Rólam

Ki vagyok?

Titi_MokshaSzeretettel üdvözöllek! A nevem Szalkainé Tóth Tímea. Ahogy a mi köreinkben nevezik a magamféle “ufós” csodabogarakat: multipotenciális humanoid, “szuperérzékeny” kétgyerekes anyuka vagyok. Hivatalosan fülakupunktúrás addiktológus (természetgyógyász – egészségügyi dolgozói számom 240707.), mellette ÉFT kezelő, Access Bars facilitátor, “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Csepp szakmai fogyasztó, stb. “Előző életemben” közgazdász-informatikus-rendszerszervezőként dolgoztam.

A szellemi-lelki-testi, holisztikus egészséggel-boldogsággal kapcsolatos történetem úgy a 80-as évek közepe táján, körülbelül alsó tagozatos általános iskolás koromban kezdődött (de az is lehet, hogy korábban, nem emlékszem pontosan). Már ekkor tele lett vele a hócipőm, hogy körülöttem (ideg)bajosak és marják egymást az emberek, hogy mindenki szellemileg-lelkileg-testileg rosszul van, hogy diszharmonikus környezetben növök fel. Közben pedig úgymond “minden rendben volt, mert ilyen sz@r az élet“.

Nem lehet, hogy ez azért van, mert valamit nem úgy csinálnak, ahogyan kellene?

Eldöntöttem, hogy nekem csakazértis igazi egészséges, “normális”, laza és örömteli életem és családom lesz, ha felnövök. Mert az nem lehet, hogy az emberi élet csak ennyi lenne! (Természetesen nem muszáj mindenkinek a klassz családot kitűznie célnak, elég az, ha például a jó közérzetet, az egészséget, a bőséget, az örömteliséget kitűzi.)

És lett. 🙂

A rokonsági “átok”: informatika – mikro-elektromágneses energetika, egyensúlytalanság

Jó sok víz lefolyt azóta a Dunán. Az érzelmi alapokat tekintve közben megjártam a hadak útját. Én is begyűjtöttem a rokonsági idegbajt. Megtanultam szorongani, egészségtelenül érzékenynek, stresszelősnek, önbizalomhiányosnak, depisnek, pánikolósnak és szorongósnak lenni, maximalizmussal és extra önkritikai érzékkel “megáldva” (illetve megverve). Nekem is volt szerencsétlenségem patikai veszélyes hulladékhoz már tinédzser koromban (erről itt írtam: Tompító szerek vs stresszoldás… >>>) – na ezt inkább kösz, nem folytattam.

Mert ha bekapunk egy érzéstelenítő pirulát, attól rövid távon ugyan jobb lesz, mert elnyomja a tüneteket és nem fáj annyira. De hosszú távon duplán megbosszulja magát: csak elhalasztja a megkönnyebbülést, és jönnek a mellékhatások.

Tartós egyensúly, jól-lét természetesen, mellékhatások nélkül?

Az igazi, tartós egyensúlyhoz többnyire észre kell venni, meg kell nevezni, meg kell fejteni, oldani, változtatni azt a nehézséget, témát, ami miatt a stressz kialakult. Személyiségileg tisztulni, oldódni, fejlődni kell (érdemes). Ha ezt nem tesszük, újra és újra bele fogunk botlani és bele fogunk zavarodni a tünetekbe és az élethelyzetekbe, és könnyen lehet, hogy egyre erősebben… Például sorozatosan ugyanolyan típusú, nem igazi “barátokat”, nem nekünk való párkapcsolatokat, munkahelyeket, szomszédokat és hasonlókat fogunk találni, bevonzani. Továbbra sem fog összejönni a baba, továbbra is hadilábon fogunk állni a gyerekünkkel, megmarad a pánik, stb. És akkor lesz ok padlón lenni.

