Hogyan hat ránk a környezetünk? Párkapcsolat Feng Shui

Kellemes környezetben jobb élni (freeimages/ room-793875-m)
Kellemes környezetben jobb élni (freeimages/ room-793875-m)

Folytatom az előzőekben megkezdett Tedd rendbe magadat >>> témát.

Önmagunk lelki rendrakásához, tiszteletéhez és szeretetéhez az is hozzátartozik, hogy csupa olyan dolgot tartsunk magunk mellett az otthonunk berendezésében, amit szeretünk, ami azt az életminőséget képviseli számunkra, amit élni szeretnénk. A környezetünk szerves részei vagyunk, a körülöttünk keringő energia minősége nagyon is befolyásolja, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, hogy mit vonzunk magunkhoz. A jó hír, hogy erre az energiára rendteremtéssel hatást tudunk gyakorolni, ami a mi életünket is pozitív módon befolyásolja.

Hogy miért tartom ezt fontosnak? Mert még én is hajlamos vagyok abba a hibába esni, hogy például elfelejtem a megfelelő helyre tenni a kedvenc fotóimat, ami hozzájárul, hogy jóban legyek a férjemmel. Szerencsére mindig van, aki emlékeztet rá. 🙂

Egy szemléltető történet:

Fengshui_bagua
Ideiglenes lakhely – bejárattól induló beosztás

Párkapcsolat Feng Shui: engem így támogatott társat találni

Főiskolás voltam, amikor az egyik csoporttársunk bejött a kollégiumi szobánkba. Körülnézett és rámutatott az egyik sarokra, hogy onnan azt a tárgyat tüntessük el, mert rossz hatással van a párkapcsolatunkra. És elmagyarázta, hogy lakberendezést és Feng Shuit tanul, és a Feng Shui szerint az a hely a szerelemsarok, ahová csak páros dolgokat szabad tenni: turbékoló galambpár szobrot, játszadozó delfineket ábrázoló képet, és így tovább. Olyan elemeket, amelyek számunkra a harmonikus párkapcsolatot testesítik meg. Gondoltuk, ezen ne múljon, próbáljuk ki, csináljuk meg, amit Betti javasolt. Így a javaslatai alapján rendbetettük a sarkot.

Mivel nem álltam valami jól a fiúkkal, hazaérkezésem után az első dolgom az volt, hogy szemügyre vegyem az otthoni szobánkban is ugyanazt a helyet. Na mit gondolsz, mi volt ott?

Egy nagy magányos szív lufi! Amit ráadásul nem egy fiútól, hanem az egyik barátnőmtől kaptam!

Nesze neked, párkapcsolat Feng Shui!

Húha, ennek fele sem tréfa. A nagy magányos szívről tényleg csak az jut eszembe, hogy mennyire egyedül vagyok. Úgyhogy gyorsan rendbetettem a sarkot, eltüntettem a lufit, és a helyére tettem két kabalamacit egymás mellé. Aztán el is feledkeztem a dologról.

Párkapcsolat Feng Shui: két macit egymás mellé! (freeimages / sad-friend-1002008-m)
Párkapcsolat Feng Shui: két macit egymás mellé! (freeimages / sad-friend-1002008-m)

Két-három hét múlva azt vettem észre, hogy valahogy megváltoztak körülöttem a dolgok. Elkezdtek jönni a fiúk az életembe! Persze, mivel a fejemben még nem volt teljesen rend, nem voltak ideálisak sem ezek a kapcsolatok, de már legalább volt valami. És az idő múlásával egyre jobbak lettek. A rendrakástól számítva talán egy év ha eltelt, amikor megismertem a férjemet. És ennek lassan már 9 éve lesz a bejegyzés írásának időpontjában.
Azóta nagyon ügyelek, hogy a szerelemsarok és a párkapcsolat Feng Shui rendben legyen az otthonunkban, és a párkapcsolatunk jól működik.
A szerelemsarokhoz hasonlóan a környezetünkben megvan a maga területe a gazdagságnak, az egészségnek, a tudásnak és még sok másnak is…

Nem kell hinni benne. És azt sem állítom, hogy mindenkinek ilyen gyorsan fog hatni. Viszont arra biztatlak, hogy próbáld ki! Ha nem jön be, ha nem érzed magadat jobban tőle, még mindig visszarendezheted a régi állapotokat.

Te bevetettél már hasonló praktikákat az életed rendbetételére?

Párkapcsolati humorterápia: nevess magadon és a félresikerült társkeresési próbálkozásaidon egy jót! Alakíts ki magadnak az eddiginél egészségesebb párkapcsolati szemléletet! Ismerd meg Velencei Rita Kávé és krémes című társtalálós regényét! Olvass bele itt: http://www.velenceirita.hu/

Jelezd Ritának, hogy tőlem tudsz a könyvről. Például írd be a “Lelkirendrakás” partnerkódot a megfelelő mezőbe, vagy rendeld meg a partner oldalunkon: http://www.velenceirita.hu/megrendeles/ajanlo-partner-lelkirendrakas-weboldal/