Rakoncátlan császármetszés heg rendes összerakása: álom?

Császármetszés heg összerakása: mely szinteken szükséges? (freeimages / injury-1182660)
Császármetszés heg összerakása: mely szinteken szükséges? (freeimages / injury-1182660)

Mivel számomra aggasztó módon egyre gyakoribb a császármetszés a szülő nőknél, egyre gyakrabban találkozok olyan anyukákkal, akik kénytelenek elviselni annak a gondolatát, hogy a következő szülésük is császármetszés lesz. Kényszerűségből, mert az előző is az volt. Mert “ha egyszer császár, mindig császár.”(?) Mert a császármetszés heg ugye sosem képes rendesen begyógyulni és szétrepedhet.(?) Mert a zorvos azt mondja, hogy vékony a heg, és nem lehet megkockáztatni a természetes szülést.(?) Stb. Stb.

A legutolsó alkalom, amikor egy anyuka erről számolt be nekem, ezen írás készültének reggelén volt… Ilyenkor, ha elmesélem, hogy az én szüléseimnél mi hogyan történt, sajnálkoznak, hogy “de kár, hogy ezt nem tudták előbb“! Ezért most hirtelen felindulásból összefoglalom és közzéteszem, hogy minél többen tudjanak róla!

Császármetszés heg mikro-elektromágneses szintű “összerakása”

  • Az első gyerekem születése sürgősségi császárba torkollott, noha például nálunk a rokonságban nem történt császármetszés. A császárhoz egy szerencsétlen folyamat vezetett, sok egymást erősítő buta körülménnyel, amiket én teremtettem magamnak szűk látókörrel. Sajnos fejjel mentem a falnak, tudatlanul intéztem a dolgaimat, nem hallgattam a Gondviselésre, a belső hangomra… hogy miért és hogyan, részletesen beszámolok róla ebben a tréningben >>>. Mindenesetre tanultam belőle.
  • A két gyerekem születése között fájdogált és húzódott a császárhegem, és frontérzékeny is volt. Közben, mivel a kistestvér csak nem akart elindulni nálunk, és akkor már elkezdtem tanulni is az EFT-t, elmentem egy stresszoldó EFT kezeléssorozatra. Ennek során többek között az első szülésem kellemetlen tapasztalatával is foglalkoztunk, erre is kopogtattunk. Ekkor meglepő módon a császármetszés hegem és a környéke felmelegedett és elkezdett bizseregni! Nahát, micsoda “véletlen egybeesés”! 🙂 Másra nem tudtam gondolni, mint hogy eddig a hegbe eltárolt negatív élmények leblokkolták ott a vérkeringést, ami akkor újra beindult! És vajon szükséges-e megfelelő vérkeringés ahhoz, hogy a testünkön BÁRMELYIK alkatrész rendesen működni tudjon? Ugye, igen?

    Császármetszés heg vérkeringése: indítsuk be! (freeimages / sunburst-1178607)
    Császármetszés heg vérkeringése: indítsuk be! (freeimages / sunburst-1178607)
  • Ezt követően, amíg a második gyerekem a pocakomban volt, még kaptam egy rakás nem hétköznapi szülésfelkészítést így-úgy: kineziológiával, EFT-vel, a végén már Moksa Cseppel megtámogatva is… És még makacsul ki is tartottam amellett, hogy ha nincs igazi, nyomós, tényleges (nem dogmatikus) szakmai akadálya, akkor naná, hogy természetes úton szeretnék szülni. Azaz VBAC-t, császármetszés utáni normál szülést szeretnék. Hagytam, hogy a Gondviselés elvezessen az ezt támogató szakemberekhez – habár ez nem volt zökkenőmentes. Hatalmas lelki pofonokat kaptam, amikor vakon ragaszkodtam egy-egy hozzá nem értőhöz. 🙂 Egy stresszoldó barát-szakember dúlát is hozott a Gondviselés, amiért nem lehetek elég hálás. És a gyerkőc végül 4 évvel a testvére után, gyakorlatilag háborítatlanul született meg, természetes úton, 9/10-es apgarral! A császármetszés hegem kibírta a fiam 4 kilós súlyát is, az egész napos vajúdást is! És azóta sincs semmi különös problémám vele, azon kívül, hogy valamennyire látszik.
    (Mindehhez természetesen szükséges az is, hogy az orvos a császármetszésnél jó munkát végezzen, jól illessze össze a szétválasztott részeket, de javítani mindenképpen lehet és érdemes is a helyzeten.)

Tehát, ha neked is rakoncátlan császármetszés heged van, vagy akármilyen más rakoncátlan műtéti heged akad, ne hagyd annyiban, ne nyugodj bele! Járj utána, ápold, kezeld, szereld meg, rakasd össze! Testi-lelki-szellemi szinten!

A császármetszés heg összerakásához én is hozzá tudok járulni, többféle módon is, ha megkeresel. Pl. ezzel >>> 😉