Ezt titkolják a patikusok: rejtett gyógyszer mellékhatások

Valószínűleg a materialista tünetelnyomó szert (nagyon nem szívesen nevezem őket “gyógy”szernek, mert ez az elnevezés messze nem fedi a valóságot: ha ezek a szerek igazán gyógyítanának, egy idő után nem kellene őket szedni) szedő lelki és egyéb tünetekkel küzdők (és allopata tünetelnyomó kezelőik, patikusaik, hivatalos bevizsgálóik és engedélyezőik, …) egyáltalán nem gondolnak arra, hogy mi lesz a tünetelnyomó szerrel, ha elvégezte a feladatát az emberi lényben. Hogy milyen rejtett gyógyszer mellékhatások jelentkezhetnek tőle.

Mi más lenne? KIÜRÜL. Megeszi a toalettkacsa. Ez még nem lenne önmagában baj, ha a szennyvizeket megfelelően tudnánk tisztítani, mielőtt visszakerülnek az élővizekbe. De mivel (jelenleg) nem tudjuk, a tünetelnyomó szer is a tavakban, folyókban, tengerekben, óceánokban végzi. Legyen az egy egyszerű fájdalomölő, egy komolyabb antidepresszáns, vagy akár fogamzásgátló tabletta.

(Nem mondom, hogy néha nincs szükség tünetelnyomó szerre, de rendkívül károsnak tartom, ha valaki rendszeresen és mértéktelenül szed valamilyen drazsét.)

Ott aztán a kemikália bekerül a növényekbe, a halakba, aztán a halakat fogyasztó ragadozók szervezetébe, és így tovább: a természet körforgásába.

És onnan hova jut?

Rejtett gyógyszer mellékhatások: vissza a feladónak!

Rejtett gyógyszer mellékhatások: környezetszennyezés, mások szennyezése! (freeimages / poison-1314113)
Rejtett gyógyszer mellékhatások: környezetszennyezés, mások szennyezése! (freeimages / poison-1314113)

Úgy van. Mindenki: az összes ember szervezetébe, aki megissza azt a vizet. Kivétel nélkül! Olyan emberekébe is, akik egészségesek. És ott ki is fejti a hatását. Mivel víz nélkül ember nem élhet. És ha megisszák vagy felhasználják ezt a vizet, garantáltan lesz szükségük valami ellenhatást biztosító vegyi anyagra, mert felborul a szervezetük egyensúlya. És itt még az sem indok, hogy ásványvizet iszunk, mert a fürdés és a főzés során ugyanúgy bekerül!

Ezeket a mellékhatásokat sajnos egyáltalán nem írják bele a hivatalos tájékoztatóba, sőt, mélyen hallgatnak róluk!!!

A legjobban a gyerekeknek árt

Sajnos a gyerekeink a fejlődésben levő testük nagyobb érzékenysége és az anyagok beépülése miatt még inkább ki vannak téve az ilyen vegyszerek romboló hatásának, mint mi, felnőttek. És amiből felépülnek, körülbelül olyan lesz az egész életük… Hacsak  nem tartanak nagy tisztító kúrákat.

Akár gyerek, akár felnőtt, a Duna mellett élő magyarok például a németek és az osztrákok által szedett tünetelnyomó veszélyes hulladékok levét fogyasztják. Hacsak nem tisztítják meg az  összes felhasznált vizüket valamilyen módon… Vajon milyen tüneteink származhatnak ebből?

Ezért kérlek, ha lehet, ne vegyszerezd magadat! És ne vegyszerezz másokat se! Kíméld meg a gyerekeidet is! Ne szedj tartósan tünetelnyomó veszélyes hulladékot! Használj inkább szakszerűen és szrmélyre szabottan természetes önhelyreállító folyamat beindító anyagokat / módszereket / praktikákat / trükköket / eszközöket! Törekedj a holisztikus egészség karbantartásra, a prevencióra, mert az egészséget sokkal könnyebb megőrizni, mint visszaállítani!

Természetes megoldás!
Természetes megoldás!

Keresd, oldd meg a tüneteid szellemi-lelki-testi forrását és könnyebben rendbe fogsz jönni! Keresd és próbáld ki például a természetes és egészségbarát, nem feltétlenül kémiai és nem materiálisan megfogható vonalon dolgozó feszültségoldókat, altatókat, antidepresszánsokat, hangulatjavítókat, személyiségfejlesztőket. (Lehet vajon ilyen a “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Csepp >>>? Nem tudjuk előre, ez mindenkinél egyedi.) Vagy éppen az egészségbarát stresszoldó technikákat (Lehetnek vajon ilyenek a szinte mindenki által megtanulható, nagyon egyszerű stresszoldó (ön)kezelések >>>? És vajon kinek melyik fog “ízleni”? Nem tudjuk előre, ez is mindenkinél egyedi.) És még vannak más lehetőségek is. (Pl. az FGXpress PowerStrips fájdalomoldó tapasz >>>, a ganoderma gombás készítmények >>>, stb.?)! Vajon neked melyik(ek) fog(nak) működni?

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Kérem az ajándék alap információkat a Moksa Cseppről >>>     Rendelek Moksa Cseppet >>>

Szerinted hogyan lehet a lehető legtöbb embert rávezetni a környezettudatos, gyógyszer mellékhatásokat minimalizáló tünetelnyomó veszélyes hulladék használatra?