Párkapcsolat klinika: szerelmi bánat ellen EFT-vel

Szerelmi bánat ellen: tegyük tisztába az érzéseket! (freeimages / labyrinths-of-love-1-1420592-m)
Szerelmi bánat ellen: tegyük tisztába az érzéseket! (freeimages / labyrinths-of-love-1-1420592-m)

Bár vele le tudnám élni az életemet, mégsem lehetünk együtt… Folytatva (illetve lehet, hogy egyelőre befejezve) a párkapcsolati gondok >>> sorozatot itt a blogon, most arról lesz szó, (például) hogyan lehet enyhíteni, oldani a szerelmi csalódás miatt érzett nagy bánatot és hogyan lehet továbblépni az ÉFT >>> támogatásával. Mert ilyenre is használható a technika, hiszen a túl nagy, emésztő jellegű szerelmi bánat is stressznek, méghozzá (partner)függőségnek tekinthető… Erről a témáról még egy kis bevezető “előélet” érdekességképpen:

Szerelmi bánat ellen: ne vegyél be mindent, amit látsz!

A kultúránk tele van olyan alkotásokkal, amelyek a beteljesületlen szerelmekről, a szerelmi csalódásokról szólnak. Ezekből jóóóóóól megtanuljuk, hogyan kell a szerelem miatt szenvedni, és arra nem alkalmas emberektől kórosan függni. 😉 A kóros szerelmi bánat ellen pedig semmit sem tudnak tenni. És ahogy észreveszem, mi magyarok valamiért különösen szeretjük az ilyeneket hallgatni és nézni. Különben nem lenne például olyan nagy keletje a latin szappanoperáknak a televízióban.

Kóros szerelmi bánat ellen: egészséges, harmonikus párkapcsolati minta!

Nekem egy bajom van a szappanoperákkal: hogy a bennük bemutatott szenvedésnél sokkal jobban szeretem és egészségesebbnek tartom a harmonikus párkapcsolatot. Mert az ilyenekben nincs sok huzavona, nincs nagy érzelmi hullámvasút, a felek egyszerűen csak jól érzik magukat együtt, egymás társaságában. 😉 Ezért a most következő ÉFT gyakorlat azzal a szándékkal készült, hogy a túlzott szerelmi bánatot okozó belső hiányérzet oldódhasson, és hozzájáruljon a lelki béke visszanyeréséhez, a történtek könnyebben viseléséhez, ha szerelmi csalódás ér. (Egyébként egy stresszoldó kezelés sorozat ihlette – köszönöm szépen a témát a konzultációt kérő Olvasónak.)

(Ez a szerelmi bánat ellen készült gyakorlat megint csak csak egy példa, lehetőség. Mivel mindenki teljesen egyedi, nem mindenkire illik minden kifejezése és mondata. Ezért módosítsd az ÉFT használati szabályoknak megfelelően, ha nálad nem teljesen jól működik.)

Az ÉFT – lelki akupresszúra módszerről és az ÉFT pontok helyéről szintén itt >>> találsz több infót és iránymutatást.

Szerelmi bánat ellen: íme “kopogtatós” EFT gyakorlat linkje:

http://www.lelkirendrakas.hu/ajandekokolv/20130629-EFT_kopgyak_szerelmi_banat_blog.pdf

Ne érd be ennyivel, töltsd le az összes ÉFT gyakorlatot egy helyről PDF-ben, amiket feltettem és majd még felteszek ide a blogba! Plusz kapj még hasonló információkat is a stresszoldó (ön)kezelésekről! Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni az ajándék Lelkirendrakás stresszoldó (ön)kezelés hír-emailre:

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Neked milyen érzéseid, gondolataid szoktak lenni, ha szerelmi csalódás ér?

Mit vetsz be szerelmi bánat ellen? Ha megosztasz néhányat velünk a hozzászólásokban, megköszönöm.