Mi is az az ÉFT?

Szeretettel üdvözöllek! Ugye, tegeződhetünk? ;-) Csak az egyszerűség kedvéért…

Lehet, hogy még nem hallottál az ÉFT (Érzelmi Felszabadítás Technika) nevű forradalmi feszültség- és stresszoldó, mikro-elektromágneses blokk megváltoztató egészségbarát útról, viszont ha legalább alapszinten megismernéd, hozzájárulhatna a pszichés – érzelmi – lelki (stressz, félelem, aggódás, trauma, stb.) eredetű tüneteid, szellemi-lelki-testi kellemetlenségeid és az Életed megváltoztatásához.

Mik azok a pszichés – érzelmi – lelki eredetű tünetek?

A legújabb holisztikus tudományos kutatások szerint a táplálkozási-mozgási-életmód hibákat, a baleseteket és a mérgezéseket kivéve szinte minden testi, szervi tünetnek van lelki-érzelmi-pszichés (feszültséges: mikro-elektromágneses) háttere. Legyen az allergia, vérnyomás zavarok, fájdalmak (fejfájás, gyomorfájás, ízületi fájdalmak, torokfájás), gyenge immunrendszer, túlsúly, evéskényszer; és természetesen az eleve pszichésként kezelt történetek:  alvászavarok, depresszió, félelmek, szorongások, pánik(rohamok), fóbiák (pók, víz, bezártság, magasság, autóvezetés, tömeg: emberek-szociális, …), függőségek (dohány, munka, alkohol, tünetelnyomó szer, …) tanulási nehézségek (diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, …) és így tovább. Ha más érzelmi gyökér nincs is, mint hogy eltávolodtál a saját önvalódtól, és nem figyelsz, mire van szükséged valójában.

De hát én nem vagyok stresszes, csak fáj a gyomrom.  Szerintem mégsem érzelmi eredetű a tünetem…

Lehet, hogy nem érzed úgy, hogy stresszelsz, de valójában mégiscsak van nálad valami bibi, mert a gyomrod jelzi. Könnyen lehet,  valójában nagyon is stresszelsz, csak  jó mélyre, tudat alá, a testedbe elnyomod, mert nem ismered fel, hogy ez stressz, és/vagy azt hiszed, hogy így lehet csak kezelni. Pedig nem, mert az elnyomott, ki nem fejezett, le nem vezetett stressz jelenik meg a legjobban a testben… A magunkba zárt negatív érzésektől, a stressztől rosszul lehetünk – ha nincs stressz, a testünk rendberakja önmagát. De legalábbis a pszichés forrású tünetek elmúlnak.

Akkor tehát mi is az az ÉFT?

Napjaink ígéretes stresszfeltáró és -oldó módszere. Az arcunkon, a mellkasunkon és a kezünkön levő akupresszúrás pontok “kopogtatása”, kezelése, miközben a megfelelő módon megfogalmazzuk magunknak a szellemi-lelki-testi tünetünket, azt, ami éppen frusztrál minket. A stressz mikro-elektromágneses jelenség is a lényünkben (minő véletlen, hogy az egyik kifejezés, amit használunk rá, a “feszültség“), ezért használhatunk rá akupresszúrát, aminek mikroelektromágneses háttere van.

FONTOS! Mikor NEM való Neked az EFT, mikor NE használd?

 • Ha nem tudsz, nem szeretsz 1-2 órán keresztül egy helyben ülni, miközben valaki matat rajtad.
 • Ha nem szeretsz kétkezi munkával dolgozni (magadon), és ezzel együtt azt sem szereted, ha mások megérintenek, esetleg hosszabb ideig pontokat nyomogatnak a kezeden, az arcodon, a válladon.
 • Ha aktívan ellenkezel a nehézségeid hátterének feltárásával kapcsolatban, ha nem vagy hajlandó komolyan szembenézni velük.
 • Ha nem vagy kész feldolgozni, elengedni a kellemetlen élményeidet, traumáidat, a berögzött rossz szokásaidat – mert anélkül sajnos nem megy az egészség építése, hiszen bele vannak ivódva a tested mikro-elektromágneses energia rendszerébe és aláássák azt.
 • Ha nem akarsz megfelelő felelősséget vállalni a szellemi-lelki-testi egészségedért, ha nem szántad el magadat igazán arra, hogy jobban legyél, hogy helyrejöjj, és ennek érdekében nem akarsz átmeneti kellemetlenségeket, esetleges tünet felerősödéseket elviselni, kezelni még ideiglenesen és enyhítő szaktámogatással sem – mert ez minden energiakezelésnek a sajátossága.
 • Ha nem tudsz több időt, energiát (munkát) és – a tüneted jellegétől és a támogatáskéréstől függően – pénzt áldozni rá.

Miért az ÉFT a(z egyik legjobb) megoldás?

A kínaiak 5000 éve tudják (használják is az akupunktúrában, akupresszúrában…), hogy az emberi test nem csak szervekből, izomból, vérhálózatból és egyéb, szabad szemmel látható alkotóelemekből áll, hanem behálózzák mikro-elektromágneses energiát továbbító vezetékek is, amiket meridiánoknak hívunk. Ezeket már meg is találták mikroboncolással (ők a Bonghan vezetékek…). A meridiánok vezetik be a testünkbe a környezetünkből a mikro-elektromágneses energiát, és látják el  vele a testet, a létfontosságú szerveinket.

Az ÉFT az energiaáramlást rendezi

Az ÉFT az elekttomos energiaáramlást rendezi (freeimages / meditation-2-1185531-m)

(Ez az mikro-elektromágneses energia ugyanaz, amit például a Feng Shui csí-nek nevez, és amely folyton kering körülöttünk. Nem hiszed el, hogy létezik ez az energia? Nos, akkor próbáld ki, hogy nem veszel levegőt néhány percig, és ne használj például elektromos áramot semmihez, mert hiszen ami nem létezik, arra nincs is szükségünk…)

Ha valaki nagyfokú égési sérüléseket szenved el a bőrén, akkor többek között azért is van életveszélyben, mert nem tudja felvenni a környezetéből a bőrén levő meridián beáramlási pontjain keresztül ezt a mikro-elektromágneses energiát, márpedig az élethez ez nagyon is szükséges! A sejtjeink mikro-elektromágneses energiával hajtott gépek, amelyek, ha nem kapnak mikro-elektromágneses energiát, ugyanolyan rosszul (vagy egyáltalán nem) működnek, mint az autó üzemanyag nélkül.

Amikor elakad a meridiánokon a mikro-elektromágneses energia áramlása…

Ismered azt a mondást, hogy “megállt bennem az ütő is“? Ez híven tükrözi a testünk működését. Ugyanis ha az agyunkat trauma éri, azaz megáll bennünk az ütő, akkor működésbe lép az “üss, vagy fuss” reakció, megugrik a stresszhormonszintünk, és az agyunk ezt a helyzetet az eltárolja tapasztalatként. A későbbiekben pedig a hasonló helyzetben ugyanígy fog viselkedni.  Ez a természetes mechanizmus egy ideig nagyon hasznos (amikor az életünk mentéséről van szó) de ha az agyunk a folyamatos stressz miatt mindig hamis életveszélyben érzi magát, akkor nem kapnak elég mikro-elektromágneses energiát a szerveink és nem tudunk egészségesek lenni.

Az allopata kezelés csakis a testünk kémiai működését ismeri valamennyire, a mikro-elektromágneseset alig. A meridiánokat például teljesen ignorálja. Többek között ezért létezhetnek a krónikus, “csak szinten tartható” testi tünetek. Ezért nem tudják azt sem, hogy a meridiánokon a mikro-elektromágneses energiaáramlás elakadása test mikro-elektromágneses energiahiányához, és ezáltal komoly elváltozásokhoz vezethet… De ezeket a meridián “eldugulásokat” az ÉFT-vel jól lehet oldani.

És az ÉFT abban is egyedülálló, hogy a briliáns egyszerűsége folytán ön-stresszoldásra is kiválóan alkalmas. Sok esetben nem szükséges hozzá senki más, hogy dolgozzunk önmagunkon! Csak meg kell tanulni a módszert.

Az ÉFT (folyamatos) használatának rengeteg előnye van, többek között:

 • Rengetegféle tünetet tud változtatni, kezelni – szinte mindenen, aminek van pszichés háttere.
 • Nincs szükség tablettákra és tünetelnyomó szerekre.
 • Nincs szükség a múltbeli sokkoló élmények újbóli, fájdalmas átélésére.
 • Nem tart hónapokig, vagy évekig, sőt nagyon sokszor csak percekig tart.
 • Nincs műtét.
 • Nincsenek tűk.
 • Nincsenek negatív mellékhatásai.
 • Nincs fájdalom, vagy, szakszerűen használva, egészen kevés fájdalommal jár.
 • A hatása maradandó, nem múlik el!

Hogy pontosan mi köze a meridiánoknak a rossz érzéseinkhez, a tüneteinkhez? Valamint, hogy hogyan működik az ÉFT, és mi köze a meridiánokhoz? Erről szól az alábbi videó:

Nekem milyen szellemi-lelki-testi tünetek megváltozásához járult már hozzá az ÉFT?

Nagyon sok mindenhez, ami zavar és frusztrál, mert napi szinten, folyamatosan használom. Csak néhány példa, a  teljesség igénye nélkül: fejfájás-migrén, esti nyugovóra térés utáni köhögési-fulladási rohamok (asztma?), alvászavarok-nyugovóra térésre való képtelenség, viszkető allergia, tyúkszem, vetélés utáni rehabilitáció, terhességi bokavízenyő (ödéma), szülés megkönnyítése, lázas – hasmenős vírus-elburjánzás elmúlásának támogatása, gyerek félelmek, agyalásra – szorongásra – gondolkodásra való hajlam, önmagamért való kiállás – önbizalom és bátorság, vállalkozási bátorság és anyagi helyzet javítása, emberi kapcsolatok javítása, “diszdrájvia” (autóvezetési nehézség-képtelenség), stb.

Tanuld meg kezelni Magadat az ÉFT-vel Te is! A lehetőségeid:

1. “Önművelés“, szaktámogatás nélkül

Kevésbé komoly tünetek esetén ajánlott.

ÉFT pontok

Mert az ÉFT alkalmas arra, hogy valaki saját magát eredményesen és akár mások támogatása nélkül, házilag is kezelje, a saját otthonában.

Használd az ÉFT alapkönyvet, aminek a linkjét pdf-ben megkapod, ha jelentkezel valamelyik online tréningre, vagy VIP vásárlója leszel ennek az oldalnak. (Ha nyomtatva szeretnéd olvasni, de nincs lehetőséged nyomtatni és lefűzni: keress az Interneten nyomtatással és spirálozással foglalkozó cégeket, akik jutányos áron megoldják ezt Neked.)

Kérj értesítést az aktualitásokról és az EFT-ről. Semmi mást nem kell ehhez tenned, mint feliratkozni az ajándék Lelkirendrakás Stresszoldó (ön)kezelés hír-emailre, és az email fiókodba fognak menni az értesítők erről is! Katt ide >>>

Az akupresszúrás kezelendő pontokat nagyobb verzióban ezen a képen is megtekintheted (kattintásra nagyobb ablakban nyílik) >>>

Az ÉFT pontokat szintén bemutatom ezen a videón:

Nézz még ilyen videókat, sajátítsd el róluk alaposabban az ÉFT használatát, jelentkezz az Online Önsegítő Klubba, ahol sok ilyen videó van. Pl. bemutatom rajtuk az ÉFT Alapreceptet, rövid ÉFT alaprecepteket, plusz ÉFT pontokat, hogy hogyan kell egy kopogtatós gyakorlatot végrehajtani, és még több mást is. Kérj folyamatos támogatást az “önműveléshez”, legyél klubtag! Olvasd el róla a részleteket és jelentkezz itt, katt ide:
http://www.lelkirendrakas.hu/gyakorlatok/stresszoldo-treningek/onsegito/

2. Szakemberi hozzájárulás igénybevétele

EFT kezelés kánikulában, kézen

EFT kezelés kánikulában, kézen

Komolyabb tünetek esetén ajánlott.

Mert ugyan az ÉFT kiváló és eredményes “házi” önkezelő módszer, de egy gyakorlott kezelő kezében háromszor hatékonyabbá és eredményesebbé válik. 😉 Nézd meg, milyen lehetőséget ajánlok számodra ebben, katt ide:
http://www.lelkirendrakas.hu/konzultacio/stresszoldo-kezeles/

3. Tanfolyamok

Komolyabb tüneteknél, illetve a módszer alaposabb megtanulásának igénye esetén ajánlott.

ÉFT tanfolyamokat már több ÉFT oktató tart különféle formákban, ha rákeresel az interneten, találni fogsz sokat (részvétel esetén hivatkozz a Lelkirendrakás weboldalra!). Például:

Dénes Éva

Csontos Ági

Sághy András

Stresszoldó (ön)kezelés hír-email

Kérj értesítést az aktualitásokról és az EFT-ről. Semmi mást nem kell ehhez tenned, mint feliratkozni az ajándék Lelkirendrakás Stresszoldó (ön)kezelés hír-emailre, és az email fiókodba fognak menni az értesítők erről is! Katt ide >>>

Titi_Moksha

Örömteli életet, jó egészséget, nagyon jó ÉFT-s kopogtatást kívánok,
Szeretettel,
Szalkainé Tóth Tímea – Titi
holisztikus egészség karbantartó, ÉFT kezelő


 

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom