EFT gyakorlat – önkezelési – adagolási javaslat készítés

“A kínai doktor azt mondta hogy a rossz vese működésem miatt nem sikerül a baba, de hiszem hogy mar jó helyen vagyok:))) Köszönöm.” “Már kipróbáltam a pdf-ben küldött anyagot, és sikerült is ellazulnom tőle.” “… már az sokat is sokat javított, hogy hangosan felolvasom a ráhangolódás szövegét. Hiszen azok a gondolatok hangoznak el amit ki sem mertem mondani eddig.”
Visszajelzés kezelésről: személyre szabott írásos konzultációk

 

EFT kezelés kánikulában, kézen

EFT kezelés kánikulában, kézen

Ugye, tegeződhetünk? ;-)

Szeretettel üdvözöllek. Ez a Lelkirendrakas.hu írásos – email konzultációs lehetősége: személyre szabott ÉFT “kopogtatós” gyakorlat, önkezelési javaslat készítés, az egyéni asztroképletben feltöltődési módok életfeladat minielemzése, “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Csepp adagolási javaslat írása, … És minden más hasonló írásos konzultáció (hogy ne felejtődjön el), amire szükséged lehet, de nem igényel túl hosszú kifejtést.

Mikor lehet jó Neked, ha személyre szabott írásos konzultációt kérsz?

Például akkor, ha:

 • már használod pl. az ÉFT-t >>>, vagy az Access Bars Consciousnesst >>>, és van egy vagy több zavarod, amelyekre nem tudod, hogyan, milyen szövegekkel, kérdésekkel, milyen pontokat használva dolgozz!
 • kíváncsi vagy, hogy mit súgnak a csillagok az asztro- képletedben arról, hogy hogyan tudsz feltöltődni, ha kimerült vagy, illetve hogy életfeladatként milyen tevékenységekkel tudod magadat kiteljesíteni és egyensúlyba hozni
 • vásároltál valahol, (nem nálunk) Moksa Cseppet >>>, de nem boldogulsz az önálló használattal, adagolással; ha nem tudod, hogy az adagoláson kívül még miket változtass még az Életedben.
 • Stb. Ez esetben így tudlak támogatni!

Hogyan tudsz személyre szabott írásos konzultációt kérni?

1. Töltsd ki az oldal alján található űrlapot (ezek az információk szükségesek a gyakorlat elkészüléséhez és továbbításához, az adagolási javaslat elkészítéséhez; egyszerre egy zavarral kapcsolatban kell kitölteni)

Ugrás az űrlaphoz >>>

2. Kövesd a visszaigazoló emailben érkező útmutatásokat: töltsd ki és küldd el a szükséges adatokat, juttasd el hozzánk a szolgáltatás tiszteletdíját – hozzájárulását az általad választott tetszőleges módon (a bankszámlánkra, rózsaszín postai csekken vagy PayPalon –  az ehhez szükséges információkat, címeket az Elérhetőségek: http://www.lelkirendrakas.hu/kapcsolat/elerhetosegek/ oldalon találod, de emailben is el fogom Neked küldeni).

Ezt követően küldöm a gyakorlatot; az önkezelési / adagolási javaslatot; az elemzést; az adagolás javaslatot; … az általad kért módon, és  elektronikusan, emailben a számlát.

A magadba való befektetés, a készítés tiszteletdíja-hozzájárulása kétféle lehet:

attól függően, hogy hogyan kéred a választ:

 • Ha emailben vagy PDF formátumban kéred: bruttó 3.000 Ft

 • Ha pedig nyomtatva, postán kéred: bruttó 3.300 Ft

Fontos! Kérlek, hogy a fizetés mellé a közleményben az adminisztráció megkönnyítéséhez add meg a nevedet és azt, hogy “írásos konzultáció.

ÉFT: ha ÉFT gyakorlatot kérsz, mire számíthatsz?

Hosszabb és összetettebb kopogtatós gyakorlatra, mint amik ezekben a blogokban vannak:
http://www.lelkirendrakas.hu/duracellnyuszi-munkafuggoseg-kezelese/
http://www.lelkirendrakas.hu/mit-felsz-mondani-4-pollenallergia-kezeles-hazilag/
http://www.lelkirendrakas.hu/terror-szulok-onbizalom-erosito-gyakorlat/

ÉFT és Access: ha önkezelési javaslatot kérsz, mire számíthatsz?

 • Személyre szabott ráhangolódó mondatokra, amelyekkel kopogtathatsz magadon
 • Javaslatokra, hogy konkrétan mire és hogyan kopogtass
 • Útmutatásra, hogy mire figyelj oda, milyen jeleket keress magadon
 • Kérdésekre, amik a változás érdekében életbevágóan fontosak
 • Stb. (ez ember- és zavarfüggő).

ÉFT és Access: milyen esetben érdemes kopogtatós gyakorlatot, és milyen esetben önkezelési javaslatot kérni?

Mi a különbség a kettő között?

 • Az önkezelési javaslat annak az átfogó szöveges leírása, hogy a zavart ismerve ki hogyan, milyen EFT technikákat (Filmtechnika, Vitatkozós kopogtatás, stb.) és mely pontokat használva dolgozzon önmagán. Ezt halmozott zavarok esetén érdemes kérni, amikor sok(féle) stressz van, és egy gyakorlat nem elegendő az eredmény eléréséhez.
 • A kopogtatós EFT gyakorlat pedig egy szöveges formula, amiben egészen konkrétan megmondjuk, hogy mi legyen a ráhangolódás szövege, és mely pontokon mit mondjon – ahhoz, hogy nagyobb valószínűséggel gyorsabb és jobb eredményt érjen el. Ezt egy konkrét, jól meghatározható zavar esetén érdemes kérni.

Néhány tipp, hogy milyen jellegű zavarok megváltozásához járulhat hozzá az írásos konzultáció

 • Szellemi-lelki-testi, egészségi zavarok és tünetek, fájdalmak: allergia, fejfájás,  hátfájás, pánik, stressz, szorongás, gyomorfekély, gyermektelenség, stb.
 • Függőségek: dohányzás, munka, számítógép, stb.
 • Fóbiák: autóvezetés, pók, stb.
 • Párkapcsolati zűrök
 • Gyereknevelési nehézségek
 • Munka(helyi) ügyek
 • Szülőkkel való nehéz kapcsolat
 • Egyéb emberi konfliktusok
 • Anyagi gondok
 • És így tovább. Gyakorlatilag BÁRMI, amit nehezen viselsz, ami idegesít, nyomaszt, frusztrál, nyugtalanít, és amiből nem találod a kiutat!

Moksa: ha személyre szabott adagolási javaslatot kérsz, mire számíthatsz?

Egy kérdőívre, amiben életmód információkat dolgokat fogok firtatni Rólad. Ugyanis nagyon nehéz valakinek személyre szabott konzultációt biztosítani anélkül, hogy valamennyire meg ne ismernénk!

Amint megérkeznek a szükséges adatok és a tiszteletdíj is hozzánk, küldöm a javaslatot és a számlát!

Ajándékokat is kapsz a személyre szabott írásos konzultáció mellé

 • Az EFT-sekhez több oktatóvideót arról, hogy hogyan is kell egy kopogtatós ÉFT gyakorlatot / ÉFT Alapreceptet végrehajtani.
 • Minden, a jelentkezéstől számított 3 napon belül fizető vásárlónak meglepetés ajándék jár, illetve minden vásárolónknak / vendégünknek további építő ajándékokat adunk.

Ki fogja elkészíteni a személyre szabott írásos konzultációt?

Titi_Moksha
Szeretettel üdvözöllek, Sz. Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod!

Kicsi korom óta a testi-lelki harmónia és egészség "megszállottja" vagyok, úgy érzem, valahogy erre születtem. Ezt a házi "betegségügyesünk" is megjegyezte (mármint azt, hogy legyek már "betegségügyes"), akinél szerencsétlen módon óvodásként kéthetente látogatást tettem, mert a betegségyügy nem tudott mit kezdeni a rokonsági diszharmóniából eredő bajaimmal. Ebből fakadóan sajnos sokszor félrekezeltek és felesleges tortúráknak vetettek alá. 🙁 Így elment a kedvem tőle, hogy hagyományos értelemben vett "betegségügyes" legyek, de annál inkább kedvet kaptam a holisztikus egészségszemlélethez!

Ehhez egyre több eszközöm van. Érzelmi Felszabadítás Technika, Access Bars, fülakupunktúrás addiktológia, Bowen technika, kineziológia, homeopátia, térrendezések, (a férjemtől) akasztófa humor, stb. Sok olyan, ami a megakadt elektromágneses energia, az elektronjaink áramlását újrarendezi bennünk, körülöttünk. Ezeket napi szinten használom is magamon és másokon, eredményesen. És szükségét érzem, hogy másoknál is hozzájáruljak ahhoz, hogy magukon tudjanak segíteni a helyzetnek megfelelő eszköz megválasztásával. Ezért hoztam létre ezt a weboldalt és a hozzá kapcsolódó lehetőségeket.

Gyakran Ismételt Kérdések a személyre szabott írásos konzultációhoz:

Kérdés: Van egy tünetem, ami elég makacsnak tűnik. Már kopogtattam rá mindenféleképpen, elvégeztem az EFT 2-es szintet – mégsem tudom magamat támogatni.. már voltam-okk csak egyszer EFT kezelésen. Ha kopogtatok a megadott mondatok alapján, és nem múlik el a zavarom, (persze tudom erre a pozitív hozzáállásra is kopogtatnom kellene.. 🙂 ) akkor mi történik? Válasz: Igen, lehet, hogy a hozzáállásra is kellene kopogtatni. 😉 Ha nem fog elmúlni, akkor tovább kell keresni az okot, aminek a megtalálása minden egyes kopogtatással közelebb fog jönni. 😉 Bonyolult, összetett és mély zavarokra nem elég egy EFT kezelés, kitartó munkát igényelnek. Ilyenkor az agynak nagy részét kell “áthuzalozni” a változáshoz, ami olykor munka és idő. Én is 10x (!) voltam kezelésen egy nagyon mély dologgal kapcsolatban, plusz az itthoni munka, mire megoldódott. De megérte! (Most már nem kellene 10 alkalom, mert a “lélek-multivitamin” Bach-homeo étrendkiegészítő Moksa Csepp >>> is rádolgozhat, de…) És ha úgy gondolod, hogy a kopogtatós gyakorlat / önkezelési javaslat nem Neked való, kérj stresszoldó kezelést >>> …
Írásos konzultáció GYIK: hogyan változhat meg egy bonyolult téma?

 

Kérdésed van a személyre szabott EFT gyakorlattal / önkezelési / Moksa adagolási javaslattal kapcsolatban? Szeretettel várom például itt: info-kukac-lelkirendrakas-pont-hu.

Kérdésed van?

Az ÉFT gyakorlat / önkezelési / Moksa adagolási javaslat / feltöltődés – életfeladat minielemzés / … készítéssel kapcsolatban (is) kérdezni az Elérhetőségek oldalon leírtak szerint lehet (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni, ha valami felmerül benned, tedd fel nyugodtan):
http://www.lelkirendrakas.hu/kapcsolat/elerhetosegek/

A megrendelés előtt kérlek, olvasd el a Lelkirendrakas.hu weboldal adatvédelmi és jogi nyilatkozatát >>>. Köszönjük! És, mivel sajnos az értesítőinket néhány email szolgáltató sokszor tévesen spam-nek minősíti, megbízható email címet adj meg (a citromail, freemail, vipmail sajnos nem az!), illetve erősen javasolt beállítani a postafiókod spam szűrőjét – ehhez ide kattintva >>> találhatsz információkat.

A megrendelés módja

Kérünk, töltsd ki az alábbi megrendelő űrlap minden mezőjét, gondosan és pontosan, hogy a későbbiekben minden információt megkapj! Kérünk, megbízható email címet adj meg (a citromail, freemail, vipmail sajnos nem az!), és/vagy állítsd be a spam szűrődet! Az űrlap kitöltése és a jelentkezek / megrendelem megrendelésnek minősül, a fizetési információkat e-mailben kapod meg. Fizetni előre átutalással, banki pénztári befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken) és Paypalon / bankkártyával lehet. (Az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód!)

Ha más Lelkirendrakás termékkel/szolgáltatással együtt szeretnéd jelentkezni erre, akkor a Megjegyzés rovatba írd be a másik nevét, és figyelembe veszem. Köszönöm!

Az űrlap kitöltése után először megkeresünk e-mailben, hogy megtudjuk, valóban Te jelentkeztél-e, és egyeztetjük az adataidat. Ezért kérünk, hogy mihamarabb nézd meg a postafiókodat, általában még a megrendelés napján válaszolni szoktunk.

Az adatok egyeztetése és a fizetési részletek tisztázása után (átutalással, bankfióki pénztári befizetéssel [esetleg rózsaszín postai csekken] vagy PayPalon keresztül) kérünk, fizesd be a csomag hozzájárulását az általad választott módon. Ha ez megtörtént, küldd el nekünk a befizetést igazoló bizonylatot például e-mailben (PDF-be exportálva, lefotózva vagy szkennelve) a holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com e-mail címre, ezzel megkönnyíted a munkánkat és meggyorsítod az ügyintézést.

Amint megérkezik a számlánkra a csomag hozzájárulása, vagy az e-mail fiókunkba a befizetést igazoló bizonylat másolata, a lehető leghamarabb, 1-2 munkanapon belül megérkezik a rendelt gyakorlat az általad megadott e-mail címre (kérünk, az e-mail címedet pontosan add meg, máskülönben nem tudjuk elküldeni a linkeket!).

A hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát, az ajándékokat és a linkeket elektronikusan, emailben fogod megkapni. A megoldáscsomag hozzájárulása bruttó összeg, és tartalmazza a postaköltséget is.

Gyors fizetés bankkártyával, Paypalon:


EFT gyakorlat fizetese gyorsanEFT gyakorlat / önkezelési / Moksa adagolási javaslat rendeléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot:

(a*-gal jelölt adatok kötelezően kitöltendők):


 Az itt megadott adatokat hét lakat alatt őrizzük, nem adjuk ki senkinek. Alapadatok:  * kötelezően kitöltendő mező
Név: *
Email: *
Telefonszám: *
Címadatok:
Ország: *
Irányítószám, város: *
Utca, házszám: *
Számlázási adatok:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Hogyan szeretnéd átvenni:
Emailben, PDF-ként vagy írásosan (3.000 Ft):
Kinyomtatva, postai levélben (3.300 Ft):
Hogyan szeretnél fizetni:
Átutalással
Banki pénztári befizetéssel, rózsaszín csekken
Paypal fizetőrendszeren:
Egyéb információk:
Megjegyzés, más termékkel együtt, kupon vagy partnerkód:
Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint meghatározott évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Elolvastam és elfogadom a jogi nyilatkozatot, tudomásul vettem, hogy ezzel a megrendeléssel fizetési kötelezettségem keletkezik, hozzájárulok, hogy emailben történjen a szerződéskötés visszajelzése:

Titi_MokshaÖrömteli életet, jó egészséget kívánok.

Szeretettel,
Szalkainé Tóth Tímea – Titi
holisztikus egészség karbantartó, Access Bars facilitátor, ÉFT kezelő, Moksa szakmai fogyasztó, fülakupunktúrás addiktológus,

 

Tájékoztatás: Ezen megrendelés elküldésével hozzájárulsz, hogy Neked készített gyakorlat szerzői jogával éljünk, és azt felhasználhassuk a másokat történő tanításhoz, és gyűjtemény készítéséhez is (természetesen a megfelelő módosításokkal, kiléted és az adataid titokban tartásával).

Tájékoztatás: ezen  megrendelés elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod a lelkirendrakas.hu weboldal adatvédelmi és jogi nyilatkozatát >>>.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatályos. Utóbbi szerint a megrendelő 14 napon belül, a teljesítés előtt indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ha írásban jelzi az elállási szándékát az eladónak. Az elállás pontos módjáról a megrendelés visszajelző emailben is elküldjük a részletes tájékoztatót. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és a jelentkezek / megrendelem … gombra kattintással a Holisztikus Éden Kft.-vel kötöd. ASZ:22909921-2-13; Székhely: 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6. Kapcsolat, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszerűen kiírandók), 20/404-1938.

A szolgáltatások bruttó árait, a lehetséges csomagok tartalmát és az elfogadott fizetési módokat a megrendelő űrlap fölött az ismertető szövegben találod.

Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!):

 • Banki átutalás vagy befizetés: Holisztikus Éden Kft. K&H Bank Rt. 10404027-50526572-68561006
 • Rózsaszín postai csekk: Holisztikus Éden Kft. 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6.
 • Külföldről való utaláshoz: Holisztikus Éden Kft. IBAN szám: HU64 1040 4027 5052 6572 6856 1006, Bank swift kód: OKHBHUHB
 • Paypal: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszeűen kiírandók)

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A szolgáltatás teljesítése előtt

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ügyfélszolgálathoz megadott email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a teljesítés ELŐTT 14 NAPON BELÜL bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A szolgáltatás teljesítése után

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összefoglalva: a rendelet értelmében a teljesítés UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.


 

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom