Rossz előérzet, ijesztő emlék? Negatív gondolatok kezelése Access-szel

Az előzmények után egy kicsit még tovább megyünk a negatív gondolatok kezelése téma kifejtésében, még egy lehetőséget mutatok benne. E legújabbnak a kivitelezéséhez még több bátorság szükségeltetik. Ugyanis nem küldjük vissza a negatív gondolatot a származási helyének, hanem hagyjuk, hogy létezzen nálunk. Most is tudatosítjuk magunkban, hogy ott van… Sőt! Szembenézünk és kapcsolatot teremtünk vele! Megismerjük, kiismerjük, kikérdezzük, megfejtjük, hogy kicsoda-micsoda, és mit szeretne nekünk mondani! Avagy: működtetjük az intuíciónkat, a megérzésünket…

Negatív gondolatok kezelése rövid távon: mit üzennek?

Negatív gondolatok kezelése kérdésekkel: Mi ez? (freeimages / box-2-1237563)
Negatív gondolatok kezelése kérdésekkel: Mi ez? (freeimages / box-2-1237563)

Tegyük fel az Access Consciousness egy másik alap kérdését a negatív gondolatra:

“Mi ez?”

Ez a kérdés sok embernél ösztönösen jön. Én is: már az “Access-es időm” előtt feltettem a pánikrohamomra, ami hozzájárult a rosszullét üzenetének megfejtéséhez. És lehet tovább faggatni: “Igazság, érdekes nézőpont?” Rossz előérzet, ijesztő emlék, esetleg valami más? Az Access szerint ugye a negatív gondolatok is érdekes nézőpontok, így a gondolat nem igazán “negatív”; hanem például félelmetes, és emellett igaz vagy hamis. És hogy pont akkor melyik, az éberségünkkel, intuíciónkkal eldönthetjük.

  • A félelmetes gondolatok egy része igazi rossz előérzet, amit célszerű komolyan venni. Például ha erre haladok tovább, élet-halál veszélybe kerülök! Nem nekem való helyen vagyok, nem nekem való időben. Könnyen belátható, hogy ha ilyen esetekben a negatív gondolatot elhessegetjük; ha bármi áron pozitívan gondolkodó rózsaszín szemüveggel és struccpolitikával változtatás nélkül tovább folytatjuk a tevékenységünket, pórul járhatunk… Érdemes elhúzni onnan, láthatatlanná válni, valamit változtatni!
  • A félelmetes gondolatok egy másik része egy helyzetben előjött, bevillant régi rossz tapasztalat, ijesztő emlék. Például, hogy amikor a legutóbb itt jártam, valaki balesetet szenvedett… A “Mi ez?” kérdés és az intuíció megfelelő használatával ezt is be lehet azonosítani.
  • És azt is be lehet azonosítani, hogy ha valakinek azért vannak félelmetes gondolatai, mert az agyműködése nem neki való táplálkozás, tápanyaghiány, toxinterheltség miatt nem az igazi.
  • És így tovább. Ugye milyen jó, hogy ezeket saját magunknak realistán fel tudjuk ismerni, és nem feltétlenül szükséges hozzá külső Okoska, aki nem is a mi bőrünkben él, mégis megmondja a tutit? 😉

Negatív gondolatok kezelése hosszú távon: pontok érintése az emberi fejen

Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen
Az Access Bars 32 pont (egy része) a fejen

Ha túl sok a negatív gondolat; ha agyi mikro-elektromágneses zavarok miatt a beazonosítás nem jól működik, akkor jöhet pl. az Access Bars. Szánjunk időt a kezelésre, hetente legalább 1x: ekkor az Access Bars is csodákra képes az irreális félelmetes gondolatok kezelése terén. Tömegnyi, akár a tudatos szintünkön nem is érzékelt zavart tud törölni, nagyon egyszerűen. Erről már írtam részletesebben például “Agyatlanítás”, “Agyalástalanítás” kifejezésekkel. Rendszeresen és hosszabb ideig végezve képes teljesen átalakítani az egészségtelen gondolkodás hajlamát, szokását is rajtunk.

Várlak szeretettel Access Bars kezelésre és/vagy tanfolyamra!

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>               Megnézem a Bars tanfolyamot >>>