A tartós jól-lét kulcsa tehát a lelki rendrakás, a személyiségfejlődés,a mélytudati szinten levő stressz oldása, a rokonsági mikro-elektromágneses energetika – informatika – epigenetika (érzések, gondolatok, hiedelmek, szokások, …) átalakítása lehet. Ez szép feladat. Nem kell tőle félni, csak akkora feladatot vállaltunk be az aktuális életünkre, amennyivel képesek vagyunk megbirkózni. 😉 És nem árt, ha vannak hozzá különféle eszközeink.

Tehát én is elkezdtem keresni a természetes, egyszerű és hatékony eszközöket…

… a stresszoldó, lelki rendrakó, holisztikus egészség karbantartó és támogató praktikákat a bajaimra. Kerestem az igazi önmagamat. Könyveket >>> olvastam autodiakta módon, tanfolyamokra és képzésekre mentem el. Ezeknek a praktikáiból nagyon sokat használok napi szinten, például (a teljesség igénye nélkül):

 • az 1990-es évektől kezdve agykontroll, testkontroll
 • 2000 körül indulva reiki, radiesztézia
 • 2000 körül indulva térrendezések: Feng Shui, Vaszati
 • 2000 körül indulva asztrológia és numerológia
 • 2000 után önismereti, “ezoterikus-spirituális”, máshogy kifejezve: gyakorlatban alkalmazott “kvantumfizikus-kvantumkémikus-kvantumbiologikus” tréningek
 • 2000 után holisztikus szellemű egészség-szakemberek által tartott életmód oktatások
 • 2007-ben One brain kineziológia tanfolyamok V-ös szintig Székely Szilviától, amit ugyan nem művelek aktívan, de az elveit használom
 • 2009-től indulva, és a mai napig is EFT >>> (Érzelmi Felszabadítás Technika) tanfolyamok Sághy Andrástól különféle témákban: Alap 1-4, bennünk élő kisgyermek, gyerekek kezelése, terméketlenség, PTSD, különlegesen érzékeny emberek, krónikus ízületi fájdalmak lelki okai, halogatás, rendteremtés, a pénz energiája, stb. Illetve még Csontos Ági könyvei és mások is
 • 2013-ban Bowen Technika tanfolyamok alapszinten Liebe Györgytől, amiknek főleg az elveit használom
 • 2012-től kezdve Moksa Csepp >>> szakmai fogyasztás, ennek kapcsán egyre inkább belemélyedve a homeopátia, Schüssler sók, Bach virágok titkaiba
 • 2014-től indulva a hivatalos ENKK TGY és EÜ modul tanfolyamok, 2015-től indítva fülakupunktúra >>> tanfolyam Tóthné Kis Violától, amiknek az elveit minden nap használom
 • 2015-től kezdve, és a mai napig is Access Bars >>> tanfolyamok és gyakorlatok többektől (Danka Mária, Stattner Kriszti, Békési Veronika, és még mások)
 • stb.

A stresszoldó – egészség karbantartó pályafutásom során, a tanfolyamokon és a kezeléseken is láttam sok feszült embert, pánikrohamokat. Meggyőződtem arról, hogy ezek a jelenségek pár perc alatt enyhíthetők, feloldhatók szakszerűen alkalmazott trükkökkel: a fantázia bevetésével, légzőgyakorlattal, vízivással, vitaminnal, akupresszúrával, mozgással (erről pedig itt írtam: Elsősegély szorongás és pánik esetén >>>), stb.

Rátaláltam az ÉFT-re, a Moksa Cseppre, az Access Barsra és a fülakupunktúrára

Azóta ezek a fő eszközeim. Bár kineziológia One Brain-ből is elvégeztem mindent az V. szintig, és nagyon szeretem azt is, kiderült, hogy nem annyira az én utam. A tanulmányaim közül az Érzelmi Felszabadítás Technikát >>>, a Moksa Cseppet >>>, az Access Barst >>> és a fülakupunktúrát >>> tartom a legegyszerűbbnek és legpraktikusabbnak, a legolcsóbban alkalmazhatónak és emellett a leghatékonyabbnak is. Amióta az ÉFT-t használom, csak 1-2 pánikrosszullétem volt (és könnyen elmulasztom őket), amióta pedig a Moksa Cseppet szedem szakmai fogyasztóként, egy sem! A másik kettő már csak hab volt a tortán.

És most szeretnék bogarat ültetni a füledbe.

freeimages / buoy-1026305-m

Az előéletem miatt pontosan tudom, hogy min mész keresztül. A pszichés témákra hatékony, szakszerű hozzájárulást tudok nyújtani neked forradalmian új, a több ezer éves egészségkultúrát a legkorszerűbb, nem materialista tudományos kutatások eredményeivel ötvöző eszközökkel.

Minimum 2 választási lehetőséged van:

 1. belenyugszol, hogy Veled sok rossz dolog történik
 2. hajlandó vagy az okukat feltárni, megérteni, és feloldani, megtanulni átalakítani a feszültséget, közeledni az igazi önMAGadhoz. Ha a másodikat választod, és ha még fejlesztesz némi humorérzéket is, akkor te is képes leszel megteremteni magadnak egy sokkal harmonikusabb életet, énképet.

Eleged van, tele a hócipőd, változtatni akarsz, és hozzájárulásra van szükséged? Katt ide, és nézd meg, hogy a lelkirendrakas weboldalon milyen módokon kaphatsz támogatást!:
http://www.lelkirendrakas.hu/tele-a-hocipom/

Mikor lehet szükséged lelki rendrakásra?

Ha bármi miatt rosszul érzed magadat. Ha:

 • lelki zavaros (depressziós vagy pánikos) vagy és szorongsz,
 • eleged van úgy általában,
 • bátortalan vagy, kevés az önbizalmad,
 • úgy érzed, összecsapnak a fejed felett a hullámok,
 • nem volt gyerekkorod vagy rossz gyerekkorod volt,
 • az emberi kapcsolataid nem kielégítőek számodra,
 • nagy változások zajlanak az életedben és nehezen viseled őket,
 • lelki hiányérzeted van,
 • ha úgy érzed, hogy a “pozitív gondolkodás” meghaladja a képességeidet, mert amik veled történtek, azt nem lehet pozitívan felfogni,
 • stb.

Eleged van, tele a hócipőd, változtatni akarsz, és hozzájárulásra van szükséged? Katt ide, és nézd meg, hogy a lelkirendrakas weboldalon milyen módokon kaphatsz támogatást!:
http://www.lelkirendrakas.hu/tele-a-hocipom/

Mi mást és hogyan kínálok Neked, mint a többi más hasonló oldal, ha nyitott vagy rá?

 • Hétköznapi nyelven megfogalmazott, gyakorlatias kapaszkodókat, iránymutatást, hogyan indulj el kifelé a gödörből, hogyan kezeld / oldd fel a rossz érzéseidet.
 • Lelki hiányérzetek feloldásához hozzájárulást, hogy meg tudj tanulni jóban lenni önmagaddal.
 • Trükköket a lelkedben-fejedben levő kisördögökkel való megbarátkozáshoz, az erejük teremtésre való felhasználásához.
 • freeimages / spa-947347-m

  Példákat, hogy az eddigi életedben milyen események lehetnek a forrásai a mostani nehézségeidnek, és tippeket, hogy milyen képesség megtanulásával tudsz rajtuk igazán túllépni, megerősödni.

 • Olyan hétköznapi téveszmékre és egészségtelen szokásokra való rámutatást, amik talán soha nem voltak szerencsések, és / vagy napjainkban már elavultak, és rombolják az életerődet.
 • Elméleti és gyakorlati módszereket, jó ár/értékarányos eszközöket, amikkel ki tudod saját magadat kihúzni a gödörből. Hogy ne kelljen sok-sok pénzt pszichológusra költeni, hiába, de mégis meg tudd változtatni a téged ért nehézségeket.
 • A lélek és a szellem, mint mikro-elektromágneses energia és információ működésével kapcsolatos, lelki akupresszúrás és homeopátiás jellegű tapasztalataimat. Ezekkel rövidebbé és egyszerűbbé tudod tenni az utadat, észrevehetsz fontos tényezőket, amikre nem is gondoltál eddig, hogy fontosak lehetnek a megkönnyebbülésed szempontjából.

