Stresszoldó kezelés: ha meg akarod változtatni az életedet…

Szeretettel üdvözöllek. Ugye, tegeződhetünk? ;-) Csak az egyszerűség kedvéért.

Ez a Lelkirendrakas.hu és Szalkainé Tóth Tímea – Titi Skype-os, illetve személyes stresszoldó kezelésének ismertető oldala.

“Nem tudom, mit csinál, de jó. Kezelés után könnyebben mennek a dolgok, jobban sikerül minden. Például a munkahelyen már nem veszek magamra olyan ügyeket, amiket eddig magamra vettem.” És itthon is meglepő pálfordulások vannak. Pl amikor a gyerek többedszerre leejti a nem túl jó anyagból készült, olcsón vett, de rendkívül fontos Gordon mozdony játékát, és az már megint eltörik, apjuk 10 percig tartó bosszankodás nélkül, 2 perc alatt megragasztja. 🙂 Ugyanilyen könnyedséggel mászik fel a padlásra, és hoz le szükséges, nehezebb holmikat, amiknek a lehozását eddig a háta közepére nem kívánta. Nekem, a kezelőnek pedig mindig leesik az állam a változásoktól. Hozzátartozik a képhez, hogy apjuk nagyjából egészséges, és nagyon befogadja a kezelést. Végig csendben van alatta, sőt, rendszeresen elalszik. És utána én is fázni szoktam, ami a fokozott vérkeringésnek és a változásnak a jele nálam is… 🙂 (Zsolt és Titi)
Visszajelzés kezelésről: Access Bars, munka-stressz

 

Stresszoldó (ön)kezelésekkel olyan könnyedén élni, mint ahogy a pitypang bóbitája száll

Stresszoldó (ön)kezelésekkel olyan könnyedén élni, mint ahogy a pitypang bóbitája száll

A stresszoldó kezelés egy kellemesen, természetesen és egészségbarát módon ellazító, kikapcsoló, kiegyensúlyozó, a stressztünetek súlya alól felszabadító tevékenység. Kreativitásnövelő, életrevalóság javító, egészségépítő egyéb személyi szolgáltatás, Access Bars “fejmasszázssal”, Access Consciousness facilitálással, ÉFT-s lelki akupresszúrával, vagy – jelenleg – mágneses fülakupresszúrával egybekötve, a vendégem egyénisége és az aktuális lehetőségeim szerint. Beszélgetés egy, pszichés – mikro-elektromágneses stressztünetekre szakosodott természetgyógyásszal az élethelyzetek nehézségeiről és megoldási lehetőségekről, testi tünetek pszichés okairól, stresszoldásról, a beépített önhelyreállító folyamatokról, természetes egészség karbantartásról, egészségbarát kiegészítő, (“alternatív”) medicináról, a “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Cseppről, vagy más kapcsolódó témáról, ami Téged érdekel.

Mennyibe is kerül? Ugorjunk a tiszteletdíjakhoz (árakhoz) >>>

Hol is történhet a kezelés? Ugorjunk a helyszínekhez >>>

Néhány példa, hogy milyen jellegű stressztüneteknél járulhat hozzá a változáshoz a stresszoldó kezelés:

