Moksa Csepp vásárlás, rendelés itt!

Sz. Tóth Tímea - Titi: holisztikus egészség karbantartó

Sz. Tóth Tímea – Titi: holisztikus egészség karbantartó

(Ezt az aloldalt a Holisztikus Éden Kft és Sz. Tóth Tímea szakmai fogyasztó, a Móksha Gyógyír Zrt. Megbízott Partnere üzemelteti. A célja a Moksa Csepp vásárláshoz, rendeléshez kapcsolódó részletes tájékoztatás.)

A Móksha Csepp 2017 elején változott, továbbfejlődött, bővült. A nevét is hozzáigazították a magyaroknak a könnyebb kimondhatósághoz:

Moksa Csepp lett!

Szeretettel üdvözöllek! Ugye, tegeződhetünk? 😉 – csak hogy egyszerűbb legyen az élet.

Nem véletlenül találtál ide…

Itt egy olyan magyar, természetes és egészségbarát, “információs” lélek-multivitamin étrendkiegészítő készítményről olvashatsz, aminek a szakszerű használata mellett érdekes változások történhetnek a személyiségedben, az Élethelyzetedben, szellemi-lelki-testi egyensúlyodban, ha:

 • nem éppen a számodra legideálisabb a mostani Életed, élethelyzeted (aminek a megteremtéséhez ugye te is hozzájárultál…), lehetne más is; vagy csak bizonyos részei nem tetszenek
 • az élethelyzeteid miatt sokat stresszelsz, nyugtalankodsz, idegeskedsz, aggódsz, pánikolsz, görcsölsz, agyalsz; és ezek a pszichés bonyodalmaid aláássák a közérzetedet és az általános egyensúlyodat, és ezeket nem tudod letenni, elengedni
 • mégsem adtad fel, változást szeretnél, és ennek érdekében tovább keresed az eszközöket; a személyiséged fejlesztésére is nyitott és hajlandó vagy
 • keresel egy egészségbarát, természetes, egyszerű, és hatékony alap támogatást, amivel hatékonyan hozzájárulhatsz az élethelyzeted  megváltoztatásához
 • úgymond nyitott és kíváncsi vagy (ma még) nem mindennapi utakra is – mert hinni szerencsére nem kell benne
 • netán eredményesen használtad már a homeopátiát, a Schüssler sókat és/vagy pl. a Bach virágterápiát.

… ekkor vajon a Moksa Csepp tetszeni fog? Neked találták ki? 😉

Ezeket már tudom, ugorjunk az árakhoz >>>

Ismerd meg a Moksa Cseppet!

Móksha Csepp vásárlás a Lelki rendrakás weboldaltól!

Moksa Csepp vásárlás a Lelkirendrakás weboldaltól!

A Moksa Csepp a Földön egyedülálló magyar készítmény. Homeopátiás elven, stresszoldó-személyiségfejlesztő-egyensúlytámogató céllal készült, a homeopátia és a virágterápiák elveit ötvöző táplálék kiegészítő. Materialista kémiai vizsgálattal nem kimutatható virágkivonatokat, információkat, esszenciákat (összesen 87 db-ot) tartalmaz, amelyeknek az a céljuk, hogy nem materialista síkon, az élőlények mikro-elektromágneses-információs szintjén:

  • egymást is erősítve, a kiváltó okok ismerete nélkül oszlassák az élethelyzet blokkokat (lehúzó érzéseket, gondolatokat: aggódást, szégyent, bűntudatot, haragot, félelmeket, pánikot, féltékenységet, gyászt, fájdalmat, traumát, csalódottságot, elkeseredettséget, stb. összefoglaló néven stresszt, szorongást)
   • és ezzel hozzájáruljanak, hogy a szakszerű szedésük mellett az élőlény (ember-állat-növény) egyre jobban megtalálja a saját általános egyensúlyát
   • és ahhoz is hozzájáruljanak, hogy önmagunkhoz képest a legjobbat hozhassuk ki magunkból
  • ráadásul úgy, hogy – ha valaki a homeopátiás jellegű támogatással szeretné a élethelyzetét megváltoztatni – nem feltétlenül kell keresni az alkati homeopátiás szerét sem.

Ugorjunk az árakhoz >>>

A Moksa Cseppet 2009 óta szedi a harmónia és az általános élethelyzeti egyensúly megteremtésére 100 ezer magyarországi, és nagyjából ugyanennyi Magyarországon kívüli fogyasztó (ez a magyar lakosság 1%-a)!

Viráginformációs multi-gyűjteményéből az élőlény minden nap magának választhatja ki az(oka)t, ami(k)re aktuálisan szüksége van. Benne foglaltatik a 64 létező, leggyakoribb nehéz emberi élethelyzet megváltoztatásának az információja. Ideális életváltoztatási alap lehet olyan embereknek, akik nem szeretnek beszélni magukról, nem akarnak annyira a múltjukban kutakodni. Viszont tennének magukért nem hétköznapi módokon is, és vele együtt időt, pénzt, utazást, egyéb kellemetlenségeket spórolnának (ami a kezelőkhöz való járással és különféle szerek szedésével jár). De nemcsak nekik lehet mankó a lazításban, hanem szinte bárkinek. Kiegészítheti a stresszoldó kezeléseket is, jobban oldhatóvá teheti a lelket: amióta mi is szakmai fogyasztóként használjuk a virágesszenciás cseppeket, feleannyit kell stresszt oldani, és messzebbre jutottunk!

Én nem ajánlok olyan eszközt, amit nem próbáltam ki legalább saját magamon… Puding próbája (még mindig) az evés – mivel minden ember teljesen egyedi!

Moksa Csepp alap materialista tudnivalók

A Moksa Csepp összetétele: Desztillált víz, etilalkohol, C-vitamin (aszkorbinsav), körömvirág kivonat, magnézium szulfát. | Alkoholtartalom: 22+- V/V% | Hatóanyag a napi adagban (10 csepp): C-vitamin: 30 mg, mely a napi ajánlott vitaminbevitel 37,5 %-át fedezi. | Körömvirág: 2,7 mg. (Plusz 87 virág esszenciája információs szinten, materiálisan nem kimutatható módon.)
Nettó térfogat: 10 ml
Csomagolás: 10 ml-es cseppentős sötét üveg, műanyag zárókupakkal. Színesnyomású kartondobozba helyezve.
Érzékszervi tulajdonságok: Halványsárga, enyhén alkoholos illatú, vízben jól elegyedő.
Tárolás: szobahőmérsékleten. 10 ml-es cseppentős sötét üveg műanyag zárókupakkal. Szinesnyomású kartondobozba helyezve.

Ugorjunk az árakhoz >>>

Rendelek Magyarországra Moksa Cseppet >>>

Rendelek Magyarországon kívülre Moksa Cseppet >>>

FONTOS!

Kiknek NEM ajánlom a Moksa Csepp használatát?

 • Akinek valamiért nagyon nem sikerül kitartóan, hónapokon, éveken keresztül minden nap üvegből vízbe csepegtetni valamit és meginni emellett megfigyelni a változásokat az Életében. Mert a Moksa Csepp szakszerű használata (és úgy általában a homeopátia) egy hosszabb távú projekt.
 • Akinek minden maximálisan ideális az Életében, akinek semmilyen változtatni való nincs benne, ami lehetne más, jobb is. Illetve aki úgy gondolja és azt tapasztalja, hogy minden nehézség mindig megváltozik magától. Nem kell semmivel támogatni, még természetesen sem, és soha semmilyen maradandó hátránya nem származik a nehézségekből. Ez esetben ritka szerencsés a Föld nevű bolygón, és nincs szüksége a Cseppekre.
 • Aki valamiért nem akarja előnyére oldani-fejleszteni a személyiségét, nem szeretné szép fokozatosan elengedni a berögzült, számára egészségtelen szokásait. Mert így sajnos nehezebben megy az általános élethelyzeti egyensúly megteremtése, hiszen ezek sajnos bele vannak ivódva a lényünk pszichés-mikro-elektromágneses energiarendszerébe és aláássák azt.
 • Aki valamiért nem szeretne megfelelő felelősséget vállalni a szellemi-lelki-testi egyensúlyáért. Aki nem szánta el magát igazán arra, hogy változzon, és ennek érdekében nem akar átmeneti kellemetlenségeket, esetleges tünet felerősödéseket elviselni még ideiglenesen, szaktámogatással, természetes enyhítéssel sem. Mert ez minden információs – mikro-elektromágneses energiakezelésnek a sajátossága.
 • Aki valamiért nagyon ragaszkodik a materialista kémiai világnézethez, és azt gondolja, hogy ha valaminek a működését nem látjuk / nem halljuk / nem érzékeljük / nem értjük / …, és nem is lehet a tudomány mai (meglehetősen korlátozott és materialista kémiai) eszközeivel megmagyarázni, mert az csak “hígított-rázott semmi” placebó hatással, akkor az nincs is, illetve nem működhet.

Ugorjunk az árakhoz >>>

Rendelek Magyarországra Moksa Cseppet >>>

Rendelek Magyarországon kívülre Moksa Cseppet >>>

Milyen változások történtek eddig nálunk a cseppek szakszerű fogyasztása mellett?

“Spontán, naiv és materialista tudománytalan” változások, 2012 júliusa óta:

(Itt felsorolás-szerűen, csak néhány, ennél sokkal több van. További tapasztalatok az ajándék Lelkirendrakás Moksa hír-emailben – katt ide és iratkozz fel >>>!) Sokféle olyan zavar változott, amiben vélhetően valamilyen élethelyzeti stressznek is szerepe volt! Alvásminőség, izgulásra való hajlam, ijedségek, önbizalom, saját magáért – a gyerekért – saját véleményért való kiállás, konfrontáció vállalásához való bátorság, párkapcsolati közös összhang, gyerek oldottsága-nyitottsága-barátságossága, szülés utáni regeneráció, anyagi helyzet és a hozzá kötődő stressz (kreativitás, a munkalehetőségek meglátása és változott munkavégző képesség),stb.

Rendelek Magyarországra Moksa Cseppet >>>

Rendelek Magyarországon kívülre Moksa Cseppet >>>

Mennyi a Moksa Csepp ára, hogyan lehet hozzájutni a termékhez?

Általánosságban elmondható, hogy bár árulják a Cseppeket patikákban és bioboltokban is, érdemes hozzáértő és tapasztalt szakmai fogyasztóktól, az ajánlói hálózaton keresztül beszerezni, mert ők tudnak hozzájárulást nyújtani a használatában, amire könnyen szükség lehet. Én is egy ilyen szakmai fogyasztó igyekszek lenni.

A nálunk aktuálisan érvényes kis tételes Moksa Csepp rendelési lehetőségek és árak a Vatera standunkon találhatók, katt a linkre:

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=HolisztikusEden

Hogyan lehet olcsóbban rendelni Moksa Cseppet?

Az ausztriai Moksa Központ nagyobb tételes, aktuális akciós csomagjaival élve, a Lelkirendrakás oldal közvetítésével. Ezek megtekinthetők itt és megrendelhetők innen, a Shop menüből: https://ilonamed.at/hu/sponsor/lelkirendrakas

Hogyan lehet Magyarországon kívülre rendelni Moksa Cseppet?

Magyarországon kívülre a Lelkirendrakás weboldal közvetítésével az ausztriai Moksa Központ postáz megfelelően szervezett Moksa küldeményeket. 1 db Moksa Cseppet is, többféle fizetési lehetőséggel. Ezek megtekinthetők itt és megrendelhetők innen, a Shop menüből: https://ilonamed.at/hu/sponsor/lelkirendrakas

Rendelek Magyarországra Moksa Cseppet >>>

Ha a Moksa Csepp vásárlás a Lelkirendrakás weboldaltól vagy közvetítésével történik

(köszönjük), akkor az alábbiak is járnak hozzá:

 • Szükség esetén kapcsolattartás emailben és / vagy Skype-on és / vagy telefonon a használat támogatásához.
 • Időnként “bizalmas” tájékoztató emailek, hírek.
 • Amik minden vendégünknek és vásárlónknak járnak: elektronikus, nyomtatható pdf-ek és oktatóvideók linkje ajándékba, amik támogatják a Moksa működését, és amiket használhatsz a szellemi-lelki-testi egyensúlyod javításához.

Ha vásároltál, és nem kaptál volna ilyet eddig, kérlek jelezd az Elérhetőségek >>> oldalon! Köszönöm!

Gyakran Ismételt Kérdések a Moksa Csepphez

Kérdés: Patikai szert szedek XY tünetekre, akkor is fogyaszthatom a Moksát? Válasz: Igen, fogyaszthatod. Részletes válasz ebben az Online Moksa napló bejegyzésben: Nem zavarja-e patikai szer a virágesszenciák hatását? >>>
Moksa Csepp GYIK: patikai szer mellett szedhető a Moksa?

Kérdezz Moksa Csepp vásárlás előtt!

A Moksa Cseppel kapcsolatban (is) a vásárlás előtt kérdezni az Elérhetőségek oldalon megadott elérhetőségeknél lehet (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni, ha valami felmerül benned, tedd fel nyugodtan, köszönöm!):
http://www.lelkirendrakas.hu/kapcsolat/elerhetosegek/

A megrendelés előtt kérlek, olvasd el a Lelkirendrakas.hu weboldal adatvédelmi és jogi nyilatkozatát >>>. Köszönöm! És, mivel sajnos az értesítőinket néhány email szolgáltató sokszor tévesen spam-nek minősíti, kérünk, megbízható email címet adj meg (a citromail, freemail, vipmail sajnos nem az!), illetve erősen javasolt beállítani az email fiókod spam szűrőjét, hogy megkapd az e-mailjeinket. A spam szűrő beállításhoz ide kattintva >>> találhatsz információkat. Ellenkező esetben sajnos nem tudom garantálni, hogy megkapod az emaileket.

Moksa Csepp vásárlás, rendelés  Magyarországra – általános információk:

(Magyarországon kívülre Moksa rendelési tudnivalók ide kattintva >>>)

Rendelés telefonon, emailben – általános információk:

Az Elérhetőségek >>> oldalon megadott elérhetőségeken. A rendeléshez szükséges adatok: név, email cím, telefonszám, szállítási és számlázási címek, darabszám, szállítási és fizetési mód, megjegyzés.

Rendelés a Vaterán:

A Vatera használati szokásainak megfelelően!

Fizetni az átvétel módjától függően készpénzzel, előre átutalással, banki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken), Paypal-on vagy utánvéttel lehet. (Az ország minden településéről van tehát elérhető fizetési mód!)

A Vatera megrendelés beérkezése után először megkereslek e-mailben, hogy megtudjuk, valóban Te rendeltél-e, és egyeztetjük az adataidat. Ezért kérlek, hogy mihamarabb nézd meg az email fiókodat, általában még a megrendelés napján válaszolni szoktam, főleg, ha az munkanapra esik.

Az adatok egyeztetése és a fizetési részletek tisztázása után kérlek, (értelemszerűen az utánvétet kivéve) fizesd be a cseppek árát az általad választott módon. Ha ez megtörtént, küldd el nekünk a befizetést igazoló bizonylatot például e-mailben (PDF-be exportálva, lefotózva vagy szkennelve) a holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com e-mail címre, ezzel megkönnyíted a munkánkat és meggyorsítod az ügyintézést.

Előre fizetési módok esetén amint megérkezik a számlánkra a Moksa ára, vagy az e-mail fiókunkba a befizetést igazoló bizonylat másolata, a lehető leghamarabb, 1-2 munkanapon belül emailben értesítünk a szállításról, és elindítjuk a Moksát az általad megadott címre (kérünk, az e-mail címedet pontosan add meg, máskülönben nem tudom elküldeni a szállítási értesítőt!).

A PickPackPontok helyéről itt tudsz tájékozódni: http://www.pickpackpont.hu/#map

A hivatalos, jogszabályoknak megfelelő elektronikus számlát, az értesítők  és az ajándékok linkjei elektronikusan, emailben fognak megérkezni. A csomag ára bruttó ár.

Moksa Csepp vásárlás, rendelés Magyarországra – rendelési hely

(Magyarországon kívülre Moksa rendelési tudnivalók ide kattintva >>>)

Átutalás, banki befizetés, utánvét – rendelési hely

A Holisztikus Éden VATERA standján tudsz rendelni!:

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=HolisztikusEden

Köszönjük, kellemes csepegtetést kívánunk,

Titi Móksha

Sz. Tóth Tímea – Titi:

Szeretettel:

Sz. Tóth Tímea – Titi
holisztikus egészség karbantartó, fülakupunktúrás addiktológus, Moksa Csepp szakmai fogyasztó

Tájékoztatások: 

A Moksa Csepp értrendkiegészítő gyártója és forgalomba hozója a Móksha Gyógyír Zrt. – 9401 Sopron, Pf.: 91., 2161 Csomád, Szent István u. 5., Adószám: 24702696-2-41, ügyfélszolgálat: +36-20/778-56-21
OETI notifikációs száma: 13945/2014

Tájékoztatás: ezen Moksa Csepp vásárlás, megrendelés elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod a Lelkirendrakas.hu weboldal adatvédelmi és jogi nyilatkozatát >>>.

Ez a Moksa Csepp vásárlás, megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatályos. Utóbbi szerint a megrendelő 14 napon belül, a teljesítés előtt indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ha írásban jelzi az elállási szándékát az eladónak. Az elállás pontos módjáról a megrendelés visszajelző emailben is megküldjük a részletes tájékoztatót. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és a jelentkezek / megrendelem … gombra kattintással a Holisztikus Éden Kft.-vel kötöd. ASZ:22909921-2-13; Székhely: 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6. Kapcsolat, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszerűen kiírandók), 20/404-1938.

A Moksa Csepp vásárlás bruttó árait és az elfogadott fizetési módokat a megrendelő űrlap fölött az ismertető szövegben találod.

Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem rendeltél!):

  • Banki átutalás vagy befizetés: Holisztikus Éden Kft. K&H Bank Rt. 10404027-50526572-68561006
  • Rózsaszín postai csekk: Holisztikus Éden Kft. 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6.
  • Külföldről való utaláshoz: Holisztikus Éden Kft. IBAN szám: HU64 1040 4027 5052 6572 6856 1006, Bank swift kód: OKHBHUHB
 • Paypal: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszeűen kiírandók)

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról…

Ha mégsem szeretnéd kipróbálni a cseppeket. FIGYELEM! Ez arra az esetre vonatkozik, amikor a teljesítés hibátlan, és azt a terméket kaptad és úgy, amiről és ahogy ezen az oldalon a tájékoztatás ki van írva!
A termék kézhez vétele után 14 napig

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, a termék kézhez vételét követően 14 napig. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ügyfélszolgálatnál (vagy a jogi nyilatkozat oldalunkon: http://www.lelkirendrakas.hu/kapcsolat/jogi-nyilatkozat/#elallas) megadott email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Ugyanekkor kell postán visszaküldened a bontatlan, sértetlen terméket (vagy igazolnod, hogy visszaküldted), saját költségen, és megtérítjük a termék árát azon a módon, ahogy számunkra kifizetted. Összegezve: 14 NAPON BELÜL bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A termék kézhez vételét követő 14 nap után

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összefoglalva: a rendelet értelmében a kézhez vétel UTÁN 14 nappal már a termékeknél sem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a kézhez vétel után 14 nappal (és ilyen jellegű termékeknél a felbontáskor) megszűnik.

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom