Ezt küldd tovább, és szerencséd lesz. Tényleg! ;-) A bőség képek

Bőség képek: Horváth Tündi pénzfa rajza a Pénztaláló Tréningből
Bőség képek: Horváth Tündi pénzfa rajza a Pénztaláló Tréningből

Mindig csóválom a fejemet, amikor “ezt küldd tovább / oszd meg / …. és hamarosan szerencséd lesz” típusú szerencse-emaileket / fényképeket látok. Ezek a “bőség képek” futótűzként terjednek, mert sokan valóban továbbküldik, megosztják őket, bízva a vakszerencsében. Egy ideig gyűjtöttem is ilyeneket a Netről, hogy legyen szemléltető fotóm ehhez a bloghoz: pénz angyalt, pénzfát, pénz mandalát, patkót, négylevelű lóherét és hasonlókat, de egy idő után túl sok lett és abbahagytam. 🙂

A bőség képek eredményessége

Érdemes lenne egy statisztikát készíteni, hogy eddig hány embernek lett a továbbküldés / megosztás után, pusztán a továbbküldéstől a mindennapokban megszokottnál nagyobb szerencséje, hányan nyertek a lottón, stb. Van egy olyan érzésem, hogy nem soknak. Mert bár lehetséges, hogy egy kép egyszeri megnézése / továbbküldése / megosztása megváltoztatja az életünket, de csak akkor tudja ezt megtenni, ha valamilyen nagyon erős energiával bír és/vagy bitang erős hitünk >>> van benne, nagyon kinyílunk rá, vagy ha közben jó nagy rúgást kapunk az Élettől (mondjuk egy halálközeli élményt, ami egy lépésben kisöpri, felülírja az összes szerencsétlenség beidegződésünket >>>) de ez ritkán szokott teljesülni. Akkor, ha nem egy darab fecske csinálja a kisfecskét, hanem egy jó nagy sas.

Szerencsétlen lottónyertesek

Tudtad, hogy a lottónyertesek nagy része nem tudja megtartani Fortuna ajándékát? Ekkora hirtelen jött szerencse megüli a gyomrukat és fejfájást okoz, egyszerűen túl sok nekik és túl gyorsan jött, az eredményes megemésztéshez több idő kell! Buddha is 40 napig ült a fa alatt, amíg megvilágosodott… És az esetek többségében valamilyen stresszoldó kezelést >>> és a “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Cseppet >>> is hónapokig, évekig kell kitartóan, folyamatosan, személyre szabottan és szakszerűen használni ahhoz, hogy jelentős “spontán, naiv és materialista tudománytalan” változás történhessen a tudat alatti korlátainkban.

Nagy eséllyel nem EGY DARAB kép megosztásán múlik az egész életünk boldogsága, a nagybetűs CSODA, hanem azon, ha MINDEN NAP nap kitartóan teszünk érte. Akkor szép fokozatosan pozitív irányba változik az életünk, beköszönt hozzánk a tartós bőség, és van idő hozzászokni a változáshoz is. 😉 És az életünk tartós változása mindig együtt jár lelki munkával, személyiségfejlődéssel is, amit szerintem nem lehet megúszni!

Minden nap tenni a szerencséért: akár bőség képekkel

Bőség képek: Feng shui báguá térkép
Bőség képek: Feng shui báguá térkép

Ha fel akarsz készülni a szerencse fogadására, és támogatni akarod azt az otthonodon keresztül… Ha legközelebb látsz egy neked tetsző szerencseképet, bőségképet ami VALÓBAN a bőséget, a pozitív dolgok vonzását (azaz, a szerencsét) juttatja eszedbe, akkor nyomtasd ki, és tedd ki az otthonod délkeleti részére, és nézd minél gyakrabban. Mert ekkor már nem annyira a babonával foglalkozol, hanem tudományos alapot is adsz a szerencsére vágyásodnak, a tükörneuronjaidon keresztül ráhangolódsz a bőségre és a szerencsére, és lehet, hogy elkezdenek apró csodák történni a mindennapjaidban! 😉 A Feng Shuiban délkeleten van a Bőség és gazdagság területe.

De előtte ebben is tedd rendbe magadat >>>, legyen lomtalanításterápia >>> és tessékeld ki az otthonodból a rossz emlékeket >>>!

Aki nem hiszi, járjon utána, próbálja ki! 😉

Az itt olvasott információk ízelítőt kínálnak a Feng Shuiból, nem teljesen fedik azt, a Feng Shuinak nagyon sok apró részlete van. A jó eredményért érdemes szakértő támogatását kérni.

Te hogyan gondozod a szerencsét és a bőséget?

Ha bevallod magadnak az igazat, és neked sem használnak pusztán a szerencse- és bőség képek; ha Te sem tartod elégnek, hogy kirakj valamit a falra, mert a szerencsével, a bőséggel és a pénzenergiával kapcsolatban sok lelki blokkod van, akkor Pénztaláló tréning! Katt ide >>>