések voltak…).

Csakhogy engem nem abból a fából faragtak, hogy ebbe belenyugodjak. Nem lehet, hogy az élet arról szóljon, hogy össze-vissza szurkálnak és vagdosnak. Kell, hogy legyen valami igazi oka ennek a sok zavarnak, kell, hogy legyen jobb megváltáztatási lehetőség!

Ezért más irányba indultam el, és rengeteget tanultam az évek folyamán különféle forrásokból arról, hogy a “genetikus” (valójában azonban rokonsági egészségtelen szokásokból, káros viselkedési mintákból adódó) toroktüneteket hogyan lehet mégiscsak, és ráadásul természetes és egészségbarát módokon megváltoztatni. Sok egészségbarát módszert kipróbáltam. Például 2009 szeptembere óta tanulom az Érzelmi Felszabadítás Technika nevű stresszoldó, öngyógyítást támogató módszert Sághy András oktatótól és mestertől az ÉFT magyarországi központjában, (és még másoktól is, akiktől érdemes tanulni). Napi szinten használom is magamon és másokon, eredményesen. Ezekből kifolyólag egyre ritkábban vagyok rosszul. Napjainkban szinte már alig van torokzavarom, tünetelnyomó szert fogalmam sincs, mikor szedtem utoljára, és ha mégis ágynak esek, hatékonyan és gyorsan ki tudom belőle hozni magamat, a páromat és a gyerekeimet is. Egy egyszerű torokfájást vagy egy allergiás tüsszögőrohamot például pár perces, maximum fél órás akupresszúrás energiagyakorlattal elmulasztok, nem fújkodok a számba semmilyen szteroidos inhaláló sprayt!

A torok és környéke természetes helyrehozatalához véleményem szerint alapvetően szükséges információkat foglaltam össze és rendszereztem a Holisztikus megoldások torokbántalmakra című e-bookban, a zavarokra kidolgozott ÉFT gyakorlatokkal együtt. Egy hagyományos allopata rendelőben ilyeneket nem kötnek az orrunkra, mert egyrészt fogalmuk sincs róluk, másrészt ha tartósan jobban lennénk, nem lennénk pirulafogyasztók és nem hoznánk hasznot a tünetelnyomó iparnak… 😉

De ugye Te nem szeretnél szenvedő tünetelnyomó szer fogyasztó lenni? 😉

Nézz bele az e-bookba!

Megrendelési lehetőségek itt >>>

Olvasói és szakértői vélemények

A holisztikus szemléletű megközelítés az embert egységes egészként fogja fel, amelyből nem hiányozhat az elme és a lélek sem. Ez az úttörő munka arra vállalkozik, hogy kiutat mutasson a szénanáthában és egyéb krónikus toroktünetekben szenvedőknek, azoknak, akik már nem elégednek meg tüneteik elnyomásával, és ráeszméltek, hogy a helyrejövetel ösvénye az önismeret erdején keresztül vezet…

Pintérné Annus Rita
ÉFT tanácsadó
http://www.benso-iranytu.hu

Alábbi torok-csakrával foglalkozó e-könyvet szívem minden melegével ajánlom mindenki számára. Akinek nincs baja, azért, hogy meg tudja előzni, akinek tünete van, megtalálja benne a megoldást! A téma tökéletesen körül járt – Timike  (Titi) minden oldalról megvilágítja a területet! Egészség-ügyi leírása ugyanolyan körültekintő, alapos és szigorúan szakmai, mint a lelki megközelítése! A lelki megvilágítás sokat segíthet mindenkinek az összefüggések meglátásában…! A végén, megoldóképletként még EFT-tanácsokat is lehet olvasni!! A téma feldolgozása mindenre kiterjedő, tökéletes munka!! Köszönjük Timinek és reméljük végig megy az összes csakrán ugyanilyen alapossággal és nagy lelkesedéssel..!!

M. Tolnay Erzsébet
segítő, angyalközvetítő, energia-modulátor, mandalafestő
(végzettség szerint egészségi szakdolgozó)
http://mandalakepek.blogspot.hu/

Szeretnék gratulálni a Torokbántalmak könyvedhez, mert szerintem letehetetlen! 🙂 Máris rengeteg új dolgot megtudtam magamról.

Tünde

 

Az árak és a megrendelési lehetőségek

Mikor ajánljuk?
Illusztráció
Ára
Letölthető elektronikus könyv: ha tudsz nyomtatni vagy nem gond a számítógépen olvasni, ezt ajánljuk. 168 oldal (javasolt nyomtatási méret: A/5-ös), letölthető PDF formátumban. Több, önsegítést támogató, értékes és hasznos ajándékkal!

Bruttó
3960 Ft
Színes spirálozott változat: ha szereted a papír formátumban megjelent könyveket a kezedbe venni és olvasni (és/vagy nem tudsz nyomtatni), ezt ajánljuk. 168 oldal A/5-ös méretben, tehát belefér a legtöbb női kézitáskába. (ez az e-book terveink szerint nem fog nyomdai könyv formájában megjelenni) Több, önsegítést támogató, értékes és hasznos ajándékkal!

Bruttó
5385 Ft nyomtatási és postaköltséggel együtt

Megrendelés itt >>>

Miért ennyi? Az értékes AJÁNDÉKOK a csomagokhoz

 • Első ajándék – a jövőben minden olyan bővítésről, módosításról értesítelek, ami az e-bookot érinti. Folyamatosan gondozom a tartalmát, és ha rájövök egy új megoldásra, vagy hallok valamiről, akkor arról tájékoztatlak.

freeimages.com/gift-box-1115059-m.jpg

 • Második ajándék – egy zártkörű, jelszóval védett Lelkirendrakás blogbejegyzés elérhetősége, ahol bármennyit kérdezhetsz az e-bookkal, illetve a torokzavaraid enyhítésével kapcsolatban és legjobb tudásom szerint kapsz a kérdésedre választ. Tehát folyamatosan támogatni foglak az ön-oldás folyamatában, ha igényled!
 • Harmadik ajándék: egy videó (többek között) arról, hogy mit kell tenned például köhögési vagy asztmás fulladási roham esetén, azaz, hol és hogyan érdemes támogatnod magadat. Rajtam nagyon sokat lendített eddig ez a technika!
 • És szeretnénk, ha mindenki komolyan venné a jelentkezés feltételeit, ezért a jelentkezéstől számított 3 napon belüli fizetés esetén további meglepetés ajándékot adunk, és a 8 napon belüli fizetőknek is még plusz ajándék jár. 11 napon túli nemfizetésnél a jelentkezést töröljük.

Én komolyan gondolom. És Te?

Milyen speciális eszközök szükségesek ahhoz, hogy az anyagot fel tudd dolgozni?

Nincs szükség speciális eszközökre, csak a számítógépedre, az e-mail fiókodra, videólejátszó programra és a két kezedre. Ha el tudod olvasni a számítógépeden a .pdf dokumentumokat, valamint le tudod játszani a Youtube videóit, akkor nem lehet nagy gondod. Ha pedig mégis akadna, megnézzük.

Kérdésed van?

Az e-bookkal kapcsolatban (is) kérdezni a Kapcsolati oldalon megadott elérhetőségeknél lehet (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni, ha valami felmerül benned, tedd fel nyugodtan):
http://www.lelkirendrakas.hu/kapcsolat/elerhetosegek/

A megrendelés előtt kérlek, olvasd el a lelkirendrakas.hu weboldal adatvédelmi és jogi nyilatkozatát >>>. És, mivel sajnos az értesítőinket néhány email szolgáltató sokszor tévesen spam-nek minősíti, megbízható email címet adj meg (a citromail, freemail, vipmail sajnos nem az!), illetve erősen javasolt beállítani a postafiókod spam szűrőjét, hogy megkapd az e-mailjeinket. A spam szűrő beállításhoz ide kattintva >>> találhatsz információkat.

A megrendelés módja

Kérünk, töltsd ki az alábbi megrendelő űrlap minden mezőjét, gondosan és pontosan, hogy a későbbiekben minden információt megkapj! Kérünk, megbízható email címet adj meg (a citromail, freemail, vipmail sajnos nem az!), és/vagy állítsd be a spam szűrődet! Köszönjük! Az űrlap kitöltése és a jelentkezek / megrendelem gomb megnyomása megrendelésnek minősül, a fizetés pontos módjáról e-mailben kapod meg a tájékoztatót. Fizetni előre átutalással, előre banki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken) vagy Paypal-on lehet. (Az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód!)

Ha más Lelkirendrakás termékkel/szolgáltatással együtt szeretnéd megrendelni ezt, akkor a Megjegyzés rovatba írd be a másik nevét, és figyelembe veszem. Köszönöm!

Az űrlap kitöltése után először megkeresünk e-mailben, hogy megtudjuk, valóban Te rendeltél-e, és egyeztetjük az adataidat. Ezért kérünk, hogy mihamarabb nézd meg a postafiókodat, általában még a megrendelés napján válaszolni szoktunk.

