Küldd vissza! Töröld érintéssel! Negatív gondolatok elengedése Access-szel

Már írtam egyszer arról, jó régen, hogy mi is a “kvantumfizikai-kvantumbiológiai-kvantumkémiai”, bioelektronikus háttere annak az emberi lénynél, ha kezelhetetlen negatív gondolatai vannak. Arról is volt szó, hogy például professzionális eszközként az EFT és a Moksa Csepp hatékony radírként tudja ezeket a mumusokat elűzni, ha elég ideig és elég szakszerűen használjuk őket. És ugye ezen eszközöknek az a nagy előnyük, hogy némi tájékozódás után szinte bárki által használhatók, otthon is, nem feltétlenül kell járni sehova. Most pedig jön egy harmadik lehetőség: ízelítőt fogok írni abból, hogyan használhatjuk az Access Barst és az Access Consciousnesst a negatív gondolatok elengedésére.

Negatív gondolatok elengedése: honnan csöppentek ide?

Mi mindent érzékelsz az antennáiddal? (freeimages / communication-1238060)
Mi mindent érzékelsz az antennáiddal? (freeimages / communication-1238060)

Talán mindenki észrevesz magán olykor egy olyan jelenséget, hogy ha találkozik egy rosszkedvű emberrel, akkor ok nélkül lehangolódik… Valószínűleg te is így vagy vele. Ez azért fordulhat elő, mert látjuk-halljuk-érzékeljük a megnyilvánulásait, sőt: a bioantennáinkkal “vesszük” a háttérben az ő mikro-elektromágneses zavarait, a negatív gondolatait. Lehet, hogy át is veszünk tőle, be is gyűjtünk néhányat, amikre éppen akkor rezonálunk. Ha valakivel, pl. a szüleinkkel sokat voltunk/vagyunk együtt, az ő negatív gondolataik nagyon hatékonyan tudnak beépülni a mikro-elektromágneses rendszerünkbe… (Ezért fontos erősen megválogatni, hogy kivel töltjük az időnket!)

És még tovább megyek: mi van akkor, ha pl. nem is találkoztunk rosszkedvű emberrel, csak egyszerűen rossz kedvünk lett egyik pillanatról a másikra, látszólag ok nélkül? Hát például az lehet, hogy ahhoz, hogy átvegyünk ezt-azt másoktól, elég ráhangolódni például arra, ami úgymond “benne van a levegőben“. A bio-vevőkészülékünkkel akaratlanul is átveszünk ebből ezt-azt!

Negatív gondolatok elengedése rövid távon: küldd vissza tudatossággal!

Kitől ered? Vagyis, az Access Consciousness egyik “költői” kérdése az, hogy:

Kié ez?”, “Kihez tartozik ez?”

Ezt a kérdést bárhol, bármikor használhatjuk, ha észreveszünk magunkon valamilyen nemkívánatos dolgot; hogy megszabaduljunk tőle. Amikor ezt a kérdést feltesszük magunknak akár többször is, akkor magunkra koncentrálunk, újraélesztjük az éberségünket. Az éberségünk némi gyakorlás után pontosan megmondja, hogy amit pont akkor és ott érzünk, gondolunk, érzékelünk, az vajon a mienk, vagy valaki másé, másoké, akitől / akiktől begyűjtöttük?

Küldd vissza! Negatív gondolatok elengedése (freeimages / telco-power-5-1559278)
Küldd vissza! Negatív gondolatok elengedése (freeimages / telco-power-5-1559278)

És ha, teszem azt, a negatív gondolat nem a mienk, akkor már lehet is visszaküldeni a származási helyének. Hasonlóan, mint ahogyan átvettük! Ha idefele eljött, visszafele is mennie kell! És, hogy a lelkiismeret is megnyugodjon, hogy nem küldünk vissza egyedül csak trutyit: kapcsoljunk hozzá tudatosságot. Azért, hogy a tudatosság segítsen az embernek, hogy ő is vegye észre, hogy ez így nem szerencsés, és kezdjen vele valamit, változtasson!
(Az egy más kérdés, hogy ha nem sikerül visszaküldeni a negatív gondolatot… Ilyenkor lehet tovább kérdezni: ragaszkodok ehhez a trutyihoz? Mi van emögött a ragaszkodás mögött? A ragaszkodást is vissza a származási helynek!)
Ha pedig agyi mikro-elektromágneses zavarok miatt túl sok a negatív gondolat, ráadásul tudat alatt motoszkálnak (azaz nem tudunk róluk), és a visszaküldés nem igazán működik, akkor nagyradírra van szükségünk. (Ezt is bárki használhatja, ha megtanulja)!:

Negatív gondolatok elengedése hosszú távon: pontok érintése az emberi fejen

Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen
Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen

Szánjunk időt kezelésre, hetente legalább 1x: ekkor az Access Bars is csodákra képes a negatív gondolatok kezelése terén is. Tömegnyi, akár a tudatos szintünkön nem is érzékelt negatív gondolatot tud törölni, nagyon egyszerűen. Erről már írtam részletesebben például “Agyatlanítás”, “Agyalástalanítás” kifejezésekkel. Rendszeresen és hosszabb ideig végezve képes teljesen átalakítani a negatív gondolkodás hajlamát, szokását is rajtunk.

Várlak szeretettel Access Bars kezelésre és/vagy tanfolyamra!

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>               Megnézem a Bars tanfolyamot >>>