Ha nem jön (össze) a baba: meddőség ellen természetesen

Meddőség ellen természetesen: a vágyott eredmény (freeimages / pregnancy-test-1336784-m)
Meddőség ellen természetesen: a vágyott eredmény (freeimages / pregnancy-test-1336784-m)

A minap “beszélgettem” a Facebookon egy gyerekkori barátnőmmel. Hosszú évek óta nem jön össze a baba náluk, pedig “rajta vannak a témán” a férjével. Ennek folytán ő is bekerült az egészség-tünetelnyomóügy útvesztőjébe. Tünetelnyomó kezelésről tünetelnyomó kezelésre küldik, az utolsó sejtig kivizsgálják fizikai szinten. Sztk-s női allopata, endokrinológus és társai, de egyelőre nincs eredmény. Ahogy ő fogalmazott, el van veszve a millió (szerintem nem holisztikus szemlélettel dolgozó) allopata között. Fizikailag nagyjából minden rendben, a hormonpanel, peteérés vizsgálat, petevezető átjárhatóság, vércukorszint és leendő apa is, mintha egy kis pcos lenne, de semmi komoly. És természetesen mindenki mást mond. Találgatnak, kísérleteznek és jól összezavarják őt, és még az összezavarási (akarom mondani, vizsgálati) időpontokra is hónapokat kell várni, és az idő csak telik, csak telik… Már a lombikos megoldáson gondolkodnak, mivel teljes a tanácstalanság.

A babaprojekt lényege a szeretet lenne, nem anatómiai-élettani kifejezések megtanulása

Itt az eredeti terveim szerint egy fejtegetés lett volna az írásban arról, hogy miért nem lehet semmi szükség arra, hogy tudjuk, mi fán terem például a hormonpanel és a TSH. És hogy szerintem miért veszik el az egész babaprojekt lényegét, a szeretetet ezek a gépies és lélektelen kifejezések. Mert ha annyira hasznos lenne a megismerésük, minden őket megismerő nő azonnal várandóssá válna! De nem válik, ezért meggondoltam magamat. Nézzük meg inkább rögtön azt, hogy:

Mire van szükség a tapasztalataim szerint, ha gyermekre vágyik egy pár, egy leendő anya? A következőkre:

Meddőség ellen természetesen: lelkileg fogadni a gyermeket!

Szükséges, hogy az anya (mikro-elektromágneses energia)kapcsolatot teremtsen a leendő gyermekével, hogy ráhangolódjon a fogadására. Hogy kommunikáljon vele, hiszen az egész történet róla szól. Ha ez nem, vagy nehezen megy neki, akkor félelem, stressz lehet a háttérben, amivel érdemes valamit kezdeni! Mert a tudat alatti félelem és a stressz leállíthatja a gyerekvállalásért felelős szervek egészséges működését is (a pajzsmirigy is ide tartozik, ahogy a Holisztikus megoldások torokbántalmakra >>> című e-bookban ki is fejtem), és a baba nem tud megfoganni sem. Erről itt a Babaprojekt stresszoldással >>> című blogban már írtam. És sajnos allopaták nem kérdezik meg, amit mi, stresszoldó kezelők a kezelések során megkérdezünk, hogy mitől fél(het), pedig ez kulcskérdés!

Meddőség ellen természetesen: ráhangolódni a saját testre!

Az is szükséges, hogy (főleg a leendő anya) közel kerüljön a saját testéhez, hogy megérezze: mikor alkalmas az idő a fogantatásra.

Meddőség ellen természetesen: nekem milyen eszközök váltak be?

  • A psziché rendbetételére, a gyermekre való ráhangolódásra a stresszoldó módszerek. A Babaprojekt stresszoldással >>> című blogban erről is írtam.
  • A lehetséges fogantatási időpontok meghatározására a termékenységi naptár, amit Orosz Marika asztrológus (http://nefertitihaza.blogspot.hu) készített a születési adataimból. Mert a női termékenység a születési időponttól függ, és nem feltétlenül az aktuális ciklustól… Nekem, és még több nőismerősömnek is a gyerekei egyáltalán nem a ciklus tankönyvi időpontja szerint indultak el!

Meddőség ellen természetesen: még milyen eszközök léteznek?

  • A  “lélek-multivitamin” étrendkiegészítő virág-homeo Moksa Csepp >>>. Vajon nálad is történhet “spontán, naiv és materialista tudománytalan” változás a várva várt gyermekre és a természetes ciklusodra való ráhangolódást, a megfoganást akadályozó mindennapi stresszben a Moksa szakszerű használata mellett? Ezt nem tudjuk előre, mert mindenki egyedi, de a Moksa kifejezetten nők és babák miatt jött létre. Ugyanis a megalkotóinak egyike egy holisztikus szemléletű szülészorvos, Márkus doktor, a másik a felesége, Bencze Ilona! Sok “Moksa” baba született már, akinek a szülei a szedés kezdete előtt X évig hiába próbálkoztak. Aztán elkezdték szedni a cseppeket , és 3-6 hónap múlva mégiscsak összejött a gyermek, és még egy sor kellemes “véletlenszerű” változást is megtapasztaltak magukon. (Szerencsére az említett barátnőm már több hónapja Moksázik, és a női működésében sok furcsa változást vett észre.) És még az egészségbarát eszközök optimális használatáról is érdemes beszélni, mert pl. ha a Moksát választjuk, akkor női jellegű zavarok (endometriózis, policiszta, stb.) esetén a legjobban akkor járunk, ha 20 cseppet reggel 1 liter vízbe belecsepegtetünk, és egész napra elosztva iszogatjuk. Olvasd ezeket az infókat az adagolásról a Lelkirendrakás Moksa Csepp hír-emilsorozatban >>>, és/vagy kérj stresszoldó kezelést, ott is el fogom mondani, ha megkérdezed.
  • Meddőség ellen természetesen: lelki ráhangolódás (freeimages / maternity-portrait-2-1413394-m)
    Meddőség ellen természetesen: lelki ráhangolódás (freeimages / maternity-portrait-2-1413394-m)

    Az Aviva nevű torna, ami a női hormontermelő szerveket teszi rendbe, az ő keringéseiket változtatja meg.

  • A termékenységi mikroszkóp >>>, nézd meg a linkre kattintva.
  • És így tovább. Ha Neked is vannak hasonló tippjeid, szeretettel várom a hozzászólásokba! Köszönöm!

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Ha ugyanezzel a jelenséggel küzdesz, és keresed magadban a pszichés okokat, kérj magadnak ÉFT önkezelési javaslatot / gyakorlat készítést >>>! Ekkor küldök egy ellenőrző listát, hogy miket érdemes figyelned (stresszoldó eszközökkel tisztítanod) ahhoz, hogy összejöjjön a baba!
http://www.lelkirendrakas.hu/konzultacio/eft-gyakorlat-keszites/