Merényletek a párkapcsolatod ellen – a megcsalás okai

A megcsalás okai: negatív (elvágó)energiák! (freeimages / i-love-you-795735-m)
A megcsalás okai: negatív (elvágó)energiák! (freeimages / i-love-you-795735-m)

Legújabb írásomat azok a tapasztalataim ihlették, amelyeket a környezetemben láttam, és amelyek tönkreteszik a párkapcsolatokat. Kivétel nélkül mind a negatív energia áramoltatásáról, mások lehúzásáról szólnak. Ha valaki nagyon benne van (mondhatni “mester”) ezekben a lehúzó technikákban, észre sem veszi magát Megszokásból viselkedik így, mert ezt a mintát látta otthon. Csak annyit tapasztal meg belőlük, hogy a világ nagyon félelmetes a számára, és mennek tönkre az emberi kapcsolatai, köztük a párkapcsolata. Mert nem képes másoknak és saját magának sem önzetlenül adni, szeretni. Mások és saját maga lehúzását, valamint az egészségtelen elvárásokat ellenben kiválóan tudja működtetni.

A válás és a megcsalás okai: negatív elvágó energiák!

Vigyázat, ez az írás szatírikus és groteszk lesz. Kéretik ekként tekinteni rá. Mindazonáltal szükségét érzem így (is) beszélni a témáról, mert sok-sok olyan példát láttam az életben, ahol nem tudják, miért van baj. Nem értik a finom célzásokat arra vonatkozóan, hogy ugyan mik náluk a megcsalás okai. Hogy mitől keresnek vigasztalást egy harmadiknál a párkapcsolat szereplői. Mitől menekülnek például romboló káros szenvedélyekbe (azon kívül, hogy borzalmas gyerekkoruk volt), stb. stb.

Tisztában vagyok vele, hogy a párkapcsolatban is kettőn áll a vásár. Mindkét félnek akarnia kell fenntartani a kapcsolatot, mindkét félnek oda kell tennie magát érte. És mivel te vagy az egyik fél, olyan tippeket fogok adni neked, amivel a legalább nagyjából működő kapcsolatodat garantáltan gallyra teheted. Még sokkal hatékonyabbakat, mint amiket Kate Hudson vetett be a “Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt” című filmben, hogy az idegeire menjen Matthew McConaughey-nek.

Lássuk!

Folytatás a HősNők.hu-n. A cikk eléréséhez katt ide >>>!

Te mit teszel azért, hogy elkerüld ezeket a buktatókat?

Párkapcsolati humorterápia: nevess magadon és a félresikerült társkeresési próbálkozásaidon egy jót! Alakíts ki magadnak az eddiginél egészségesebb párkapcsolati szemléletet! Ismerd meg Velencei Rita Kávé és krémes című társtalálós regényét! Olvass bele itt: http://www.velenceirita.hu/

Jelezd Ritának, hogy tőlem tudsz a könyvről. Például írd be a “Lelkirendrakás” partnerkódot a megfelelő mezőbe, vagy rendeld meg a partner oldalunkon: http://www.velenceirita.hu/megrendeles/ajanlo-partner-lelkirendrakas-weboldal/