Az adatok egyeztetése és a fizetési részletek tisztázása után (átutalással, bankfióki pénztári befizetéssel [esetleg rózsaszín postai csekken] vagy PayPalon keresztül) kérünk, fizesd be a csomag árát az általad választott módon. Ha ez megtörtént, küldd el nekünk a befizetést igazoló bizonylatot például e-mailben (PDF-be exportálva, lefotózva vagy szkennelve) a holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com e-mail címre, ezzel megkönnyíted a munkánkat és meggyorsítod az ügyintézést.

Amint megérkezik a számlánkra a csomag ára, vagy az e-mail fiókunkba a befizetést igazoló bizonylat másolata, a lehető leghamarabb, 1-2 munkanapon belül elküldjük egy e-mailben a csomag letöltési linkjeit az általad megadott e-mail címre (kérünk, az e-mail címedet pontosan add meg, máskülönben nem tudjuk elküldeni a letölthető könyv elérhetőségét!),  illetve postázzuk a spirálozott változatot!

A hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát  és a linkeket elektronikusan, emailben; a spirálozott változatú könyvet postai úton fogod megkapni. A megoldáscsomag ára bruttó ár, és tartalmazza a postaköltséget is.

Gyors fizetés bankkártyával, Paypalon:


Holisztikus torok fizetese gyorsanJelentkezési lap kitöltése egyéb fizetési módokhoz:


 Az itt megadott adatokat hét lakat alatt őrizzük, nem adjuk ki senkinek. Alapadatok:  * kötelezően kitöltendő mező
Név: *
Email: *
Telefonszám: *
Címadatok:
Ország: *
Irányítószám, város: *
Utca, házszám: *
Számlázási
adatok:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Melyik
e-book változatot
kéred:
Elektronikus könyv hasznos ajándékokkal (bruttó 3960 Ft):
Spirálozott változat hasznos ajándékokkal (bruttó 5385 Ft):
Hogyan
szeretnél fizetni?
Átutalással:
Rózsaszín postai csekken (vagy banki pénztári befizetéssel):
Paypal fizetőrendszeren:
Egyéb
információk:
Megjegyzés, más termékkel együtt, kupon vagy partnerkód:
Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint meghatározott évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Elolvastam és elfogadom a jogi nyilatkozatot, tudomásul vettem, hogy ezzel a megrendeléssel fizetési kötelezettségem keletkezik, hozzájárulok, hogy emailben történjen a szerződéskötés visszajelzése:

 

Nagyon jó olvasást, és egészséges torkot kívánok,

Sz. Tóth Tímea – Titi
holisztikus egészség karbantartó, fülakupunktúrás addiktológus

Tájékoztatás: ezen  megrendelés elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod a lelkirendrakas.hu weboldal adatvédelmi és jogi nyilatkozatát >>>.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatályos. Utóbbi szerint a megrendelő 14 napon belül, a teljesítés előtt indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ha írásban jelzi az elállási szándékát az eladónak. Az elállás pontos módjáról a megrendelés visszajelző emailben is megküldjük a részletes tájékoztatót. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és a jelentkezek / megrendelem … gombra kattintással a Holisztikus Éden Kft.-vel kötöd. ASZ:22909921-2-13; Székhely: 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6. Kapcsolat, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszerűen kiírandók), 20/404-1938.

A termék bruttó árait és az elfogadott fizetési módokat a megrendelő űrlap fölött az ismertető szövegben találod.

Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem rendeltél!):

 • Banki átutalás vagy befizetés: Holisztikus Éden Kft. K&H Bank Rt. 10404027-50526572-68561006
 • Rózsaszín postai csekk: Holisztikus Éden Kft. 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6.
 • Külföldről való utaláshoz: Holisztikus Éden Kft. IBAN szám: HU64 1040 4027 5052 6572 6856 1006, Bank swift kód: OKHBHUHB
 • Paypal: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszeűen kiírandók)

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A szolgáltatás teljesítése előtt 14 napig

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. Szolgáltatás teljesítés: az elektronikus változatok linkjeinek elküldése.

A  termék kézhez vétele után 14 napig

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, a termék kézhez vételét követően 14 napig. Termékvásárlás: a papír alapú könyv kézhez vétele.

Mindkét esetben a szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ügyfélszolgálathoz megadott email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Termék esetén ugyanekkor kell postán visszaküldened a bontatlan, sértetlen terméket (vagy igazolnod, hogy visszaküldted), saját költségen, és megtérítjük a termék árát azon a módon, ahogy számunkra kifizetted. Összegezve: 14 NAPON BELÜL bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A termék kézhez vételét követő 14 nap után

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összefoglalva: a rendelet értelmében a kézhez vétel UTÁN 14 nappal már a termékeknél sem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a kézhez vétel után 14 nappal megszűnik.

 

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom