Párkapcsolat klinika – becsapás, megcsalás lelki okai

Ha a május a szerelem hónapja, a június legyen a párkapcsolaté. 🙂 Legalábbis itt a blogon a jelek szerint az is lehet belőle, mert most vendégszerzőt üdvözölhetünk Kolozsi Mariann hivatalos Théta Healing tanár és konzulens személyében. Mariann egy nagyon érdekes eseten keresztül fogja szemléltetni, hogy milyen gyerekkori neveltetés áshatja alá a párkapcsolatunkat, és azt hogyan lehet az ő módszerével, a Theta Healinggel (amely egy meditációs stresszoldó technika) rendezni, megszüntetni, gyógyítani.

Mariann az alábbit írta:

Megcsalás lelki okai: nem vagyok jó az anyámnak (freeimages / broken-heart-975584-m)
Megcsalás lelki okai: nem vagyok jó az anyámnak (freeimages / broken-heart-975584-m)

Sok szeretettel üdvözöllek! Kolozsi Mariann vagyok, hivatalos Theta Healing tanár és konzulens. Engedd meg, hogy egy igen tanulságos esetet osszak meg Veled:

Kliensem, egy negyvenes férfi a párkapcsolati nehézsége miatt keresett meg. A párkapcsolatai kudarcára szeretett volna dolgozni, de mint hamar kiderült, a nehézség teljesen máshol gyökerezett. Kliensemnek a párkapcsolatai nem voltak hosszú életűek – megcsalták, becsapták, kihasználták több alkalommal. Kliensem sportos, jóképű, jó állással rendelkezik. Egyedül a megbízható, kedves társ hiányzik az életéből.

Megcsalás lelki okai: nem vagyok jó az anyámnak

Már a konzultációnk elején kiderült, hogy az édesanyjával való viszonya az alapja a kapcsolatai kudarcának. Az édesanyjában már kisgyermekként nem tudott megbízni, hamar eltűnt a kapcsolatukból az érzelem, és máig nem is rendeződött. Egész életében úgy érezte, nem tud elég jó lenni az édesanyjának, aki többször mondta is neki, hogy nem elégedett vele. Ezzel teljesen aláásta fia önbizalmát, önértékelését és önszeretetét.

Már tinédzserként úgy érezte, hogy nem lehet elég jó egy lánynak, és önmagáért nem is lehet szeretni. Soha nem tapasztalta meg a feltétlen szeretet, azt, amikor pusztán a létéért szeretik. Pedig volt édesanyja, csupán a szeretetét nem tudta igazán kimutatni fia számára. Mindent megadott a fiának, semmiben nem szenvedett hiányt: divatos ruhák, játékok, különórák: csak éppen a legfontosabbat: a szeretetét és a figyelmét nem tudta odaadni a fiának.

Megcsalás lelki okai: nem fejezik ki az érzelmeket

Megcsalás lelki okai: érzelemkifejezés hiánya (freeimages / mother-and-son-1100548-m)
Megcsalás lelki okai: érzelemkifejezés hiánya (freeimages / mother-and-son-1100548-m)

Beszélgetni is csak a „fontos” dolgokról beszéltek, hogy miből hányast kapott, de a részletekre, fia elbeszéléseire már nem volt kíváncsi. Ellátták, főztek, mostak rá, de érzelmeket nem látott, nem kapott, nem tapasztalt. Így ő sem tudta az aktuális párját igazán közel engedni magához lelkileg. Nem tudta kifejezni az érzéseit, és hiába forrtak benne az indulatok, nem tudta őket kifejezésre juttatni: nem látta, nem tanulta meg hogyan kell.

Szexuális zavarai is voltak, melyeken nem tudott segíteni – ezek is lelki eredetűek voltak, mint kiderült. Kliensem felnőve olyan társakat választott maga mellé, akik ezeket a tudatalatti hitrendszereket igazolták, erősítették. Megtaláltuk a zavar gyökerét, megoldottuk.

——————–

Számomra a Theta Healing technika az, amely a legteljesebb eszköztárat adja a kezembe, ahhoz, hogy a legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban jobban lehessünk. A Theta Healing kezelések során Theta meditácóban dolgozunk. Theta agyhullámban megnyílik a tudattalan és hozzáférünk azokhoz a negatív, gátló hitrendszerekhez, melyekhez egyébként nem tudunk. Meditációban megkeressük az adott zavar okát, gyökerét, és lényed minden szintjén (fizikai, érzelmi, mentális és szellemi) módosítjuk és töröljük azokat. A Theta Healing azokat a blokkokat, akadályokat semmisíti meg, amelyek meggátolnak Téged egy jobb, minőségi Élet megélésében. A negatív, akadályozó hitrendszereket pozitív, támogató programokkal cseréljük fel. A változás azonnal megtörténik. Fantasztikus tapasztalataink és eredményeink vannak. Erről itt olvashatsz bővebben: www.facebook.com/thetaazotthonodban

Gyere el és tanuld meg ezt a csodálatos technikát a következő tanfolyamon.

Egyéni terápiás kezeléseket, tanácsadásokat és Théta tanfolyamokat tartok rendszeresen. Keress bátran, bizalommal!

Elérhetőségeim:
Kolozsi Mariann
Telefon: + 36 30 9425 495
Email: kolozsimariann-kukac-gmail.com
www.facebook.com/thetaazotthonodban