Kérdések a “Hogyan dobj vissza kenyérrel?” című e-könyvhöz

Kérdések (freeimages / what-is-love-1208354-m)
Kérdések (freeimages / what-is-love-1208354-m)

Az eddig az e-könyvvel kapcsolatosan érkezett kérdéseket és a rájuk adott válaszokat ebben a bejegyzésben foglaltam össze. Köszönöm mindenkinek a kérdéseket és az észrevételeket, amelyek alapján eddig hiányzó információkat pótoltam!

Még lehet kérdezni!

Az eddigi kérdések:

Kérdés:
Ha kérhetem ne a spamra küldjétek a dolgokat, hanem freemailre.
Válasz:
Sajnos a spamra küldést nem sokban tudom befolyásolni, mert azt a freemail szabályozza, hogy milyen levelet tesz spam listára… Illetve, ezt Te tudod beállítani a postafiókodban, hogy milyen szigorú legyen a beérkező levelek szűrése… Valószínűleg írok majd egy útmutatót arról, hogyan kell a freemail fiókot beállítani. De ha a Lelkirendrakás hír-emilt megkapod, furcsa, hogy miért teszi spam listára.

Kérdés:
Átutalásnál mennyit kell postaköltséget fizetni?
Válasz:
Ha K&H bankfiókba mész be és ott számlára fizeted az árat, akkor nem kell semmi többet fizetni, mint amennyi ki van írva a csomaghoz, abba a postaköltség is belefoglaltatik (egy normál levél lesz a számlával és a kuponnal). Mert egyébként a csomag letölthető az Internetről, tehát minden eleméhez linkeket fogsz kapni (letöltési támogatással együtt), itt nincs postaköltség. (Később tervezem papír és CD formátumban is kiadni a könyvet, ott lesz ilyen is.)

Kérdés:
Én szeretném megrendelni a “Hogyan dobj vissza kenyérrel” című könyvet, de “rendes” könyv formában vagyis papír formában, úgy lehet?
Válasz:
A könyvet később terveztem kiadatni papír formátumban is, jelenleg még nincs így elkészítve… De már többen így szeretnék megvásárolni, bevettem az idei feladataim közé, hogy nyomda. 🙂 Ha sok érdeklődő lesz, akkor pár hét alatt meglehet a kiadás.

Kérdés:
A hangoskönyvben minden benne van, amit az írott könyvben megírtál, vagy részletek?
Válasz:
Igen, a hangoskönyvben minden bennevan, ami a könyvben, felolvastam, pont ugyanaz. 🙂 A hangoskönyvet azért készítettem, mert felmérések szerint az írottan olvasottaknak az ember csak 10%-át jegyzi meg, a hallgatottaknak viszont 20%-át, azaz a dupláját.

Kérdés:
Én a 3.fizetési formát néztem, hogy mi lehet? pay…,?
Válasz:
A Paypal elektronikus fizetőseszköz, tulajdonképpen bankszámlákat köt össze. Külföldről sokkal olcsóbb a PayPalt használni, mint országok bankjai között utalgatni.
www.paypal.com
Úgy látom, a szorongás oldásba az is beletartozik, hogy ezekről a pénzügyi dolgokról egy ismertetőt csináljak… 🙂 Sokan félnek tőlük, mert nem ismerik őket.

Kérdés:
Melyik e-mail címet adjam meg a Paypal-nál?
Válasz:
Ha a Paypalra szeretnél regisztrálni a saját nevedben, hogy pénzt tudj küldeni, akkor nem az én e-mail címemet kell megadnod, hanem a sajátodat. 🙂
A két ember (a pénz küldője és a pénz fogadója) az e-mail címekkel van beazonosítva, ezen e-mail címek között fog menni a pénzküldés, és ezek az e-mail címek hozzá vannak kötve a bankszámlaszámaikhoz.
A mi Paypal fiókunk e-mail címét a rendszerünk elvileg elküldte neked, ha mégsem, akkor holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (e-mail címet biztonsági okokból szükséges így írni, mert a spam robotok begyűjthetik a világhálón szabadon található e-mail címeket és visszaélhetnek velük.)

Kérdés:
A skypeos támogatást meddig lehet igénybe venni. Később is?
Válasz:
A Skype-os támogatást bármikor igénybe veheted, ahogy neked tetszik. Nem terveztem korlátozni az időt, de mondjuk jövő év végéig bezárólag, az elég nagy időintervallum. 🙂

Ha van még kérdésed a “Hogyan dobj vissza kenyérrel?” című e-könyvvel kapcsolatban, itt a hozzászólásokban felteheted! Köszönjük szépen!

Az e-könyvről és a papír alapú könyvről további információk és megrendelés a következő linken:
http://www.lelkirendrakas.hu/gyakorlatok/stresszoldo-konyvek/hogyan_dobj_vissza/

Szeretettel várom a kérdéseidet!