Moksa Csepp gyerekeknek (gyerek szorongás homeopátia)?

Egészségbarát stresszoldó: Moksa Csepp?
Egészségbarát stresszoldó: Moksa Csepp?

Íme az előző bejegyzés (Moksa Csepp babáknak… >>>) folytatása. Milyen élethelyzeti-lelki-pszichoszomatikus-mikro-elektromágneses eredetű témák fordulhatnak elő egész gyermekkorban, amiknél a “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Csepp babáknak és gyerekeknek is adható?

Moksa Csepp gyerekeknek: a csecsemőkor

Ilyenkor mindenféle kisebb-nagyobb szellemi-lelki-testi eredetű egyensúlytalanságos nyűgök elő szoktak jönni. Hasfájás, fogzás, növekedési ugrások, oltás reakciók, és így tovább. Nem is beszélve a szülők nehézségeiről. Például ha első gyermek, akkor a szülői szerepbe való belerázódás a szorongás tárgya (pl. az anyukának a szoptatás – írtam róla Lehet-e a Moksát szedni szoptatás alatt? >>> címmel). Ha pedig második gyermek, akkor az egyel több mászóbajnok, akire figyelni kell, stb. Vajon történhetnek-e nálatok is “spontán, naiv és materialista tudománytalan” változások ezen nehézségekben a “lélek-multivitamin” Cseppek folyamatos, szakszerű használata mellett? Mind a gyerekeknél, mind a szülőknél? Nem tudjuk előre, ez mindenkinél egyéni. Erről írtam Fogzás, oltás, egyéb nyűgök kisgyerekeknél – és a virágesszenciák >>> címmel.

Érdekelnek a Moksa Cseppről az alap tudnivalók >>>     Rendelek Moksa Cseppet >>>

Moksa Csepp gyerekeknek: a kisgyermekkor, bölcsőde, óvoda

Ebben főleg az anyáról való nehéz leválás, a közösségbe való nehéz beilleszkedés és fejlődési (pl. mozgási elmaradás), viselkedési zavarok (pl. hiperaktivitás, testvér-féltékenység, szeparációs szorongás, stb.) fordulhatnak elő. Lelkileg stabilabban, kevesebb stresszel és szorongással, általános egyensúlyban ezeket is máshogy lehet megélni. Vajon a Moksa használata mellett változhatnának “spontán” ezek nálatok? Nem tudjuk előre, ez mindenkinél egyéni. Saját “spontán, naiv és materialista tudománytalan” megfigyelésről A virágesszenciák és a gyereknevelés… címmel írtam.

Moksa Csepp gyerekeknek: a kisiskolás kor

Ekkor a legnagyobb kihívások az új közösségbe való átmenet és a teljesítés: a tanulás, a koncentrálás, a korán kelés. Lelkileg stabilabban, kevesebb stresszel és szorongással, általános egyensúlyban ez is máshogy sikerülhet. Vajon változhat ez “spontán” nálatok is? Előre nem tudjuk, ez mindenkinél egyedi. Erről A rohanós reggeli idegesség és a Moksa Csepp? >>> címmel írtam.

Érdekelnek a Moksa Cseppről az alap tudnivalók >>>     Rendelek Moksa Cseppet >>>

Moksa Csepp gyerekeknek: a serdülőkor

Moksa Csepp gyerekeknek: egyensúly? (freeimages / child-at-play-1401173-m)
Moksa Csepp gyerekeknek: egyensúly? (freeimages / child-at-play-1401173-m)

Talán ez a legnehezebb és legbizonytalanabb korszak egy gyerek életében: a kamaszodás és a felnőtté válás. Hiszen a szüleihez már nem tartozik igazán, a leendő családjához még nem. Keresi és próbálgatja az igazi énjét, tombolnak a hormonjai, és ilyenkor is tanulni kell (felső tagozatban, középiskolában), és szorong a kihívások miatt. Stabilabb lelkivilággal, kevesebb stresszel és szorongással, általános egyensúlyban ezek a próbák is jobban átvészelhetők, a kamasznak könnyebb megtalálnia önmagát és kilépni az Életbe. Vajon testi szinten ugyanúgy megbolondul az önhelyreállító-szabályozó rendszerünk (aminek a hormonrendszer is a része) a Moksa Csepp használata mellett is, mint egyébként? Nem tudjuk előre, ez mindenkinél egyéni. Bőrtünetekkel kapcsolatos saját “spontán, naiv és materialista tudománytalan” megfigyelést Ekcéma, pattanás, herpesz, egyéb bőrtünetek >>> címmel írtam.

És bár a Moksa Csepp gyerekeknek is adható, ne csak a gyerek használja, mert a láthatatlan köldökzsinór a szülőhöz köti:

Probléma van a gyerekkel, szedje a cseppeket a szülő (is) http://www.lelkirendrakas.hu/lathatatlan-koldokzsinor-problema-gyerekkel/

Mikor kell a szülőnek is szednie a cseppeket és mikor nem? http://www.lelkirendrakas.hu/mikor-kell-szednie-szulo-gyermek-kapcsolat-moksa/

Boldog szülő, egészséges gyerek http://www.lelkirendrakas.hu/boldog-szulo-egeszseges-gyerek-lelki-koldokzsinor/

Vajon a Te gyereke(i)d életében történhet „spontán” változás a Moksa Csepp használata mellett?