Ha folyamatosan olvasod a blogot, sok értékes felismeréssel gazdagodhatsz, amelyek hozzájárulhatnak megerősíteni azt a hitet, hogy semmi baj nincs veled.

Eleged van, tele a hócipőd, változtatni akarsz, és hozzájárulásra van szükséged? Katt ide, és nézd meg, hogy a Lelkirendrakas weboldalon milyen módokon kaphatsz támogatást!:
http://www.lelkirendrakas.hu/tele-a-hocipom/

Mit ígérhetek?

Az út nem lesz mindig rózsás. A lelki rendrakás, az egészséges érzések, gondolatok, hiedelmek kialakítása, a fejlődés jár kényelmetlenségekkel és sok komfortzóna tágítással is. Lesznek kemény pillanatok, fájdalmas tapasztalatok is. Az átrendeződés bizony sokszor nem sétagalopp! De ha bátor, türelmes és kitartó vagy (ehhez kapsz hozzájárulást), egyre jobban összhangba kerülsz az igazi valóddal, aki Te vagy, akinek születtél, és amilyen lennél, ha az Élet nem pakolta volna Rád a sok sallangot.

Mit nem ígérek (például)?

 • Politizálást.
 • Mások indokolatlan bántását (tényfeltáráson kívül).

De tudod, mit? Ne hallgass rám, próbáld ki!

Remélem, hamarosan egy sokkal lazább, harmonikusabb, jobb egészséggel, építőbb emberi kapcsolatokkal, több önbizalommal bíró, szellemileg-lelkileg-testileg nagyjából rendben levő embert üdvözölhetek a személyedben.

Eleged van, tele a hócipőd, változtatni akarsz, és hozzájárulásra van szükséged? Katt ide, és nézd meg, hogy a lelkirendrakas weboldalon milyen módokon kaphatsz támogatást!:
http://www.lelkirendrakas.hu/tele-a-hocipom/

Köszönöm a figyelmedet,
Kellemes és bátor úton járást kívánok,
Az ERŐ legyen veled!

Titi_Moksha

Szeretettel,
Sz. Tóth Tímea – Titi
holisztikus egészség karbantartó: fülakupunktúrás addiktológus, ÉFT kezelő, Access Bars facilitátor, …
(multipotenciális humanoid: közgazdász – informatikus, rendszerszervező, hobbivarrónő, stb… és még amit nem írok ide… :-))

Ha nem sikerült kielégítenem a kíváncsiságodat, még több információ rólam itt: https://sites.google.com/site/sztothtimea/

———————————————————————————————————————————————————

Nézd meg az elérhetőségeinket itt >>>

———————————————————————————————————————————————————

Olvasd el a jogi nyilatkozatunkat ide kattintva >>>

———————————————————————————————————————————————————

A mi kérésünk Hozzád

Mint a honlap szerkesztője és a támogatók, köszönjük az eddigi figyelmedet, amellyel kifejezésre juttatod megbecsülésedet munkánk iránt. Arra törekszünk, hogy igazi hozzájárulást nyújtsunk számodra, használható ötletekkel és tippekkel az érzelmi zavarok oldásához, és hogy színesítsük az életedet.

Túl azon, hogy rengeteg ajándék támogatás van a Lelkirendrakás weboldalon, örömmel fogadunk pénzenergiát a honlap fenntartásához és működtetéséhez, hogy ki tudjuk fizetni a tárhely és a használt programok díjait. A pénzenergia gyűjtő helyeinket az Elérhetőségek >>> aloldalunkon találod az Impresszumban. Reméljük, külön adományozásra is érdemesnek találod a munkánkat, és módodban áll az anyagi elismerés mellett dönteni.  Ha pénzt küldesz nekünk, kérlek írd be a nevedet a befizetés mellé, és azt, hogy “adomány“, hogy meg tudjuk neked köszönni.

Köszönjük!

———————————————————————————————————————————————————

Mi gondolunk a Földre

A Lelkirendrakas.hu környezetvédelmi irányelvei – Sokan azt gondolják, hogy kicsik ők ahhoz, hogy rajtuk múljon valami a környezet védelmében. De ez nagyon-nagyon helytelen hozzáállás! Mert ugyan egy fecske tényleg nem csinál kisfecskét, de ha egy fecske sem csinál kisfecskét, akkor egyáltalán nem lesz kisfecske!!! Ha senki sem védi a saját otthonában a környezetet, akkor nem lesz környezetvédelem!

 • Egészségünk helyrehozatalára, rendben tartására 90%-ban a stresszoldó kezelés(eke)t >>> használjuk. Folyamatosan, napi szinten. A módszerek az emberi test ön-helyreállító folyamatait indítják be. Ezért mellettük nincs igazán szükség tünetelnyomó szer >>> szedésre, vagy jóval kevesebbre van szükség, és így mi testünkből nem kerülnek bele a tünetelnyomó szerek az élővizekbe – hogy aztán halpusztulást okozzanak, vagy valaki más megigya azokat.
 • Ha mégis tünetelnyomó szerre van szükség, többnyire organikus vitaminnal, vagy növényekből készült főzettel támogatjuk magunkat.
 • freeimages.com/gaia-with-plant-3-1158745-m.jpg

  A háztartásunkban folyamatosan csökkentjük a mérgező vegyszerek mennyiségét, hagyományos környezetbarát takarítószereket >>> használunk. Kerüljük továbbá a környezetszennyező vízlágyítókat, mert az ecet nem csak a salátába való (aki ezt állítja, téved), és máshogy is megvalósítható a vízkőmentesítés >>>.

 • Kozmetikumokból, tisztálkodószerekből is előnyben részesítjük az öko-bio gyártásúakat.
 • Ásványvizet nem fogyasztunk, helyette ozmózisos víztisztító berendezéssel >>> tisztítjuk a csapvizet. Így naponta 2-3, éves szinten körülbelül 1000 db ásványvizes flakontól kíméljük meg a környezetet – és nagyon sok felesleges, az erek falán lerakódó ásványtól a szervezetünket.
 • A gyermekünk pelenkázására körülbelül 80%-ban lebomló nadrágpelenkát használunk.
 • Tartózkodunk a dohányzástól és minden hasonló, környezetszennyező függőségtől.
 • Takarékoskodunk az energiával. Energiatakarékos égőket használunk, a radiátoraink mögött tükörfólia van. A háztartási gépeink közül azokat, amelyeket lehet, időkapcsoló kapcsolja ki éjszakára a stand by üzemmódból. A gázkazánunkon fogyasztáscsökkentő, égési hatékonyság növelő porlasztót >>> használunk, amellyel ráadásul 16%-ot takarítunk meg a gázszámlából..
 • Törekszünk arra, hogy minél több bio vagy vegyszermentes környezetben termelt zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk. Ezek közül is előnyben részesítjük a helyi termelésűt – mert a szállítás is benzinnel szennyezi a környezetet.
 • Szelektíven gyűjtjük a szemetet, mindent, amit csak lehet.
 • A felesleges, de még használható holmijainkat (ruhák, bútorok, stb.) nem dobjuk a szemetesbe, hanem felajánljuk karitatív célra.

Te mit teszel a környezetvédelemért? Rád is szükség van!!!

Sokan azt gondolják, hogy kicsik ők ahhoz, hogy rajtuk múljon valami. De ez nagyon-nagyon helytelen hozzáállás! Mert ugyan egy fecske tényleg nem csinál kisfecskét, de ha egy fecske sem csinál kisfecskét, akkor egyáltalán nem lesz kisfecske!!!

További részletek:
http://kornyezetapolas.blogspot.hu/

———————————————————————————————————————————————————

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom