Partnerajánló

Olyan kipróbált és bevált szakemberek bemutatója, akik hozzájárulnak a lelkedben való rendrakáshoz, és az Életed az általad kívánt mederbe tereléséhez!

———————————————————————————————————————————-

Partnerajánló: Himer Csilla és a Pénzmesék

penzmesek_bannerHimer Csilla coach, pénzpedagógus azon fáradozik, hogy javítsa az ország általánosan katasztrofális anyagi helyzetét, mégpedig úgy, hogy a gyerekeket már kicsi koruktól kezdve egészséges pénzszemléletre és pénzkezelésre tanítja. Hiszen az anyagi csőd, a szegénység vagy a gazdagság egyedül az emberek pénzügyi tájékozottságán, pénzügyi tudásán múlik, nem a kormányon, nem a politikán, nem a cégeken! És sajnos az iskolában egyáltalán nincs pénzügyi oktatás, így a felnövő generációk bármikor kerülhetnek újra olyan lehetetlen helyzetbe kerülni, mint a devizahitelesek. 🙁 Csilla, aki maga is többgyermekes anyuka, blogot vezet a felnőttek pénzügyeinek rendezésére, és a gyerekek részére pénzmeséket írt, amelyekkel játékosan lehet a gyerekek anyagi szemléletét alakítani.

A Pénzmeséket itt lehet megvásárolni:

http://penzmesek.hu/

Vásárláskor hivatkozz ránk: jelezd, hogy a www.lelkirendrakas.hu weboldalról jöttél. Köszönjük!

———————————————————————————————————————————-

Partnerajánló: Skultéty Andrea és a Feng shui

Fengshuis225x300Az otthonod kialakítása ideális esetben támogatja az életedet, a céljaid megvalósítását, a szellemi-lelki-testi harmóniád és a bőség kialakítását. Nem ideális esetben pedig romboló hatással van rád. (Ha ezt szemléletesen szeretnénk kifejezni, olyan érzés, mintha a viharos széllel szembe kellene sétálnod, ellentétben azzal az esettel, amikor a szél a hátára véve visz tégedet előre.) És lehet, hogy meg fogsz lepődni, de az otthonod kialakítása híven tükrözi az aktuális szellemi-lelki-testi állapotodat is, és a nehézségeket, amikkel jelenleg küzdesz. Ha szeretnél ezekkel tisztában lenni, és szeretnél javítani az életeden, akkor egy Feng Shui tanácsadás sokat lendíthet a helyezteden. Egy kedves ismerősöm, Skultéty Andrea olyan Feng Shui tanácsadó, aki az észrevételeivel nagyon fontos felismerésekre vezet rá téged. Andrea elérhetősége az alábbi:

www.fengshuis.hu

Jelentkezéskor hivatkozz ránk: jelezd, hogy a www.lelkirendrakas.hu weboldalról jöttél. Köszönjük!

———————————————————————————————————————————

Partnerajánló: Vidi Rita (RitArt) és a Jobb agyféltekés írás tanfolyam

jobbagy-150x150Nem megy a fogalmazás? Úgy érzed, hogy az írásban való kommunikáció nem a Te erősséged? Téged sem egészségesen tanítottak az írás tudományára az iskolában? Lehet, hogy stresszelő, poroszos módszerrel próbáltak fogalmazásra buzdítani? A Te tanárod sem ismert agyműködést igazán serkentő-javító praktikákat? Lehet, hogy a Beléd rögzült írás-önbizalomhiány aláássa az egész életedet, és örökös sikertelenségre ítél?
Ne hagyd annyiban! változtass a dolgon!
Például úgy, hogy tanuld meg helyesen, egészségesen használni az agysejtjeidet, az agyféltekéidet fogalmazás közben, és ezzel fejlődni fog az írási képességed! Erre szolgál a jobb agyféltekés írás tréning, amit szeretettel ajánlok a figyelmedbe. Bár Rita alapvetően könyvírás érdekében tanít, de a hivatalos ügyek és még sok más intézésében is nagyon jó lehet, ha tudsz fogalmazni!

Mit jelent a kreativitás? “Csak” magát az ÉLETET. Azt, hogy az agyféltekéid egymással harmonikusan működnek együtt, hogy egészséges vagy, jó a közérzeted és rendben mennek körülötted a dolgok. Azt, hogy nem unalmas az ÉLETED, hogy ügyesen és talpraesetten megváltoztatod a nehézségeidet, elvégzed a feladataidat, amikkel szembesülsz minden nap. Ezért irtó fontos, hogy tanulj kreatívnak lenni, fejleszd a kreativitásodat (mert ez bizony fejleszthető, még akkor is, ha környezeted és a kultúránk leépítette bennünk)!

Ha érint a téma, olvasd el a részleteket és jelentkezz itt a tréningre:
http://www.kreativiras.com/budapest/?r=lelkirendrakas
http://www.kreativiras.com/videk/?r=lelkirendrakas

———————————————————————————————————————————-

Partnerajánló: Mátyás Anita és a Numerológia

Mit tudhatsz meg magadról egy Névelemzés és Számmisztika tanfolyamon?

Óóóóó … 🙂 Nagyon sokat! A neved betűiből, és a betűk számokhoz rendelt viszonyaiból kiderül, hogy: az egyéni erőfeszítésed mekkora, mire tudod legjobban használni és mik azok, amiket fejlesztened kell még önmagadban.
Rálátást nyersz az alkotóképességedre, a konkrét logikus gondolkodásodra, a spiritualitásod, a kommunikációd, a hatékonyságod és a pénzzel való viszonyod lehetőségeire. Tisztába kerülsz az érzelmeid, a másokkal való viszonyaid, kapcsolataid nehézségeinek okával és megtanulhatod megváltoztatni a jelenlegi életedet, csupán a saját veled született rezgések kihasználásával.

Folytatás Mátyás Anita honlapján:

www.nevedbenasorsod.hu

Jelentkezéskor hivatkozz ránk: jelezd, hogy a www.lelkirendrakas.hu weboldalról jöttél. Köszönjük!

———————————————————————————————————————————-

Partnerajánló: Orosz Mária és az Asztrológia – jóslás

Nefertiti_szolg263x400Hogy mit tudhatsz meg magadról egy asztrológustól? Gyakorlatilag bármit, ami a jelenlegi életedben a lehetőségeidre és a feladataidra vonatkozik. Hogy milyen hatások érvényesülnek rád a bolygók helyzete és vonzásai alapján… Kiszámolhatja neked például az aszcendensedet (ha még nem tudnád), vagy készíthet termékenységi horoszkópot is a babaprojekt tervezéséhez. És mit tanulhatsz meg egy olyan tanítótól, aki az asztrológia mellett még kártyajóslással is foglalkozik? A kártyajóslás egy olyan dolog, amit, ha szakember csinálja szakszerűen, működteti az intuíciódat, és ha követed, könnyebben hozol döntéseket az életedben.

Bővebben Orosz Marika blogján:
http://nefertitihaza.blogspot.hu/

Jelentkezéskor hivatkozz ránk: jelezd, hogy a www.lelkirendrakas.hu weboldalról jöttél. Köszönjük!

———————————————————————————————————————————-

Partnerajánló: Kocsis Dóra és az Asztrológia – erőszakmentes kommunikáció

Hogy mit tudhatsz meg magadról egy asztrológustól? Gyakorlatilag bármit, ami a jelenlegi életedben a lehetőségeidre és a feladataidra vonatkozik. Hogy milyen hatások érvényesülnek rád a bolygók helyzete és vonzásai alapján… És mit tanulhatsz meg egy olyan tanítótól, aki az asztrológia mellett még az erőszakmentes kommunikációban is jártas, és tart erre vonatkozó tréningeket? Nagyon sokat. Hogy hogyan tudod az asztrológia által megadott lehetőségeidet optimálisan kihasználva végrehajtani a feladatokat.

Bővebben Kocsis Dóra honlapján:

http://www.kocsisdora.hu/

Jelentkezéskor hivatkozz ránk: jelezd, hogy a www.lelkirendrakas.hu weboldalról jöttél. Köszönjük!

———————————————————————————————————————————-

Partnerajánló: Pintérné Annus Rita és a Társtaláló tréning

Ha évek óta magányos vagy, ha nem tudod, miért kerül el a szerelem… Vagy már többször megégetted magadat a kapcsolataidban… Ha szeretnéd végre megtalálni igaz szerelmedet, életed párját… És ha Székesfehérváron vagy környékén laksz…

… Akkor Pintérné Annus Rita ÉFT tanácsadó társtaláló tréningje neked lett kitalálva!

Rita elérhetősége és a tréning részletei itt:

http://www.benso-iranytu.hu/programok/tarstalalo/

Jelentkezéskor, megrendeléskor hivatkozz ránk: jelezd, hogy a www.lelkirendrakas.hu weboldalról jöttél. Köszönjük!

———————————————————————————————————————————-

Partnerajánló: az Igaztárs társtaláló iroda

igaztarsbannnnerrrrrElőfordul, hogy sokféle változtatásra van szükség a sikeres társtalálásban… Például:

  • Randi és párkapcsolati tanácsadásra
  • Kommunikációs tréningre
  • Blokkok, gátlások megszüntetésére, önbizalomhiány feloldására
  • Nőies/ Férfias külső kialakítására, belső kisugárzás erősítésére, testbeszéd tudatosítására
  • Divat, – stílus, a-smink tanácsadásra, előnyös külső kialakítására
  • Ezoterikus (kvantumfizikus) információkra

Ezeket egy helyen megtalálod az Igaztársnál! A társkereső elérhetősége itt:

http://igaztars.hu/

Jelentkezéskor, megrendeléskor hivatkozz ránk: jelezd, hogy a www.lelkirendrakas.hu weboldalról jöttél. Köszönjük!

———————————————————————————————————————————-

Partnerajánló: Sághy András és az ÉFT tanulás – bonyolultabb zavarok megváltoztatása

Ha megtanulnád az ÉFT nevű természetes stresszoldó módszert, az ideális választás számodra Sághy András ÉFT mester és tréner lehet (a www.lelkirendrakas.hu ÉFT tanítója). András kiváló oktató. Az ő elérhetősége:

www.humanharmony.hu

Jelentkezéskor hivatkozz ránk: jelezd, hogy a www.lelkirendrakas.hu weboldalról jöttél. Köszönjük!

———————————————————————————————————————————-

Partnerajánló: Lakatos Attila és a szellemi-lelki-testi egészség feltétele: a tiszta víz

Ha már gyakorlod az ÉFT-t, használod a Moksa Cseppet, (és ha nem, akkor is!) és szeretnéd biztosítani azt, hogy a lehető legeredményesebben tudd használni őket, akkor fontos magadból és a környezetedből kitisztítani a mérgeket, az energiatoxinokat >>>. Ennek az egyik módja, hogy tiszta, vegyianyag (és tünetelnyomó szer maradvány) mentes >>> vizet iszol, amennyit csak lehet, és ezzel is főzöl, és akár ezzel is  mosod a bőrödet. Az igazán tiszta víz nem ásványvíz, hanem lágy forrásvíz, illetve esővíz minőségű. Ha ilyen vizet szeretnél az otthonodban előállítani, hosszú távon jelentős anyagi megtakarítás és az élő környezet jelentős kímélése mellett (lásd tömegével megtermelt és eldobott pillepalackok), az ideális választás számodra Lakatos Attila vízügyi mérnök (a www.lelkirendrakas.hu tisztavíz felelőse). Attila olyan víztisztító berendezésekkel foglalkozik, amelyek forrásvíz és esővíz minőségű vizet állítanak elő. Ezek használatával méregteleníthetsz, kitisztulhatnak a sejtjeid, jelentős mértékű további energiatoxin mérgezéstől kíméled meg magadat, és ez által az általános közérzetedet és az egészségedet is javíthatod.

Lakatos Attila elérhetősége:

www.kisvaros.hu
https://drive.google.com/file/d/0BxAUu-0U4kwULWwtYjhMNXhfNjg/

Jelentkezéskor, megrendeléskor hivatkozz ránk: jelezd, hogy a www.lelkirendrakas.hu weboldalról jöttél. Köszönjük!

———————————————————————————————————————————-

Partnerajánló: Jakab Gyöngyi és az önismeret

Ha nem ismered önmagadat, nem fogod tudni, hogy milyen erősségeid és gyengeségeid vannak az életedben, és így nem fogsz tudni élni az Élet által kínált lehetőségekkel. Fel sem fogod ismerni őket, hogy azok tulajdonképpen lehetőségek! Ez pedig egyenes út a szorongásokhoz és az önbizalomhiányhoz. Ezért mondja Apollón templomának felirata: “Ismerd meg önmagad!” Mert ez fontos kulcsa a szellemi-lelki-testi egészségnek. Ezt figyelembe véve egy kedves ismerősöm, Jakab Gyöngyi támogat magadat megismerni, nem is akárhogyan, hanem játékos formában, az Identity önismereti játékkal. Gyöngyi elérhetőségét itt találod, és a játékra (és más hasznos szolgáltatásokra) is itt tudsz jelentkezni:

http://www.notudat.hu/identity-onismeret

Jelentkezéskor hivatkozz ránk: jelezd, hogy a www.lelkirendrakas.hu weboldalról jöttél. Köszönjük!

———————————————————————————————————————————-

120x240-1

 

 

 

 

 

 

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom