Minden az ellenkezője? Negatív gondolatok kizárása Access-szel

Őrült negatív gondolatok kizárása: ellenőrülettel (freeimages / crazy-baby-1428296)
Őrült negatív gondolatok kizárása: ellenőrülettel (freeimages / crazy-baby-1428296)

Egy őrült trükk, amit akkor lehet használni, amikor valamit nagyon elszúrtunk, és/vagy valamilyen nagyon felkavaró esemény történt velünk, ami folytán megrohannak minket az ijesztő gondolatok, és semmi sem segít. Amikor semmitől nem lesz könnyebb: hiába küldjük vissza, hiába tekintjük érdekes nézőpontnak, hiába faggatjuk a száguldozó gondolatainkat a kivoltukról-mivoltukról. Mert csak mondja, csak mondja a magáét az elménk, teljesen logikátlan módon, és már lassan beleőrülünk. Mintha kinyílt volna Pandora szelencéje! Ilyenkor például a negatív gondolatok kizárása szokott hasznos elsősegély lenni. “Ellen-őrülettel”, mondhatni káoszkeltéssel kizárjuk őket az elménkből, az életünkből. Az Access Conscoiusnessnek erre is van praktikája.

Negatív gondolatok kizárása rövid távon: akaszd ki az elmédet!

Íme az Access Consciousness úgymond “őrült mondata”. Ennek a folyamatos, magunkban történő ismételgetésével kiakaszthatjuk és lecsillapíthatjuk a zakatoló elménket. A mondat a következő:

“Minden az ellenkezője annak, aminek látszik, és semmi sem az ellenkezője annak, aminek látszik.”

Tényleg elég őrülten hangzik, ugye? De minden, ami őrülten hangzik, amit a logikus elménk nem tud “ésszel felérni”, az segít megszüntetni a kattogását, kizárni a butaságait.
Sokszor-sokszor kell egymás után, papagáj / elakadt lemez üzemmódban ismételgetni magunkban! Egészen addig, amíg le nem csillapodtak az ijesztő gondolataink!

Negatív gondolatok kizárása hosszú távon: pontok érintése az emberi fejen

Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen
Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen

És továbbra is: nem célszerű hosszú távon ijesztő gondolatok garmadájával, örökösen zakatoló elmével, agyi mikro-elektromágneses zavarokkal élni! Ilyenkor van csak igazán szükség arra, hogy időt szánjunk Access Bars kezelésre, hetente legalább 1x. Csodákra képes az irreális, ijesztő, negatív gondolatok kizárása terén is. Tömegnyi, akár a tudatos szintünkön nem is érzékelt zavart tud törölni, nagyon egyszerűen. Erről már írtam részletesebben például “Agyatlanítás“, “Agyalástalanítás” kifejezésekkel. Rendszeresen és hosszabb ideig végezve képes teljesen átalakítani a negatív gondolkodás hajlamát, szokását is rajtunk.

Várlak szeretettel Access Bars kezelésre és/vagy tanfolyamra!

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>               Megnézem a Bars tanfolyamot >>>