Mi az, amit félsz kimondani? 4. Pollenallergia kezelés házilag

Pollenallergia kezelés házilag, lelki akupresszúrával, hogy a virág a barátod legyen (freeimages / pink-gerbera-919096-m)
Pollenallergia kezelés házilag, lelki akupresszúrával, hogy a virág a barátod legyen (freeimages / pink-gerbera-919096-m)

A bejegyzés íródásának időpontjában éppen pollenallergia szezon van. Ilyenkor nagyon jellemző tünet, mondhatni népszokás a torokkaparás és a köhögés. Ezért a torokban jelentkező allergia lesz a téma sorozat utolsó bejegyzésében. Vajon mekkora a valószínűsége annak, hogy ilyenkor az embert lényben belső feszültség, idegesség is van, hogy a mikro-elektromágneses-információs rendszere is össze van zavarodva? Szerintem nagy, ezért álljunk neki rendezni azt is, biztos ami biztos! Nincs veszítenivalónk, csak nyerhetünk ezzel! Tehát következik a pollenallergia kezelés házilag, otthon, EFT-vel, egy tematikusan összeállított “kopogtatós” gyakorlattal!

Pollenallergia kezelés házilag, otthon, természetesen, ÉFT-vel

Ebbe a lelki akupresszúrás gyakorlatba általánosságok vannak belefoglalva. Ötleteket szeretnék velük adni, és nem állítom, hogy ennyivel megoldhatók a tünetek. Lehet, hogy néhány körrel csökken a rossz érzésed, de az is lehet, hogy fél órát kell kitartóan kopogtatnod a változásért. Az is biztos, hogy a mondatok, kifejezések egyes emberekre nem érvényesek. Ezért használd őket szabadon: ha valami nem illik rád, hagyd ki, és tegyél hozzá más szavakat, amelyek jobban leírják az érzéseidet. Ha a kopogtatás alatt eszedbe jut egy konkrét téma, esemény, ami kötődik a rossz érzéseidhez, azt jegyezd fel. Utána dolgozz vele külön is, mondjuk Filmtechnikával (más néven mozi technikával – ezt alapszinten megtalálod például az ÉFT alapkönyvben).

Az ÉFT – lelki akupresszúra módszerről és az ÉFT pontok helyéről szintén itt >>> találsz több infót és iránymutatást.

A kékkel jelölt ÉFT pontoknak szentelj külön is figyelmet. A torokban jelentkező allergia esetén valószínűleg jobban érintettek a zavarban, lehet őket külön is kezelni. És van még egy tüdőmeridián pont, amit szintén jó külön is kezelni ilyen tünetek esetén, ez benne van például a Holisztikus megoldások torokbántalmakra című e-bookban >>> és a hozzá adott videós bemutatók között is.

Pollenallergia kezelés házilag – íme a “kopogtatós” ÉFT gyakorlat linkje:

http://www.lelkirendrakas.hu/ajandekokolv/20110523-EFT_kopgyak_pollen_blog.pdf

Ne érd be ennyivel, töltsd le az összes ÉFT gyakorlatot egy helyről PDF-ben, amiket feltettem és majd még felteszek ide a blogba! Plusz kapj még hasonló információkat is a stresszoldó (ön)kezelésekről! Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni az ajándék Lelkirendrakás stresszoldó (ön)kezelés hír-emailre:

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Te allergiás vagy? Milyen gondolataid, érzéseid vannak a tüneteiddel kapcsolatban? Sikerül-e a pollenallergia kezelés házilag?

Kérlek írd a hozzászólásokba! Köszönöm!