 • Pszichés panaszok: pánik, stressz, szorongás, feszültség, idegesség, alvászavarok, krónikus fáradtság, kiégettség, önbizalomhiány, ügyetlenség, stb.
 • Függőségek: dohányzás, munka, stb.
 • Fóbiák: autóvezetés, pók, stb.
 • Tanulási zavarok: diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia
 • Párkapcsolati zűrök
 • Gyerekvárási, és -nevelési nehézségek
 • Munka(helyi) ügyek
 • Szülőkkel való nehéz kapcsolat, zűrös gyerekkor
 • Egyéb emberi konfliktusok
 • Feldolgozatlan, feloldatlan gyász
 • Anyagi gondok
 • Elakadások: ha dolgozol magadon valamilyen stresszoldó módszerrel, és nem boldogulsz önállóan, szükséged van egy külső szemre
 • Információhiány: vásároltál valahol a “lélek-multivitamin” étrendkiegészítő virág-homeo Moksa cseppet, de ott nem kapsz választ a vele kapcsolatos kérdéseidre; holisztikus egészséggel kapcsolatos fehér foltjaid vannak, és nem akarod hogy kinevessenek miattuk, vagy csőlátó materialisták / a témában nem járatosak bevigyenek az erdőbe, hanem szeretnél rájuk érthető és a Te tempódban elmondott magyarázatokat, a legújabb, forradalmi tudományos egészségi, holisztikus kutatásokat is ismerve
 • Rejtélyes, vélhetően pszichoszomatikus háttérrel is rendelkező krónikus testi bajok, amiknek nem találják az okukat: allergia, fejfájás, frontérzékenység, hajhullás, női – férfi stressztünetek, túlsúly, gyomorpanaszok, hátfájás, magas vérnyomás, stb.
 • És így tovább. Gyakorlatilag BÁRMI, amit nehezen viselsz, ami idegesít, nyomaszt, frusztrál, nyugtalanít, és amiből nem találod a kiutat!

Ha az előbbiek közül valamelyik fennáll, szeretettel várlak

stresszoldó kezelésre!

Ugorjunk a tiszteletdíjakhoz (árakhoz) >>>

Ugorjunk a helyszínekhez >>>

FONTOS! Kiknek NEM való a stresszoldó kezelés, mikor NEM érdemes részt venni rajta?

(Az alábbiak főleg az ÉFT-vel, Access Barssal és – a jövőben – fülakupunktúrával egybekötött változatra vonatkoznak).

 • Akik nem tartják lehetségesnek az emberi lényben az elektromágneses vezetékek és a sejtmemória létezését. Akik nem értenek egyet azzal, hogy az emberi lény nemcsak kémiai, hanem mérhető módon elektromágneses-információs jellegű is, így minden tünetnek lehet mikro-elektromágneses-pszichés háttere, és hogy azokon puszta kézzel is lehet változtatni.
 • Akik nem tudnak, nem akarnak számukra aktuálisan elbírható felelősséget vállalni az egész-ségükért. Akik nem választják igazán a változást, akik valójában nem szánták el magukat arra, hogy változzanak, jobban legyenek, helyrejöjjenek. Akik a változás érdekében nem akarnak esetleges átmeneti kellemetlenségeket, önhelyreállító folyamatok fokozódását, tünet felerősödéseket megtapasztalni, kezelni még ideiglenesen és enyhítő trükkökkel sem – mert ez minden holisztikus kezelésnek a sajátossága lehet.
 • Akik nem készek elengedni feszültségeket, feloldani kellemetlen élményeket, traumákat, berögzült egészségtelen szokásokat. Akik ellenkeznek ennek a feltárásával szemben, akik nem hajlandóak szembenézni vele. Mert anélkül sajnos nem megy az egészség karbantartás – építés, hiszen ezek bele vannak ivódva az emberi lény mikro-elektromágneses rendszerébe és összezavarják azt. Ez esetben csak a “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Cseppel >>> kapcsolatos kérdések feltevését javaslom.
 • Akik nem akarnak foglalkozni magukkal, nem tudnak időt, figyelmet, munkát és pénzenergiát áldozni önmagukra, több stresszoldó kezelésre. Lehet, hogy egy kezelés is hasznos, de ha felhalmozott nehézségeket teremtettünk magunknak, és a változást nehézkesen sikerül elengedni, egészen biztosan többre lesz szükség.
 • Továbbá nálam a stresszoldó kezelés nem alkalmas súlyos mentális zavarok (bipoláris depresszió, skizofrénia, epilepszia, PTSD, autizmus, Asperger szindróma, súlyos drogfüggőség, stb.) valamint mélyvénás trombózis oldására. Ha ilyent teremtettél magadnak, javasolni fogok kollégát, akihez fordulhatsz.)

Ugorjunk a tiszteletdíjakhoz (árakhoz) >>>

Ugorjunk a helyszínekhez >>>

Miket várhatsz a stresszoldó kezeléseken és környékükön?

 • Intenzív figyelmet. Meghallgatlak, odafigyelek Rád (ha szeretnéd, és ha az aktuális lehetőségek engedik, tartom a Bars pontjaidat, kopogtatunk – mutatom, hogy mit és hogyan csinálj, vagy -a jövőben – megszúrom a füledet). Provokatív kérdésekkel támogatom, hogy feljöjjenek a Téged bántó dolgok, kimondd őket és megkönnyebbülj, hogy lepakold a terheket a vállaidról. Hozzájárulok, hogy képessé válj saját magad választani az életed nagy kérdéseiben, azt, ami Neked működik. Hozzájárulok, az agysejtjeid újra a megoldásokat megtalálni képes állapotba kerüljenek, hogy a kreativitásod előjöjjön. Esetleg lehetséges megoldásokkal és tapasztalatokkal is szolgálok.
 • Kellemes környezetet. Az igazi ellazuláshoz szükséges, hogy egy otthonos környezetben legyél, ezt az aktuális – videós lehetőségeim szerint biztosítom számodra.
 • Emailes / telefonos / más üzenetes kapcsolattartást. Még nem nagyon volt olyan stresszoldó kezelés, hogy utána ne váltottunk volna egy-két emailt, illetve ne küldtem volna a kezeltnek írásos – videós hozzájárulásokat, megfontolni való cikkeket, ne válaszoltam volna néhány kisebb kérdésére, amire éppen szüksége volt.
 • Minden, a jelentkezéstől számított 3 napon belül fizető vendégemnek meglepetés elektronikus ajándékok járnak, illetve minden vendégemnek további építő elektronikus ajándékokat adok.

Mi NEM lesz a stresszoldó kezelésen egészen biztosan?

 • Nem fogom elmesélni az élettörténetemet (kivéve esetleg rövid, építő példákat, ha hozzájárulhatnak a változáshoz). Nem fogok közben a saját dolgaimról beszélni, nem fogok elkalandozni, az egész idő Rólad fog szólni, a Te stressztüneteiddel fogunk foglalkozni.
 • Nem váltom fel és nem változtatom meg az allopata kezelést (ha alkalmazod), csupán kiegészítem azt természetes lehetőségekkel, a józan paraszti észt és a test ön-helyreállító erejét aktiválva, használva. Esetleg ha tudok, javaslok holisztikus egészségszakembert, akivel jobban járhatsz.
 • Nem fogok diagnosztizálni.
 • Nem fogok tünetelnyomó patikai szert / beavatkozást sem felírni receptre.

Befektetés önmagadba – a stresszoldó kezelés időtartama és a tiszteletdíjak (hozzájárulások)

Az alábbiak mutatják a leggyakoribb időtartamokat és tiszteletdíjakat (hozzájárulásokat), valamint a kezelési helyeket.

Ugorjunk a jelentkezéshez >>>

A stresszoldó kezeléshez szükséges eszközök, feltételek, helyszínek:

A Skype-os stresszoldó kezeléshez:

 • Semmi más, mint Internet és Skype elérhetőségés lehetőleg egy webkamera. A Skype egy díjtalanul használható videótelefon, kiváló lehetőség távol levő, de Internet eléréssel rendelkező ismerősökkel való nagyon olcsó kapcsolattartásra! Ki sem kell otthonról mozdulnod, sok utazási, telefonálási és egyéb költséget megtakarítasz vele. Ha szoktál másokkal is Skype-olni, itt sem lehet gond. Ha még nincs Skype program a gépeden, katt ide és töltsd le >>>. Vagy pedig iratkozz fel a stresszoldó (ön)kezelés hír-emailre >>>, az egyik emailben videóban is megmutatom a használatát!

A személyes stresszoldó kezeléshez

 • Ha háznál történik: Dunakeszin, Fóton, Gödön vagy Bp Káposztásmegyeren egy pontos cím, ahová kimehetek. Ha legalább 2 vendég jön kezelésre egymás után, és van egy megfelelő kezelőhelyszín, előzetes egyeztetéssel be tudok utazni Budapestre a Nyugati pályaudvar vagy Újpest Városkapu környékére.
 • Ha bérelt helyszínen történik: hogy kiderítsd, hogyan tudsz eljutni ezen helyszínek valamelyikére >>>.

Ki fog kezelni?

Titi_Moksha
Szeretettel üdvözöllek, Sz. Tóth Tímea vagyok, hívj te is Titinek, ha gondolod!

Kicsi korom óta a testi-lelki harmónia és egészség "megszállottja" vagyok, úgy érzem, valahogy erre születtem. Ezt a házi "betegségügyesünk" is megjegyezte (mármint azt, hogy legyek már "betegségügyes"), akinél szerencsétlen módon óvodásként kéthetente látogatást tettem, mert a betegségyügy nem tudott mit kezdeni a rokonsági diszharmóniából eredő bajaimmal. Ebből fakadóan sajnos sokszor félrekezeltek és felesleges tortúráknak vetettek alá. 🙁 Így elment a kedvem tőle, hogy hagyományos értelemben vett "betegségügyes" legyek, de annál inkább kedvet kaptam a holisztikus egészségszemlélethez!

Ehhez egyre több eszközöm van. Érzelmi Felszabadítás Technika, Access Bars, fülakupunktúrás addiktológia, Bowen technika, kineziológia, homeopátia, térrendezések, (a férjemtől) akasztófa humor, stb. Sok olyan, ami a megakadt elektromágneses energia, az elektronjaink áramlását újrarendezi bennünk, körülöttünk. Ezeket napi szinten használom is magamon és másokon, eredményesen. És szükségét érzem, hogy másoknál is hozzájáruljak ahhoz, hogy magukon tudjanak segíteni a helyzetnek megfelelő eszköz megválasztásával. Ezért hoztam létre ezt a weboldalt és a hozzá kapcsolódó lehetőségeket.

Ugorjunk a jelentkezéshez >>>

Gyakran Ismételt kérdések (GYIK) a stresszoldó kezeléshez

Kérdés: hány stresszoldó kezelés szükséges egy-egy stressztünet megváltoztatásához? Válasz: ez nagyon egyéniség-, stresztünet- és módszerfüggő. Nyilván az egyszerűbb, kevesebb háttérrel bíró lelki – érzelmi – mikro-elektromágneses stresztünetekre elég lehet 2-3 stresszoldó kezelés, a mélyebb, bonyolultabb ügyek akár 8-10 stresszoldó kezelés alatt oldódhatnak. A fülakupunktúra-fülakupresszúra alap protokoll például 20 kezelésből áll: 2 hétig heti 5x, 2 hétig heti 3x, 2 hétig heti 2x kell jönni. (Kivéve, ha beragasztom a füledbe a tartós stimuláló eszközt, mert akkor ritkábban.) A rendbejöveteli idő és a szükséges kezelések száma erősen függ attól is, hogy a támogatott személy milyen szorgalmasan gyakorol saját magán otthon, mennyire tud felel…
Stresszoldó kezelés GYIK: hány kezelés szükséges?

 

Ha további kérdés merült fel a stresszoldó kezeléssel kapcsolatban: várom az Elérhetőségek oldalon leírtak szerint (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni), katt erre a linkre, tedd fel nyugodtan:
http://www.lelkirendrakas.hu/kapcsolat/elerhetosegek/

Ugorjunk a jelentkezéshez >>>

Mit kell tennem a stresszoldó kezelés előtt?

Ha Skype kezelés lesz, akkor letölteni, telepíteni a Skype-ot, felhasználói fiókot készíteni és beállítani hozzá (ha eddig nem sikerült volna). Személyes kezelésnél nincs teendő.

Stresszoldó kezelés időpontok

Jelenleg ezekre az időpontokra lehet jelentkezni – ha egyik időpont sem felel meg, kérlek írj az info-kukac-lelkirendrakas-pont-hu email címre és egyeztetünk:

Kérdés merült fel?

 • Ha további kérdés merült fel a stresszoldó kezeléssel kapcsolatban: várom az Elérhetőségek oldalon leírtak szerint (nincs rossz vagy felesleges kérdés, a kérdésekből sokat lehet tanulni), katt erre a linkre, tedd fel nyugodtan:
  http://www.lelkirendrakas.hu/kapcsolat/elerhetosegek/

A stresszoldó kezelésre való jelentkezés és visszamondás menete

 • Kérlek, válassz a fenti időpontok közül egy számodra szimpatikusat, és keress engem az időpont előtt 2-3 munkanappal az Elérhetőségek >>> oldalon található elérhetőségeken, vagy a lenti űrlap minden mezőjét pontosan, megbízható email címmel (a citromail, freemail, vipmail sajnos nem az!) kitöltve, a spam szűrőd beállítása >>> után jelentkezz rá! A stresszoldó kezeléshez fel kell készülnöm, az utolsó percben beeső vendégeket nehezen tudom fogadni, ezért van erre szükség. Köszönöm! A jelentkezés, az űrlap kitöltése és a megrendelem / jelentkezek gomb megnyomása jelentkezésnek minősül.
 • Ha az űrlapot töltöd ki: utána először megkereslek emailben, hogy megtudjam, valóban Te jelentkeztél-e, egyeztetjük az adataidat és az időpontot. Ezért kérlek, hogy mihamarabb nézd meg a postafiókodat, általában még a jelentkezés napján válaszolni szoktam.
 • Kérlek, Skype-kezelés esetén a kezelés időpontjáig juttasd el hozzánk a kezelés hozzájárulását az általad választott tetszőleges módon, az emailben megkapott vagy az Elérhetőségek >>> oldalon megadott fizetésfogadókra. Fontos! Kérlek, hogy a fizetés mellé a közleményben az adminisztráció megkönnyítéséhez add meg a nevedet és azt, hogy “Stresszoldó kezelés”. Fizetni átutalással, banki befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken), és Paypal-on lehet – az ország minden településéről elérhető tehát a fizetési mód!
 • Ha már vettél részt stresszoldó kezelésen, nem szükséges az adatlapot kitöltened, hanem jelezd az újbóli részvételi szándékodat e-mailben az info-kukac-lelkirendrakas-pont-hu email címen és kövesd azt a menetrendet, amit az előző stresszoldó kezelés(ek) során az e-mailekben leírtam. Köszönöm.
 • Ha más Lelkirendrakás termékkel / szolgáltatással együtt szeretnéd megrendelni ezt, akkor a Megjegyzés rovatba írd be a másik nevét, és figyelembe veszem. Köszönöm!
 • A kezelés előtti napon emailt, SMS-t vagy más írásos üzenetet küldök, hogy mindketten emlékezzünk az időpontra.
 • Ha közbejön valami, lemondhatod a kezelést írásban (emailben vagy sms-ben) vagy telefonon. Kérlek, amennyiben lehetséges, a kezelés időpontja előtt legalább 1 nappal mondd le, hogy tudjak másnak lehetőséget biztosítani.
 • Kérlek, a kezelésen legyél nagyjából pontos, amennyire lehetséges. A legideálisabb, ha 10 perccel az időpont előtt érkezel a helyszínre vagy Skype-ra, hogy legyen idő kiiktatni a technika ördögét és ráhangolódni a témára. A skype név: lelkirendrakas. Én is igyekszem, hogy időben tudjunk kezdeni! Ha nekem felróható okból mégis később tudjuk elkezdeni, akkor később is fejezzük be. Erre azért van szükség, mert az eredmény érdekében fontos a nyugodt munka, ezért kezelés után hagyok időt a köztes teendőknek elvégzésére, hogy a következő vendég is megérkezhessen és ráhangolódhasson saját magára.

A számlát és az elektronikus ajándékokat elektronikusan, emailben fogod megkapni. A stresszoldó kezelés hozzájárulása bruttó összeg, minden költséget tartalmaz.

Gyors fizetés bankkártyával, Paypalon:


Stresszoldo kezeles fizetese gyorsanUtalásos / banki befizetéses fizetéshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot:

(a*-gal jelölt adatok kötelezően kitöltendők):

Neved (kitöltendő)*:
E-mail címed (kitöltendő)*:
Telefonszámod (kitöltendő)*:
Lakcímadataid:
Ország (kitöltendő)*:
Irányítószám, város (kitöltendő)*:
Utca, házszám, emelet, ajtó (kitöltendő)*:
Számlázási neved, címed (cég esetén):
Lelki rendrakás kupokód (ha van), vagy ajánló kód:
Megjegyzés (pl. melyik időpontot választod):

Melyik helyszínt választod:
SkypeDunakeszi háziDunakeszi stúdió

Hogyan szeretnél fizetni:
ÁtutalássalBanki befizetéssel (esetleg rózsaszín postai csekken)PaypalonSzemélyesen, készpénzzel

Elolvastam és elfogadom a jogi nyilatkozatot, tudomásul vettem, hogy ezzel a megrendeléssel fizetési kötelezettségem keletkezik, hozzájárulok, hogy emailben történjen a szerződéskötés visszajelzése (kitöltendő)*

Hozzájárulok a megfelelő megrendelés teljesítés érdekében történő adatkezeléshez (kötelezően bejelölendő, az adatok a megrendelés után a számlázás miatt, jogszabály szerint meghatározott évig megőrzendők, erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót)
Hozzájárulok

Ellenőrző kód: kérlek, írd be a képen látható karaktereket (kitöltendő)*:
captcha

Titi_MokshaÖrömteli életet, jó egészséget kívánok.

Szeretettel,
Szalkainé Tóth Tímea – Titi
holisztikus egészség karbantartó, Access Bars facilitátor, ÉFT kezelő, Moksa szakmai fogyasztó, fülakupunktúrás addiktológus

 

Tájékoztatás: ezen  jelentkezés elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod a Lelkirendrakas.hu weboldal adatvédelmi és jogi nyilatkozatát >>>.

Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet hatályos. Utóbbi szerint a megrendelő 14 napon belül, a teljesítés előtt indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ha írásban jelzi az elállási szándékát az eladónak. Az elállás pontos módjáról a megrendelés visszajelző emailben is elküldjük a részletes tájékoztatót. A szerződést a megrendelő lap kitöltésével és a jelentkezek / megrendelem … gombra kattintással a Holisztikus Éden Kft.-vel kötöd. ASZ:22909921-2-13; Székhely: 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6. Kapcsolat, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszerűen kiírandók), 20/404-1938.

A szolgáltatások bruttó árait, a lehetséges csomagok tartalmát és az elfogadott fizetési módokat a megrendelő űrlap fölött az ismertető szövegben találod.

Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!):

 • Banki átutalás vagy befizetés: Holisztikus Éden Kft. K&H Bank Rt. 10404027-50526572-68561006
 • Rózsaszín postai csekk: Holisztikus Éden Kft. 2120 Dunakeszi Illyés Gyula u. 8. 1/6.
 • Külföldről való utaláshoz: Holisztikus Éden Kft. IBAN szám: HU64 1040 4027 5052 6572 6856 1006, Bank swift kód: OKHBHUHB
 • Paypal: holisztikusedenkft-kukac-gmail-pont-com (biztonsági okokból van így kiírva az email cím, a @ és az egyéb jelek értelemszeűen kiírandók)

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

A szolgáltatás teljesítése előtt

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ügyfélszolgálathoz megadott email címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a teljesítés ELŐTT 14 NAPON BELÜL bármikor elállhatsz a szerződéstől – de a megrendelő űrlap fölött ismertetett okok miatt bizonyos esetekben részteljesítés miatt rész-díjvisszafizetés jár.

A szolgáltatás teljesítése után

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összefoglalva: a rendelet értelmében a teljesítés UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

—————————————————————

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom