Így kezdődik a lelki egészség gyermekkorban – baba spa

Ezt a videót először egy emailben kaptam meg, de azóta számtalan helyen láttam és ismerősöktől is megérkezett. Nem tudom nem feltenni a blogra, mert annyira szép és lágy. Pont az, amire stresszoldás gyanánt szinte mindenkinek szüksége lenne minden nap. Ráadásul ha így indulna az életünk, nagyságrendekkel kevesebb nyűgünk lenne felnőtt korunkban!

A felvétel egy francia nővérről készült, miközben saját babafürdető technikával kényeztet egy csecsemőt (egész pontosan újszülöttet). Lenyűgöző, ahogy megnyeri a kisbaba bizalmát. Mert szelíden, finoman, gyengéden bánik vele, odafigyel rá, folyamatosan beszél hozzá, mindent lassan végez és nem csinál olyat, ami rossz lenne neki. 🙂 Így a gyermek nagyon el tud lazulni, és szellemi-lelki-testi egyensúlyba tud kerülni. Kisimulhat az idegrendszere, jobban működhet a pszicho-neuro-immunrendszere. Micsoda prevenció, micsoda holisztikus egészség karbantartás!

Ez az igazi lelki egészség gyermekkorban!

Nagyon szeretnék a gyerek helyében lenni. 🙂 És Te?

(Megjegyzés: hasonló ellazító wellnesses kényeztetésben lehet része gyerek és felnőtt korban is annak, aki stresszoldó kezelésen >>> vagy valamelyik stresszoldó programunkon vesz részt. Ennél ugyan nincs víz, de az odafigyelés és az ellazítás megvan… Vagy ilyenben lehet része annak is, aki szakszerűen és személyre szabottan “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Cseppet >>> fogyaszt hosszabb ideig. Vajon ezek nálad is működhetnek? Nem tudni előre, ez mindenkinél egyéni).