Ne várj, amíg késő lesz: az egészség feltételei

Az egészség feltételei: egészségbarát stresszoldás (freeimages / feather-626824-m)
Az egészség feltételei: egészségbarát stresszoldás (freeimages / feather-626824-m)

Egy kedves ismerősömet nemrég műtötték pajzsmirigytünetekkel. Gyakorlatilag az egész szervét kivették, és lehet hogy mégsem oldódott meg a ügye… És ha ez még nem lenne elég, hozzájön a történethez az is, hogy a kórházban ellopták fontos iratait. Mondanom sem kell, nem táncol a boldogságtól! Mint ahogy az ilyen esetektől én sem szoktam.

Már csak azért sem, mivel a pajzsmirigytüneteket, és még sok mást igenis lehet oldani. Van rájuk, valójában mindig is volt egészségbarát és fájdalommentes támogatás! (Csak hivatalosan ezt nem ismerik el, és szükséges hozzá némi keleti egészségkultúrás jellegű szakértelem.) Ebben pedig az eddig talán elbagatellizált érzelmi – mikro-elektromágneses energetikai okok rendezésével kell kezdeni. Ezek a legújabb kutatások szerint a mindenféle tüneteknek legalább a 90%-át okozzák. A lelkünkkel kell időben elkezdeni foglalkozni! Sőt, ajánlott folyamatosan foglalkozni vele, folyamatosan rendezni saját magunkat. Erről szólt az előző bejegyzésem: Derült égből jéghegy… >>> is.

Vajon ellen tud-e állni bármilyen tünet a kitartó stresszoldó kezelő >>> munkának és/vagy a megfelelő eszközök (pl. a “lélek-multivitamin” étrendkiegészítő virág-homeo Moksa Csepp >>>) szakszerű, személyre szabott és hosszú távú használatának? Lehetünk-e velük sokkal stabilabbak érzelmileg, érezhetjük-e nagyobb biztonságban az egészségünket? Vajon ha lesz tapasztalatunk abban, hogy bármi jön, és ki tudunk belőle lábalni, hogyan fogunk rá reagálni? Vajon a folyamatos ön-oldás miatt folytán lehetnek-e egyre kisebbek a hullámvölgyeink, a vészhelyzeteink? Szerintem igen, ezek az egészség feltételei!

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Ha engem kérdezel, nagyon megéri!

A folyamatos ön-oldás elkezdésének az lehet első lépése, hogy a környezetünk által sugallt, egészséggel kapcsolatos, lélek összezavaró butaságokat megkérdőjelezzük. Mert ezek megakadályozzák azt, hogy egyáltalán elinduljunk a kátyúból kifelé. Mik ezek a butaságok?

Az egészség feltételei: mik NEM azok?

Például ha azt hiszem, hogy (figyelem, provokatív felsorolás lesz):

 • Egyes krónikus tünetek megoldhatatlanok és kész, ebbe bele kell törődni, együtt kell vele élni. (De attól, mert nem tudják, hogyan lehet eredményesen elmulasztani őket, még létezhet rájuk kíméletes megoldás.)
 • Ez már csak a korral jár, az ember alapvető tulajdonsága, hogy idősebb korára egyre több tünete lesz. (Akkor vajon miért vannak krónikusan legyengült gyerekek is a kórházakban?)
 • Az egészség feltételei: a gének túl vannak dramatizálva (freeimages / dna-1-1010760-m)
  Az egészség feltételei: a gének túl vannak dramatizálva (freeimages / dna-1-1010760-m)

  Nem tehetek róla, örököltem, benne van a génjeimben. (A legújabb kutatások azt tárták fel, hogy igen, a tünetekre való hajlamot lehet örökölni. De a tünetek tényleges kialakulásához az is kell, hogy átvegyünk a környezetünktől egészségtelen gondolatokat, érzelmeket, viselkedést, mikro-elektromágneses energiamintákat. Hogy kvázi “megtanuljunk” rosszul lenni! Enélkül, csak a génekre alapozva ugyanis jóval kevesebb tünet van!)

 • A lelket nem kell rendezni, elég a testben kicserélni a  meghibásodó alkatrészeket. (Ez egy autószerelőnél jó hozzáállás, de egy hús-vér, szellem-lélek-test embernél valószínűleg nem.)
 • A reklámot kell alapul venni: “Nincs idő a fejfájásra!” – és bekapom a pirulát. (Az lehet, hogy nincs idő a fejfájásra, de majd lesz a táppénzre, meg a kórházra és a koporsóra, ha muszáj lesz…)
 • Erre nem kell pénzt szánnom, hiszen egészség az nem üzlet, és a megtartása teljesen ingyen van. (Közben pedig nem számolom össze a jóval nagyobb veszteségeket, amik a halogatásom miatt érnek engem, mert a tünet az bizony üzlet.)
 • Nem érdemlem meg, hogy egészséges legyek. Az élet törvényszerű velejárója a szenvedés, élet úgysincs stressz és szorongás nélkül. (OK, de mi lenne, ha adnék esélyt ezen állítás ellenkezőjének is?)
 • Engem nem szeret senki, ha ellentmondok. Ezért muszáj minden inzultálást lenyelnem, eltűrnöm a főnökömtől, a rokonaimtól, mindenkitől. És még sírnom sem szabad, mert csak akkor vagyok elég jó nekik. (Azt hiszem, erre szokták azt mondani, hogy katonadolog, sz@rul, de büszkén, stb. És ez az egyenes út ahhoz, hogy hosszú éveken át halmozódjanak bennem a pajzsmirigyet leépítő indulatok…)
 • Hősiesen, sőt, büszkén kell viselnem és normálisnak kell tekintenem az élet által rám mért szenvedést és a sorscsapásokat. (És önként és dalolva csatlakozok is az önmagát bűnösnek érző, vezeklő önostorozók népes táborához, miközben a Teremtő sajnál engem a butaságomért.)
 • Ha vitamint és ásványi anyagot szedek, az elég. (Ha ez igaz lenne, senkinek semmilyen tünete nem lenne.)
 • Egyáltalán nem kell lépéseket és erőfeszítéseket tennem arra, hogy a környezetemmel a lehető legnagyobb harmóniában legyek, úgy, hogy lehetőleg mindenki érdekét figyelembe vegyem, a sajátomat is beleértve. (Úgyis ők a hibásak mindenben.)
 • A környezeti ártalmak ellen úgysem tehetek semmit. (Na jó, ez részben igaz, másrészt pedig nem.)
 • és így tovább.

Ha az előbbiek közül egyet, vagy akár többet is felfedezel magadban, akkor nagy esélyed van arra, hogy halogasd önmagad oldását… Vedd észre, ha ilyen gondolatokkal szabotálod a haladásodat! És ne várj, amíg késő lesz! Szerintem ne nyugodj bele olyan dolgokba, amiket nem szeretsz, amiken lehetne változtatni. Tegyél azért, hogy az egészség feltételei adottak legyenek nálad!

Neked milyen akadályaid vannak abban, hogy meglegyenek nálad az egészség feltételei? Vajon mi lenne szükséges ahhoz, hogy kialakítsd őket?

Kérem az ajándék alap információkat a Moksa Cseppről >>>               Rendelek Moksa Cseppet >>>