Szülésfelkészítő Tréning: szülés-stresszoldás természetesen, házilag

Szeretettel üdvözöllek! Ugye, tegeződhetünk? 😉 Csak az egyszerűség kedvéért…

Örülök, hogy ide kattintottál, ezek szerint érdekel a természetes és könnyű szülés téma… Hogy elindulhasson ezt illetően a változás nálad, arra kérlek, hogy:

a következő kérdésekre válaszolj őszintén (ezt most csak magadnak):

 • Te is tartasz, félsz a szüléstől, izgulsz miatta, ahogy nagyon sok más nő is?
 • Még nem szültél, de tervezed?
 • Volt már egy vagy több szülésed, de horrorba torkollott(ak), és nem szívesen gondolsz rá(juk) vissza? Jó, hogy túlvagy rajtuk, és örülsz, hogy egészségesen megúsztátok a történetet, de inkább soha senki ne emlegesse őket, és soha többet szülés, mert a hátad közepére se?
 • A környezetedben az a hír járja, hogy a szülés csakis nehéz, fájdalmas és kockázatos lehet (azaz, Éva-kórosak a nők), és eddig nem sikerült bebizonyítani ennek az ellenkezőjét?
 • Megijesztenek a szülés- rémtörténetek, amiket hallasz innen-onnan, és szeretnéd tudni, hogyan tudod a saját esetedben nagyobb eséllyel elkerülni a szülési komplikációkat?
 • Volt már császármetszésed, és a következő babódat természetes úton szeretnéd a világra hozni, és szeretnéd növelni a VBAC esélyét?
 • Neked sincs időd / módod elmenni szülésfelkészítésre, de szívesen dolgozol magadon? De nem elég könyveket olvasnod a szülésről, valami mást is szükségesnek érzel?
 • Akarod szignifikánsan növelni az esélyét a könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb és kellemesebb szülésnek?
 • És így tovább. Úgy érzed, hogy van még mit rendbe tenni a szüléssel kapcsolatban a lelkedben?

Jó helyen jársz, köztünk a helyed!

Én szeretnélek kézen fogni, és megmutatni, hogy hogyan tudod magadon a szülés-stresszt feloldani,  megváltoztatni lépésről lépésre!

Ez izgalmasan hangzik >>>

Mi az a szülés stressz?

Tudat alatti (= nem tudunk róluk) szüléssel kapcsolatos rossz érzések: félelmek, szorongások, aggódás, idegesség, nyugtalanság, görcsök, pánik, vakfoltok, stb. összefoglaló neve. Ezek azok, amiktől a női test a szülés közben nem tud jól működni, amiktől elakadások és komplikációk lépnek fel!

A szülés, az emésztéshez hasonlóan, úgynevezett paraszimpatikus élettani folyamat. Ezért, hasonlóan ahhoz, hogy kapkodva, rohanva nem lehet rendesen megemészteni az ételt, szülni is csak nyugodtan, ellazulva lehet. Ez azt is takarja, hogy a szülés könnyűsége, a kevesebb elakadás és komplikáció nagyon erősen azon múlik, mennyire vagyunk tudatosan és tudat alatt is laza állapotban, mennyire stresszelünk, mennyire tudjuk elengedni magunkat és kiengedni a gyermekünket. Hogy mennyire van alap “szülési önbizalmunk”, és hogy ennek érdekében mennyire vagyunk képesek szembenézni a szüléssel kapcsolatos félelmeinkkel, és mennyire tudjuk őket szélnek ereszteni, feloldani… Ha a kelleténél jobban stresszelünk, a pszichénk leblokkolhatja a testünket és nem fog menni! Ráadásul ezt a magzatunk is érzi, és ennek megfelelően viselkedik.

Minden, a szülés is csak erre edzett agysejtek, izmok és jól működő mikro-elektromágneses energetikai rendszer kérdése!

Ezeket pedig, ha nem megfelelőek nálunk, akkor még gyerekkorunkban ronthatták el bennünk, de jó hírem van: helyrehozhatók!

Azonban a helyrekalapálásukhoz nagyon sokszor nem elég a gondolkodásmódunkat megváltoztatni, nem elég a gondolat nagytakarítás és a pozitív programozás. A tudatos gondolataink a lényünknek csupán 4%-át teszik ki, a jéghegy csúcsa, amelyek nem képesek irányítani  a tudatalattinkhoz (lelkünkhöz és a mikro-elektromágneses energetikánkhoz) tartozó fennmaradó 96%-ot. Ez a lelki szintű 96% rezgésünk az, amit tudatos szinten észre sem veszünk, de ami nagyon erősen definiálja azt, hogy hogyan sikerül a szülésünk (és még sok más mindent az életünkben). Ha nincs elég jó érzésünk saját magunk, a szülés és a gyermekünk felé együtt, ha nincs elég női, anyai önbizalmunk, akkor talán hiába fizetjük meg a drága magán-kezelői rendelést, hiába keressük meg a legjobb allopata kezelőnőt és szülésznőt, nem fog összejönni a háborítatlan szülés, nagyobb eséllyel lesznek komplikációk. Ugyanis valahogy be vagyunk kalibrálva egy bizonyos szülésmódra és bármit csinálunk, erősen limitálva van az, hogy hogyan sikerül a szülés. Ilyenkor nagy eséllyel nem lesz meg a szükséges lazaságunk, és nem fogunk tudni jól kommunikálni sem a gyermekükkel, sem az allopata kezelőnővel, szülésznővel, nem fogjuk tudni közölni velük, hogy mire van szükségünk, és nem fogjuk merni megkérdőjelezni és visszautasítani pl. az általuk szükségesnek ítélt, de valójában haszontalan (és a magzatra egyáltalán nem biztos, hogy egészségbarát!!!) beavatkozásokat. Hacsak el nem indulunk valamerre…

Például erre a tréningre >>>

Miben különbözik ez a tréning a többi szülésfelkészítéstől?

 • Egy normál kórházi szülésfelkészítésen jó esetben megmutatják a szülőszobát, és elmondják, hogy mit vigyél magaddal a kórházba. Rossz esetben jól megijesztenek: felsorolják, hogy milyen szörnyű komplikációk lehetnek ebben az amúgy gyönyörű és természetes folyamatban, amik miatt be fognak avatkozni, és miért kell majd háton fekve szülnöd (nem a saját kényelmed, hanem az allopata kezelőé miatt) – a saját és a gyereked érdekében. Mert ha nem fogadsz szót, akkor szerintük nincs ki mind a négy kereked. 😉 Mert ők ugyebár mindent tudnak a szülésről – és minden egyes nőről külön-külön, rólad is.
 • Egy nem hagyományos, otthoni szülésfelkészítésen azt is bemutatják, hogy hogyan zajlik a szülés, közelebb visznek a saját testedhez és a női lét szépségeihez.
 • Egy stresszoldó szülésfelkészítésen Téged magadat tesznek képessé a szülésre azzal, hogy mikro-elektromágneses energetikailag, sejtszinten oldják a szüléstől való félelmeidet, amiket a kultúránk és a környezeted kódolt beléd. Azokat a súlyos érzelmi blokkokat, amik akadályozzák az agysejtjeid és a szülést végző szerveid egészséges működését, a megfelelő vérellátásukat – a szülés alatt is.
Pocaklakó - hogy fog kijönni? Rajtad is múlik! (freeimages / pregnancy-1228123-m)

Pocaklakó – hogy fog kijönni? Rajtad is múlik! (freeimages / pregnancy-1228123-m)

Na jó, lehet, hogy a kép nem ennyire sarkos, túloztam az előbbi felsorolásnál,  de szerettem volna érzékeltetni a különbséget. Sajnos nagyon kevés allopata kezelőnő képes (jól) foglalkozni a kismama lelkével (is), azért, mert nem jó pszichológus, nem ismer erre módszereket, és/vagy azért, mert nincs rá ideje. Arra tanították őket (is), hogy a szülés nagyon veszélyes üzem, és hogy be kell avatkozni. Ez gyakran önbeteljesítő jóslatként funkcionál, nem a megfelelő helyen (lent helyett fent) kering a vér a kismamában a szülés alatt, ezért van a rengeteg komplikáció! Ezért nagyon-nagyon fontos oldani ezt a stresszt valahogyan!

Ezért ezen a tréningen olyan, mikro-elektromágneses energetikai kezelésre alapuló, hatékony stresszoldó szülésfelkészítés van, amihez ki sem kell mozdulnod otthonról. Sok hozzájárulást megkapsz ahhoz, hogy otthon elvégezd a gyakorlatokat saját magadon, és Skype-on tudsz konzultációt kérni! Ez ideális elfoglalt (leendő) anyukáknak!

Ez izgalmasan hangzik>>> 

Mit tudnak a könnyen szülő nők?

Szoktál-e azon elmélkedni, hogy vajon mit tudnak azok a nők, akik a kórházba menet, akár egy autópálya mentén, a taxis kezébe is meg tudják szülni a gyereküket, mindenféle rossz érzés és komplikáció nélkül? Ha szoktál, a tréningen lépésről lépésre közelebb fogunk jutni ahhoz az érzések szintjén is, hogy ez a titok kiderüljön. Megvizsgáljuk a múltadat, és fokozatosan oldjuk fel a szüléssel kapcsolatos félelmeid és szerencsétlenségeid hátterében megbújó félelmeket és stresszt. Lépésről lépésre alakítunk ki egészséges szülésszemléletet és -érzést. Rengeteg gyakorlattal, önismerettel, hasznos információkkal és a sikeres szülés követelményeivel…

A tréning gyakorlati jellegű, mindenki a saját helyzetén és érzésein dolgozik, s valamennyi résztvevő fejlődik eközben.

Fejlődni akarok! >>> 

Miért van szükség arra, hogy megvizsgáld a félelmeidet, hogy oldd a szüléssel kapcsolatos stresszedet?

 • Mert véleményem szerint a mai magyarországi köz-szülésszemlélet káros a nők egészségére. Mivel mindenki fél a szüléstől, szükségtelenül dramatizálnak egy természetes folyamatot, jól megijesztik a nőket, aminek a következménye a szülés közben fellépő komplikációk, a sok császár- és gátmetszés. Műtétek, felesleges beavatkozások, gyorsítók és lassítók, amik egyáltalán nem biztos, hogy egészségbarátok a magzatra és az anyára, és amik kellő körültekintéssel, lazasággal elkerülhetők – csökkenthetők lennének. Ezekből pszichés sérülések és maradandó testi tünetek nélkül felépülni kisebbfajta bravúrt jelent.
 • Mert egy bármilyen testi vágásnál a meridiánokat is elvágják, amik mikro-elektromágneses energetikai szinten irányítják a létfontosságú szervek működését. Ezért az allopata kezelők jogosan tartanak például a császárheg szétválásától, hiszen ott a test mikro-elektromágneses energetikai rendszere gyengébb, a szervek az elvágott meridiánokkal nem tudnak kifogástalanul működni. De ha a császárheg vagy a gátseb össze van rakva pszichésen, mikro-elektromágneses energetikailag is, sokkal jobban tart a következő szülésnél.
 • Mert nem a gólya hozza, meg kell szülni (freeimages / cigea-973312-m)

  Mert nem a gólya hozza, meg kell szülni (freeimages / cigea-973312-m)

  Mert a szülésed sikere elsősorban rajtad és a gyermekeden múlik, nem az allopata kezelőkön. Nem az allopata kezelő, nem a szülésznő, nem a támogató fog szülni, hanem te és a gyermeked, a kettőtök teste. Ezért a kismama részéről szerintem alapvető hiba túlságosan az allopata szüléslevezetőbe helyezni minden bizalmat. Szükséges a allopata szüléslevezető is, de nem ő az alap, mert ha olyat dönt, ami nekünk nem tetszik, és ami ellentétes az ösztöneinkkel, és hagyjuk, akkor később meg fogjuk bánni!

 • Mert ez egy nagyon jó útja annak, hogy a szülésed kísérőinek: az allopata szüléslevezetőnek, a szülésznőknek és a többieknek egyszerűen ne legyen más választásuk, mint asszisztálni a természetes és sima szülésedhez! Mert ha a folyamat magától lemegy, sokkal kevesebb az esélye, hogy közbe kell avatkozni! Érdemes erre gyúrni!
 • Mert a természetes, háborítatlan, könnyű szülés nagyon jó dolog! Személyiségfejlődést is át tudsz általa élni, jobb lesz a kapcsolatod magaddal és a gyermekeddel! Feltéve, ha laza tudsz lenni, és a teljes folyamat le tud menni magától…

Laza akarok lenni! >>>

Miről lesz szó a tréningen?

 • Arról, hogy mi is a nőiesség, az anyaság és a szülés.
 • Megvizsgáljuk, hogy jelen pillanatban milyen a nőiességgel, a szüléssel és az anyasággal való kapcsolatod, van-e például félelmed, bűntudatod, – és ha van, oldani fogjuk.
 • Megnézzük, hogy milyen eddigi rossz emlékeid miatt nem szeretted, nem szereted a nőies dolgokat, a szülést és az anyaságot, miért nem mersz igazi nő lenni (rokonságod nőiességhez, szüléshez és anyasághoz való egészségtelen hozzáállása, eddigi rossz élményeid) – és megszelídítjük ezeket a rossz emlékeket. Ez már önmagában felszabadító hatású lesz Rád nézve.
 • Kiderítjük, hogy milyen érzelmi hatással vannak rád a szüléssel kapcsolatos fogalmak, testrészek, összetevők, minden, ami kapcsolatban áll(hat) vele… És ha rossz érzéseid vannak ezekkel kapcsolatban, akkor hogyan tudod ezeket a rossz érzéseket feloldani. Igen, ezek is jelentős mértékben stresszelhetnek Téged, ezáltal pedig eltávolíthatnak a természetes szüléstől!
 • És azt is elemezni fogjuk, hogy miért hiábavaló próbálkozás stresszoldó szülésfelkészítés nélkül elképzelni magadnak álmaid szülését…
 • Ezen felül lesz egy kis gyakorlat is, hogy mit is célszerű TENNED ahhoz, hogy elindulj a felfelé vezető spirálban, a nőiességgel és a szüléssel való igazi barátkozás útján.

Tenni akarok >>> 

Inkább NE jelentkezz a tréningre, ha

mert csalódás lesz (elnézést kérek az olykor erős szóhasználatért):

 • szerinted a szülés levezetése, megoldása csakis és kizárólag az allopata szüléslevezetők és a szülésznők feladata
 • úgy gondolod, hogy a sültgalamb előbb-utóbb úgyis a szádba repül, és semmit sem kell tenned érte
 • aktívan ellenkezel a tüneteid, zavaraid hátterének feltárásával kapcsolatban, nem vagy kíváncsi a félelmeidre, nem vagy kész szembenézni velük
 • nem nem szántad el magadat arra, hogy megoldd a szüléssel kapcsolatos ellenérzéseidet
 • nem tudsz, nem akarsz időt és befektetést szánni arra, hogy elolvasd a leckéket és megcsináld a házi feladatokat
 • nem szeretsz, nem tudsz önállóan dolgozni
 • súlyos testi egyensúlytalanságaid, esetleg érzelmi, mentális zavaraid vannak. Ez esetben először a stresszoldó kezelésen való részvételt javaslom.

Mit ígérhetek?

(Én minden képzésemnél, kezelésemnél és dolgomnál ezt ígérem, itt is…)
Ahogy Sir Winston Churchill mondta a háború idején: „Nem ígérhetek mást, mint vért, küszködést, könnyeket és verejtéket.” Na jó, vért és küszködést nem ígérek, de könnyeket és verejtéket igen. Nem lesz sétagalopp, valószínűleg meg fogsz izzadni! De veled izzadok én is, és a folyamat végén a sok AHA! élmény után meg fogod tapasztalni a megkönnyebbülést, amiért megéri végigcsinálni!

Holisztikus egészség karbantartóként lehetőségeket fogok mutatni, hogy tágítsam a látókörödet, valamint a félelmeidet fogom felderíteni és oldani. Mert ha nem félnél, nem lennének gondjaid a szüléssel. Ugyanis a Te érzelmeid döntik el a kérdést. A saját életedről neked kell határoznod. De amíg félsz, nem tudsz dönteni.

Az ÉFT módszer, amit a tréningen a tőlem és az eszközöktől telhető legalaposabban fogok Neked bemutatni, szakszerű használata esetén képes a Téged félelmeidtől, a testedben meglevő életerő elakadásoktól megszabadítani. A meridián-pontok speciális kopogtatásán alapul, gyorsan és hatásosan alkalmazható.

És ha noszogatásra van szükséged ahhoz, hogy csináld, az is meglesz a tréning időtartama alatt rendszeresen megérkező emailek formájában.

Vezetést és noszogatást akarok >>> 

Hogyan fog zajlani a gyakorlatban a tréning?

A tréning távoktatás, online jellegű.

Egy zárt felületen, blogon (amely hasonló a www.lelkirendrakas.hu blog felületéhez) fogod találni a leckéket, amelyekhez sorban egymás után megkapod a hozzáférést e-mailben. A leckéknél adott a kérdezés lehetősége a hozzászólások formájában, minden szükséges támogatást megkapsz, hogy ott tudj lenni. Lesznek támogató PDF dokumentumok és videók is, amelyekben zömmel a stresszoldó mikro-elektromágneses energiagyakorlatokat, az ÉFT használatát fogom bemutatni.

Tapasztalatom szerint, ha egyszer elolvasunk egy könyvet, azt elfelejtjük – pláne, ha nem vagyunk ösztönözve arra, hogy újra és újra elolvassuk és még gyakoroljunk is. Ennél sokkal maradandóbb nyomot hagy bennünk a leckéről-leckére haladva, közösségben megismert tananyag. Itt van idő megrágni, megemészteni, elmélyíteni a tudást. Ráadásul az online tréning forma folyamatos odafigyelést igényel, és sokkal embert próbálóbb feladat, mint végigfutni egy pár oldalas irományt és azt gondolni, hogy no, ebben már professzor is vagyok.

Az online tréning további nagy előnye, hogy rengeteg időt, utánajárást, pénzt megtakaríthatsz vele: nem kell utazgatnod, kényelmesen akkor tanulsz, amikor Neked jó, nem kell senkit megkérni, hogy vigyázzon a gyerekedre, valamint ebben nemcsak tőlem lehet tanulni, hanem egymástól is.

Tanulni akarok >>> 

Milyen speciális eszközök kellenek az online tréninghez?

Nincs szükség speciális eszközökre, csak a számítógépedre, az e-mail fiókodra, videólejátszó programra, tollra, papírra és a két kezedre. Ha el tudod olvasni a Lelkirendrakás weboldalon megjelenő blogokat és a számítógépeden a .pdf dokumentumokat, valamint le tudod játszani a Youtube videóit, akkor nem lehet nagy gondod. Ha pedig mégis akadna, továbblendítelek.

Mikor kezdődik, meddig tart?

A tréning folyamatosan indul, amikor Te gondolod, amikor jelentkezel rá, és körülbelül 3 hónapig tart. De mivel egy várandósság ideje 9 hónap (pardon, 40 hét), és a szülés előbb-utóbb be fog következni, így már a fogantatás előtt is érdemes rá jelentkezni, de mindenképpen ajánlott legkésőbb a betöltött 24. várandóssági hét után elkezdeni a feladatok végrehajtását. Ugyanis a szülést befolyásoló érzelmi zavarok megváltoztatásához, és a kapcsolódó önhelyreállító folyamatok lefutásához általában idő és munka kell. Nem elég rá az a pár óra, amíg a kismama a szülőszobán van. Aki pedig nem szánja rá a megfelelő számú órát és munkát, kevesebb eséllyel fog sikerrel járni.

Mit nyersz még azzal, ha részt veszel a tréningen?

Ha Te is úgy akarod, az alapoknál magasabb szinten megismerkedsz egy stresszoldó módszerrel, amellyel ezentúl saját vagy szeretteid bármilyen pszichés eredetű tünetét hatékonyan tudod kezelni – legyen szó akár fejfájásról, lázról, allergiáról vagy fóbiákról, félelmekről, lámpalázról – szinte bármiről! És ezáltal rengeteg időt, utánajárást és pénzt is megtakaríthatsz, csak azáltal, hogy egy normál ÉFT tanfolyam többnyire ezen tréning árának a többszörösébe kerül.

(Nem is beszélve arról, hogy az ÉFT használatával a saját tested ön-helyreállító képességét erősíted, saját őssejteket termelsz. Így a köldökzsinórvér őssejt állományára sem lesz szükséged annyira a jövőben, aminek a levételére sok embert a jövőbeli tünetektől való félelmeire alapozva beszélnek rá. Tudod, mennyibe kerül egy őssejt levétel és tárolás? Elárulom, naggggyon borsos árú!! Nekem is felajánlották mindkét gyerekemnél, hogy vetessem le, de mondtam nekik, hogy köszönöm, nincs rá szükségem, mert olyan módszerek és eszközök birtokában vagyok, amikkel megoldok rengeteg egészséggel kapcsolatos feladatot! 😉 Természetesen nincs tiltva, hogy valaki saját őssejteket vetessen le és tároljon, de…)

Jogosulttá válsz arra is, hogy a csatlakozz a Lelkirendrakás vendégek zárt csoportjához a Facebook nevű közösségi oldalon, ahol további hasznos tartalmakat osztunk meg egymással.

Mennyibe kerül a tréningen való részvétel?

Többféle lehetőség közül választhatsz:

Csomagok és tartalmuk
Fapados csomag
Rövid konzultációs csomag
Hosszú konzultációs csomag
Zárt oldal leckék elérhetősége, nyilvános kérdezési lehetőség
Egyéni konzultáció
2x30 perc Skype vagy 2 rövid email
2x60 perc Skype vagy 2 hosszú email
Ára
9.000 Ft
(7.086 Ft + áfa)
13.000 Ft
(11.732 Ft + áfa)
17.000 Ft
(13.386 Ft + áfa)
Ár összehasonlítás
kicsivel több, mint 1 db 90 perces segítő konzultáció ára
kétszer annyi, mint 1 db 60 perces órás segítő konzultáció ára
kicsivel több, mint 3 db 60 perces segítő konzultáció ára

Szeretnénk, ha mindenki komolyan venné a jelentkezés feltételeit, ezért a jelentkezéstől számított 3  napon belüli fizetés esetén további meglepetés ajándékot adunk, és a 8 napon belüli fizetőknek is még plusz ajándék jár. 11 napon túli nemfizetésnél a jelentkezést töröljük.

Miért kerül ennyibe a tréning?

Visszakérdezek. Vajon mennyit érne meg Neked, ha  egy nagyon gyakorlatias, válogatott, alkalmazható, összeszedett, rendszerbe foglalt tudást, mesterkulcsot kapnál a kezedbe, ami a szülés előtt, alatt és után is hathatós hozzájárulás lesz? Vajon mennyit érne meg Neked, ha mostantól kevésbé tartanál ettől a nagyon szép eseménytől, sőt, esetleg még élvezni is tudnád? Vajon mennyit érne meg Neked, ha mindehhez ki sem kellene mozdulnod otthonról, ha a sültgalamb a szádba repülne, ha kiválthatnál vele akár egy hosszabb ideig való pszichológushoz / más felkészítésre járást, annak minden kellemetlen velejárójával együtt? Mennyit érne meg Neked, ha házhoz jönne a szakemberi hozzájárulás, a folyamatos kérdezési-konzultálási lehetőség, ami rámutat a teendőidre, ráadásul mindezt követhető tempóban?

Használd ki! Ez a tréning most még bevezető, teszt szakaszban van… Akik most vesznek részt rajta, jól járnak! Ha ugyanis az összértékét nézzük, az, amit kérek érte, a töredéke annak, amit ér (legalább 50.000 Ft a reális értéke csak a fapados csomagnak, a saját gyakorlatomból és több forrásból is merítettem és rendszereztem hozzá anyagokat, amiknek a nyújtott haszna így összességében megemelkedett). Ha böcsülettel megtanulod a leckéket és gyakorolsz is, a tréning után sokkal kevesebb gondod lesz a szüléssel. Ez a befektetés busásan meg fog neked térülni!

Miért lesz jó Neked, ha legalább megfontolod a javaslataimat?

Titi_Moksha
Szeretettel üdvözöllek, Sz. Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod!

Kicsi korom óta a testi-lelki harmónia és egészség "megszállottja" vagyok, úgy érzem, valahogy erre születtem. Ezt a házi "betegségügyesünk" is megjegyezte (mármint azt, hogy legyek már "betegségügyes"), akinél szerencsétlen módon óvodásként kéthetente látogatást tettem, mert a betegségyügy nem tudott mit kezdeni a rokonsági diszharmóniából eredő bajaimmal. Ebből fakadóan sajnos sokszor félrekezeltek és felesleges tortúráknak vetettek alá. 🙁 Így elment a kedvem tőle, hogy hagyományos értelemben vett "betegségügyes" legyek, de annál inkább kedvet kaptam a holisztikus egészségszemlélethez!

Ehhez egyre több eszközöm van. Érzelmi Felszabadítás Technika, Access Bars, fülakupunktúrás addiktológia, Bowen technika, kineziológia, homeopátia, térrendezések, (a férjemtől) akasztófa humor, stb. Sok olyan, ami a megakadt elektromágneses energia, az elektronjaink áramlását újrarendezi bennünk, körülöttünk. Ezeket napi szinten használom is magamon és másokon, eredményesen. És szükségét érzem, hogy másoknál is hozzájáruljak ahhoz, hogy magukon tudjanak segíteni a helyzetnek megfelelő eszköz megválasztásával. Ezért hoztam létre ezt a weboldalt és a hozzá kapcsolódó lehetőségeket.

Van két gyermekem, túl vagyok két szülésen.

Az első szülésemkor, a lányomnál még nem voltam kellőképpen laza, sem járatos a megfelelő azonnali stresszoldó tudásban, nem tudtam eléggé elengedni magamat. És sajnos komplikációk léptek fel, meconiumos lett a magzatvíz, a szívhangok sem bizonyultak jónak. Valószínűleg feleslegesen, de sürgősségi császármetszésbe torkollott (a lányom az előbbiek ellenére makkegészséges, nagy baba volt).

Bár régebben is tanultam lélek- és a testlazító módszereket, a két szülésem között, 2009-ben találtam rá az ön-oldásra is kiválóan alkalmas ÉFT-re. 2009 szeptembere óta tanulom az ÉFT-t a magyarországi ÉFT központban Sághy András oktatótól és mestertől, (és még másoktól is, akiktől érdemes tanulni). Más módszerekkel együtt napi szinten használom is magamon és másokon, eredményesen. Ezekkel dolgoztam magamon, hogy megtaláljam és elhárítsam az okokat, ami miatt a császármetszést nem lehetett elkerülni. Mert azok bizony voltak. 😉 És természetesen ezekből fejlesztettem ki a tréningben használt gyakorlatokat is.

Ilyen előkészületek után a második szülésem >>> nagyon jó élmény lett, a fiam természetes úton, háborítatlanul látta meg a napvilágot, mindenféle felesleges beavatkozás nélkül. Sikerült a VBAC (Vaginal Birth After Caeserean – Császár után normál szülés)! Mindezt úgy, hogy több olyan tényező is volt a vele való várandósságom alatt, amik ezt egyáltalán nem támogatták.

Meggyőződésem, hogy meg tudlak tanítani mindarra, amit a szüléssel kapcsolatos stressz oldásáról megtanultam és tudok (azaz, halat fogni)!

Gyakori kérdések és válaszok a tréninggel kapcsolatban

Kérdés (inkább bizonytalanság): az ÉFT nem árt a babának vagy nekem? Félek várandósan ÉFT-zni (és esetleg “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Cseppet használni), mi van, ha rosszabb lesz nekünk tőlük?

Válasz: Hm. Ez érdekes. Sokan lebecsülik a mikro- elektromágneses energia technikákat és a homeopátiát, a “hígított-rázott semmit”, azt tartják, nem csinálnak semmit. Ezek szerint (mégiscsak) félni kell tőlük, mert csinálnak valamit? 😉 🙂 Nem, az ÉFT-vel (és a Moksa Cseppel) nem lehet ártani, ezek nem károsak az egészségre, csak akkor ártanak, ha keveset és nem szakszerűen alkalmazzák őket – ellentétben azokkal a zavarokkal, amiket esetleg felhoznak. 😉 Utóbbiak miatt átmeneti kellemetlenségek előfordulhatnak. De szakszerű alkalmazással még ezek is enyhíthetők, megszüntethetők. És igen, van olyan akupresszúrás pont, amit várandósan nem szabad kopogtatni, de azt nem fogom megmutatni – majd csak a tréning végén, mert a szülésnél viszont hasznos lehet a használata! 😉

Kérdésed van?

A Tréninggel kapcsolatban (is) kérdezni a Kapcsolati oldalon megadott elérhetőségeknél lehet (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni, ha valami felmerül benned, tedd fel nyugodtan):
http://www.lelkirendrakas.hu/kapcsolat/elerhetosegek/

A jelentkezés előtt kérlek, olvasd el a Lelkirendrakas.hu weboldal adatvédelmi és jogi nyilatkozatát >>>. És, mivel sajnos az értesítőinket néhány email szolgáltató sokszor tévesen spam-nek minősíti, megbízható email címet adj meg (a citromail, freemail, vipmail sajnos nem az!), illetve erősen javasolt beállítani a postafiókod spam szűrőjét, hogy megkapd az e-mailjeinket. A spam szűrő beállításhoz ide kattintva >>> találhatsz eligazítást.

A jelentkezés módja

A tréningre folyamatosan lehet jelentkezni, számodra akkor indul, amikor Te megértél rá. Ha nehézségeid vannak a szüléssel, ajánlott már a fogantatás előtt elkezdeni, de a 24. várandóssági hét után mindenképpen. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod, hogy szeretnél részt venni a körülbelül 3 hónapos programon, ami minden nap legalább 30 perces, de inkább hosszabb elfoglaltságot fog jelenteni számodra!

Kérünk, töltsd ki az alábbi megrendelő űrlap minden mezőjét, gondosan és pontosan, hogy a későbbiekben minden információt megkapj! Kérünk, megbízható email címet adj meg (a citromail, freemail, vipmail sajnos nem az!), és/vagy állítsd be a spam szűrődet! Köszönjük! Az űrlap kitöltése és a megrendelem / jelentkezek… gomb megnyomása megrendelésnek minősül, a fizetés pontos módjáról e-mailben kapod meg a tájékoztatót. Fizetni előre átutalással, banki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken) vagy Paypal-on lehet. (Az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód!)

Ha más Lelkirendrakás termékkel/szolgáltatással együtt szeretnéd jelentkezni erre, akkor a Megjegyzés rovatba írd be a másik nevét, és figyelembe veszem. Köszönöm!

Az űrlap kitöltése után először megkeresünk e-mailben, hogy megtudjuk, valóban Te jelentkeztél-e, és egyeztetjük az adataidat. Ezért kérünk, hogy mihamarabb nézd meg a postafiókodat, általában még a jelentkezés napján válaszolni szoktunk.

Az adatok egyeztetése és a fizetési részletek tisztázása után (átutalással, bankfióki pénztári befizetéssel [esetleg rózsaszín postai csekken] vagy PayPalon keresztül) kérünk, fizesd be a csomag árát az általad választott módon. Ha ez megtörtént, küldd el nekünk a befizetést igazoló bizonylatot például e-mailben (PDF-be exportálva, lefotózva vagy szkennelve) a holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com e-mail címre, ezzel megkönnyíted a munkánkat és meggyorsítod az ügyintézést.

Amint megérkezik a számlánkra a csomag ára, vagy az e-mail fiókunkba a befizetést igazoló bizonylat másolata, a lehető leghamarabb, 1-2 munkanapon belül elindítjuk a tréning emailjeit az általad megadott e-mail címre (kérünk, az e-mail címedet pontosan add meg, máskülönben nem tudjuk elküldeni a linkeket!).

A hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát és a linkeket elektronikusan, emailben fogod megkapni. A csomag ára bruttó ár, és tartalmazza a postaköltséget is.

Gyors fizetés bankkártyával, Paypalon:


Szules csomagok fizetese gyorsanJelentkezési lap kitöltése egyéb fizetési módokhoz:


Az itt bekért adatokat hét lakat alatt őrizzük, nem adjuk tovább senkinek. Alapadatok: * kötelezően kitöltendő mező
Név: *
Email: *
Telefonszám: *
Postázási
adatok:
Ország: *
Irányítószám, város: *
Utca, házszám: *
Számlázási
adatok:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Melyik tréning
csomagot választod?
Fapados változat
(9.000 Ft)
Rövid konzultációs változat
(13.000 Ft)
Hosszú konzultációs változat
(17.000 Ft)
Hogyan
szeretnél fizetni?
Átutalással:
Banki pénztári befizetéssel (vagy rózsaszín csekken):
PayPal fizetőrendszeren:
Egyéb infó:
Megjegyzés, kuponkód, partnerkód:
Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint meghatározott évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Elolvastam és elfogadom a jogi nyilatkozatot, tudomásul vettem, hogy ezzel a megrendeléssel fizetési kötelezettségem keletkezik, hozzájárulok, hogy emailben történjen a szerződéskötés visszajelzése:

 

Titi_MokshaNagyon jó szülésélményt és egészséges babát kívánok,

Sz. Tóth Tímea – Titi
holisztikus egészség karbantartó, fülakupunktúrás addiktológus

A boldog és huncut újszülött (freeimages / newborn-nelly-1-233171-m)

A boldog és huncut újszülött (freeimages / newborn-nelly-1-233171-m)

Tájékoztatás: ezen  jelentkezés elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod a Lelkirendrakas.hu weboldal adatvédelmi és jogi nyilatkozatát >>>.

Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatályos. Utóbbi szerint a megrendelő 14 napon belül, a teljesítés előtt indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ha írásban jelzi az elállási szándékát az eladónak. Az elállás pontos módjáról a megrendelés visszajelző emailben is elküldjük a részletes tájékoztatót. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és a jelentkezek / megrendelem … gombra kattintással a Holisztikus Éden Kft.-vel kötöd. ASZ:22909921-2-13; Székhely: 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6. Kapcsolat, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszerűen kiírandók), 20/404-1938.

A szolgáltatások bruttó árait, a lehetséges csomagok tartalmát és az elfogadott fizetési módokat a megrendelő űrlap fölött az ismertető szövegben találod.

Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!):

 • Banki átutalás vagy befizetés: Holisztikus Éden Kft. K&H Bank Rt. 10404027-50526572-68561006
 • Rózsaszín postai csekk: Holisztikus Éden Kft. 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6.
 • Külföldről való utaláshoz: Holisztikus Éden Kft. IBAN szám: HU64 1040 4027 5052 6572 6856 1006, Bank swift kód: OKHBHUHB
 • Paypal: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszeűen kiírandók)

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A szolgáltatás teljesítése előtt

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ügyfélszolgálathoz megadott email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a leckék küldésének elindulása után 14 NAPON BELÜL bármikor elállhatsz a szerződéstől, ekkor részteljesítés miatt rész-díjvisszafizetés jár.

A szolgáltatás teljesítése után

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összefoglalva: a rendelet értelmében a leckék küldésének indulását követően, a teljesítés megkezdése UTÁN 14 NAPON TÚL már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

—————————————————————
 

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom