Nyugtató elhagyása? Patikai szerek és virágesszenciák együtt?

Ismét egy gyakran előforduló kérdés a válasszal együtt. Lehet-e szedni patikai allopata tünetelnyomó (“gyógy”)szert a “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Cseppel párhuzamosan, akármilyen adagolásban is szedem a virágesszenciákat? Nem zavarják egymást? Lehetséges-e a nyugtató elhagyása ilyen módon?

A válasz a kérdésre: igen, lehet szedni, természetesen. Sőt, hivatalosan megbízható, holisztikus szemléletű egészségszakember kifejezett utasítása nélkül, tartós változást mutató vizsgálati eredmény nélkül nem szabad, illetve csakis saját felelősségre lehet abbahagyni bármilyen kezelést. Ha pedig tartós változás van, és azt visszajelzi a vizsgálat, a megbízható egészségszakember nem fogja tovább szedetni a szert. (Ha mégis, ideje másikat keresni, mert sajnos a jelek szerint tünetelnyomószer ügynököt sikerült találni.) Arra kell figyelni, hogy a Moksát a homeopátia szabályainak megfelelően használjuk – itt is.

A test és a lélek szintje: mint az AM és az FM rádió

Nyugtató elhagyása kíméletesen (freeimages / natural-remedy-c-1327831)
Nyugtató elhagyása kíméletesen (freeimages / natural-remedy-c-1327831)

Viszont azt érdemes tudni, hogy egy nem homeopátiás (azaz allopátiás) patikai tünetelnyomó szer a test anyagi-kémiai szintjén, a matériára hat. (Sokat közülük nem szívesen nevezek “gyógy”szernek, mert nem pótolják a testben és/vagy a lélekben ilyenkor jelenlevő hiányt, nem rendezik a zavart. A tüneteink ugyanúgy megmaradnak velük, csak nem érezzük a szenvedést, mert eltompítanak, erről itt írtam: Tompító szerek kontra stresszoldás >>>). A virágesszenciák szedése mellett pedig néhány oktávval feljebb, a mikro-elektromágneses-információs szellemben-lélekben történhetnek “spontán” változások. (Vajon ebből mit érzékelhetünk a materialista idegrendszerünkkel? A szenzitívek többet, a tompábbak kevesebbet.) Ezért a kettő az esetek többségében nem befolyásolja egymást. Ez olyan, mint ahogy az AM és az FM rádió is szépen, “spontán” elműködik egymás mellett. És egymást nem feltétlenül helyettesítik!

Kérem a Moksa Cseppről az ajándék alap tudnivalókat >>>    Rendelek Moksa Cseppet >>>

Nyugtató elhagyása – a kivételek: az erős tompítók, érzéstelenítők

Vannak olyan tünetelnyomó veszélyes hulladékok, amik esetleg képtelenné tehetik az érzékeinket a viráginformációk észlelésére. Például ilyenek a szteroidos szerek, az erős antipszichotikus tompítók, a kemo (sajnos nem tudok jobb szót rá kitalálni) káliák. Ezeknél érdemes megemelni a virágesszencia adagot, akár napi 3×10 cseppre is, de a többi tünetelnyomó veszélyes hulladék nem befolyásolja a “spontán” élethelyzeti változásokat. Még akkor sem, ha csak napi/heti 1 cseppet sikerül szedni a virágesszenciákból. Ha érzékeled a változást valamilyen formában, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy az önhelyreállító-szabályozó folyamataid végzik a dolgukat. 😉

Vajon történhet “spontán” változás az élethelyzeteidben, ha sikerül jól összehangolni a kémiai szereket és a Moksa Cseppet?