Negatív gondolatok elűzése, önbeteljesítő jóslatok feloldása

Tegnap reggel az autóban hallgattuk a férjemmel az egyik országos kereskedelmi rádiót. Ott pont az önbeteljesítő jóslatok és a negatív gondolatok működéséről beszélgettek a műsorvezetők a hallgatókkal. A visszahívottak közül többen beszámoltak róla, hogy milyen nehezen tudják a negatív gondolataikat kordában tartani, pozitívvá átformálni… És hogy mennyire megküzdenek velük, újra és újra…

Negatív gondolatok elűzése mikro-elektromágneses zavarmentesítéssel?

Negatív gondolatok elűzése a rádióban (freeimages / digital-radio-1150867-m)
Negatív gondolatok elűzése a rádióban (freeimages / digital-radio-1150867-m)

Ezt hallva a kezem nyúlt a mobiltelefonom után, hogy küldök nekik egy SMS-t. Hogy tudassam (remélve, hogy hozzájárulok vele valakinek): a negatív gondolatok elűzése, a önbelteljesítő jóslatok, az aggódás feloldása könnyebb lehet bizonyos nem mindennapi segédeszközökkel.

Néhány előző reggelen, amikor hasonló témákról volt szó, már írtam SMS-t, amit majdnem be is küldtem a rádióba. De aztán meggondoltam magamat és inkább lapítottam. 🙂 Most azonban nem így történt.

Az SMS elküldése után egy perccel csörgött a mobilom. A rádióból hívtak, hogy de érdekeset írtam. Akkor ők most 5 perc múlva, a hírek után bekapcsolnak éles adásba, hogy röviden foglaljam össze, miről is van szó…

Igen váratlanul ért az intenzív és megtisztelő érdeklődésük. Bevallom, nagyon nem számítottam rá (nekem is van még mit dolgozni a kishitűségemen… :-)). Nyúlfarknyi időm volt csak felkészülni és két perc alatt kellett elmondanom azt, amiről fél-egy órát szoktam beszélni, hogy mindenki megértse. Kellett nekem SMS-t írni. 🙂 Nem is beszélve arról, hogy van még maradék vizsgadrukkom is (dolgozok rajta stresszoldó kezeléssel 🙂 – az ÉFT-s Filmtechnikát és a nyilvános szerepléstől való félelmet is tárgyaljuk az Online Önsegítő Klubban >>>). Az előbbiek folytán úgy érzem, hogy nemigazán sikerült átadni azt, amit szerettem volna. Ezért írok róla, hogy teljes legyen és megmaradjon. 🙂

Negatív gondolatok elűzése: az okukat kell megszüntetni!

Tehát, a negatív gondolatok és az önbeteljesítő jóslatok az agy és a test rendellenes mikro-elektromágneses-információs működésének a “termékei”. Ha valakinek negatív gondolatai és önbeteljesítő jóslatai vannak, ha sokat aggódik, az mikro-elektromágneses energetikailag azt jelenti, hogy megszakadt, összezavarodott az agyában és a testében a mikro-elektromágneses energia és az információk áramlása. (Mellesleg a mikro-elektromágneses energiát mérik az EKG, az EEG és az MR nevű műszerek…)

Az aggódás, a negatív gondolatok többnyire “öröklött”, átvett tulajdonságok. Nagy eséllyel akkor jönnek létre, ha valakit sok trauma ér kicsi korában, és/vagy ha negatív, lehúzó, agresszív, panaszkodó, szeretetlen környezetben nevelkedik fel. Pluszban ha a személyisége folytán magáévá is teszi a környezetének ezt a jellegét! Márpedig a gyerekek nagy része a fogantatásától kezdve 6 éves koráig olyan, mint a szivacs. Válogatás nélkül mindent magába szív (így van megalkotva az agyunk). Különben nem tudná megtanulni az életéhez szükséges alapinformációkat… És ha egy negatív környezeti gondolkodás- érzés és viselkedésminta úgymond “belénk ég”, azt igen nehéz és munkás dolog lehet megváltoztatni… Ezért küzdenek annyian olyan sokat a negatív gondolatokkal, hogy átforgassák őket pozitívvá! Mint ahogy én is. Viszont fontos dolgozni rajtuk. Mert a negatív gondolatokkal, az aggódással negatív eseményeket, veszekedéseket, baleseteket vonzunk be és teremtünk az életünkben, hiszen rájuk vagyunk hangolódva, őket látjuk meg… Lásd A Vonzás Törvényét!

Negatív gondolatok elűzése és a stresszoldó kezelés?

masszazs pontok piros 600_alapokAzonban napjainkban, hála Gary Craignek és a munkatársainak, a negatív gondolatok elűzése már könnyebb lehet. Van hozzá sok könnyített megoldás, mankó, amivel ezeket az emberi lény mikro-elektromágneses oldalán megfogva fel lehet oldani. Az egyik ilyen módszer az ÉFT >>>. Ez a technika azon alapul, hogy az emberi test felszínén, a bőrön olyan mikro-elektromágneses energia belépési pontok vannak, amiket mérésekkel (pl. Voll-diagnosztika) is ki lehet mutatni. Ezeket a megfelelő mondatok és gondolkodás kíséretében kitartóan és folyamatosan masszírozva, kopogtatva, kezelve, “energetizálva” mikro-elektromágneses energiát adhatunk az agyunknak és a létfontosságú szerveinknek. Rendezhetjük az agy működését, elháríthatjuk a mikro-elektromágneses energiaáramlási akadályokat. Ha ügyesen csináljuk, egymás után minden negatív gondolatunkra és önbeteljesítő jóslatunkra alkalmazzuk, azok feloldódnak, megszűnnek!

Hol vannak ezek a mikro-elektromágneses energia belépési pontok a bőrön, amiket kezelünk?

  • A kézen. Emiatt van az, hogy a stresszhelyzetben végzett kéztördelés egy ösztönös félelemoldó, negatív gondolat elhárító, stresszkezelő reakció. Az sem véletlen, hogy sokan mágneses karkötőket hordanak a csuklójukon!
  • Az arcon. Ezért, ha stresszhelyzetben a kezünkbe temetjük az arcunkat, az úgyszintén egy ösztönös stresszkezelő reakció!
  • A mellkason és a fejtetőn. A majmok ezért döngölik a mellkasukat, ezért piszkálják a fejük tetejét és a hónuk alatti részt, mert érzik, hogy úgy mikro-elektromágneses energiát adnak maguknak.

És még vannak más pontok is… az ÉFT alapjaiban kezelt pontok nagy részének a pontos helyéről lásd az ÉFT oldalon >>> levő videót! Az ÉFT-ben a pontok puszta masszírozásánál jóval több lehetőség, trükk, megoldás és technika, stresszoldó kezelés létezik, amiknek a helyzethez illő kiválasztásával és alkalmazásával megváltoztathatjuk az életünket.

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Negatív gondolatok elűzése és a Moksa Csepp?

A “lélek-multivitamin” virág-homeo Moksa Csepp homeopátiás elven készült stresszoldó-személyiségfejlesztő célú étrendkiegészítő. A Természetnek az emberi materialista műszerek számára nem mérhető rezgéseit hordozza. Vajon ezek tisztíthatják a testünkben levő víz rezgését, a sejtmemóriánkban eltárolt információs mintákat, velük együtt a negatív gondolatokat is? Kiegészíthetik a stresszoldó kezelést, önmagában is hozzájárulások lehetnek a negatív gondolatok elűzése során? Ezt nem tudjuk előre, mindenkinél egyedi. Egy tényező fix: hosszabb ideig (hónapokig, évekig) kell folyamatosan és szakszerűen szedni, hogy a negatív gondolatok elűzése sikerüljön.

Kérem az ajándék alap információkat a Moksa Cseppről >>>               Rendelek Moksa Cseppet >>>

És még mi más is lehetséges?