Lelki méregtelenítés, stresszoldás, ön(ős)bizalom, Moksa Csepp?

Sokunkhoz hasonlóan én is lelkileg mérgezően nevelő, önbizalmat romboló, egymást sokszor és sokat alaptalanul sértegető környezetben nőttem fel. Valahogy így működik az egész magyar panaszkultúra egy átlagos – átlag alatti tudatossági szintű rokonságban… Ebből kifolyólag, amikor nem értettem egyet valamiben, vagy netán “rossz fát tettem a tűzre” (senkinek nem ártó témákban), morgás volt a válasz és kaptam a fejemre:

  • Túlságosan kinyílt a csipád / sokat akarsz / feleselsz!
  • Mit képzelsz te magadról (hogy nem az a barátod, akit mi kedvelünk)?
  • Nem szégyelled magad (hogy nem veszed fel a kényelmetlen cipőt)?
  • Te vagy az oka, hogy nyugtatót kell bevennem!
  • és így tovább.

Hab a tortán, hogy mellette az a mondás járta, hogy “örülj, hogy milyen jó dolgod van”!

Ha ilyen a “jó” dolog, milyen lehet a rossz? A magyar panaszkultúra átka

Ha egy gyereket troll módon nevelnek, és nem túlnyomórészt bátorítással-támogatással, ezek a gyengítő mondatok beégnek a lelkébe és az idegrendszerébe. Főleg, ha elég érzékeny rájuk. Aztán pedig örökösen a fülében csengenek felnőtt korában is, és kihúzzák az önbizalma, a boldogulása és az egészsége alól a talajt. Velem is így volt. Idővel első lépésként megtanultam ezeket elég jól kontrollálni, kezelni. Azonban ahhoz, hogy eredményesen foglalkozzak emberekkel, több kellett! Le kellett őket vetkőzni, ki kellett törölni, át kellett írni! Ezt pedig egy jó kis tudatalatti lelki méregtelenítés keretében lehet a leghatékonyabban megtenni.

A kitisztításhoz sok technikát és eszközt kipróbáltam. Mivel nekem sok törölnivalóm volt, nem volt mindegy, mivel dolgozok. Utólag észrevettem, hogy az átírási kísérlet, a pozitív gondolatok CD-s hallgatása például még nagyobb káoszt és zűrzavart csinált a fejemben, és nagyon hosszadalmas is volt. (Most hallottam, hogy ha van egy darab negatív gondolat, az átírásához 400-szor kell meghallgatni a pozitív ellenkezőjét!). Más technikák használatához pedig nagyon sokat kellett volna kezelőkhöz mászkálni. Ezért kötöttem ki az EFT-nél >>>, amivel a saját munkám által, lépésenként, szépen tudtam haladni.

A lelki méregtelenítés ÉFT-vel

Lelki méregtelenítés után lelki béke (freeimages / hand-of-peace-1418479-m)
Lelki méregtelenítés után lelki béke (freeimages / hand-of-peace-1418479-m)

Az EFT-s önbizalomépítő lelki méregtelenítés technika neve “Belső Béke Eljárás >>>, és több lépésben történik. Először listát kell írni a törlendőkről. Aztán pedig egyesével-csoportosával kiakupresszúrázni őket a test és az agy mikro-elektromágneses energiarendszeréből a hozzájuk kapcsolódó traumákkal együtt. Majd pozitív történeteket “betáplálni”, beprogramozni helyettük. Mint amikor a fákat kivágjuk az erdőből. Hát, nekem dzsungelem volt: olyan 15-20 oldalnyi negatív gondolat és érzés gyűlt össze papíron! Nekiálltam, törölgettem őket, és múlogattak is szépen a belőlük eredő tüneteim. Aztán amikor megszületett a fiam, kicsit elhanyagoltam ezt a munkát, nem nagyon volt rá időm.

Lelki méregtelenítés kipipálva? Az meg hogy lehet?

A fiam születése után nem sokkal szelektáltam a régi papírjaim között, és megtaláltam a lélektisztító listámat. Nagy meglepetésemre úgy éreztem, hogy a leírt dolgok nagyrészt megoldódtak. Már nincs szükség rá, hogy dolgozzak velük! Így a papírt összetéptem és kidobtam (ezért kicsit nehezen idéztem a tartalmából a bevezetőben, mert el is felejtettem őket). Utána elgondolkodtam, hogy hogyan lehetséges ez? Hiszen gyakorlatilag semmi mást sem csináltam, csak szedtem a “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Cseppet, 16-17 hónapig folyamatosan, szakszerűen. Bár az is lehet, hogy nem vettem észre, hogy minden éjjel jöttek a fekete ruhás Man in Black férfiak, és egy vakuvillantással mindent kitöröltek az emlékeim közül… Mindenesetre teljesen “spontán” megspórolódott nekem rengeteg munka!

Ez volt az egyik olyan perc, amikor eldöntöttem, hogy a Moksával intenzíven foglalkozni kell! “Spontán” vagy sem, fekete ruhás Man in black férfiak, vagy sem!

Nálad vajon hány hónap szükséges az önbizalmad újraépítéséhez? 😉 És történhet-e benne “spontán” változás a Moksa Csepp szakszerű szedése mellett?

(Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes rádolgozni a témára más személyre szabott, természetes-egészségbarát stresszoldó eszközökkel. De ha türelmesen, kitartóan és szakszerűen használjuk a virágesszenciákat, vajon hány tünetünk változhat „spontán”? Ezt nem tudni előre, mert mindenki egyedi, de puding próbája az evés.)

Kérem a Moksa Cseppről az ajándék alap tudnivalókat >>>     Rendelek Moksa Cseppet >>>