Segítség! Bántanak, ha ÉFT-zek! Negatív emberek kezelése

Negatív emberek kezelése: ők a fekete szemű ijesztgetők (freeimages / hot-air-balloon-683738-m)
Negatív emberek kezelése: ők a fekete szemű ijesztgetők (freeimages / hot-air-balloon-683738-m)

Mostanában több olyan panaszt hallottam ismerősöktől, aki dolgozik, dolgozna magán a stresszoldó kezeléssel >>> (vagy használna más egészségbarát stresszoldó eszközöket, “lélek-multivitamin” étrendkiegészítő virág-homeo Moksát >>>, kineziológiát és társait a saját közérzetének a javítására, egészségének a karbantartására), de valaki a környezetében sokat kötözködik miatta. Nemcsak hogy nem támogatja, de egyenesen bolondnak minősíti őt, megszégyeníti, lejáratja, szekálja, csúfolja, “kuruzslásnak” titulálja. Teszi ezt a kötözködő úgy, hogy nem hajlandó még ki se próbálni a módszert, eszközt, mert ugye nem hisz >>> benne… Holott a stresszoldózó, Moksázó emberke érzi, hogy (jó) változások indultak el nála ezek használata mellett. Ezért ebben a bejegyzésben monitorra vetek néhány pozitív praktikát arra vonatkozóan, hogy szerintem hogyan lehetséges az ilyen negatív emberek kezelése, hogyan lehet leszerelni az energiavámpír emberek áskálódásait, ha Te is Marslakónak, ufónak érzed magadat a tevékenységed miatt. Ugyanis nem vagy egyedül…

Leírom, hogy én milyen módokon szoktam megvédeni magamat, visszadobni kenyérrel >>> neki – attól függően, hogy ki az illető és éppen mi jut az eszembe. 😉

Negatív emberek kezelése: praktikák

Egyszerűbb lehetőségek:

 • Képzeletbeli energiapajzzsal lepattintom a szekálását, elengedem a fülem mellett a megjegyzéseit. Erősítem a saját energiáimat, a stabilitásomat. Újra és újra emlékeztetem magamat arra, hogy az én életemért, közérzetemért, egészségemért úgyis én felelek. És úgyis azt csinálok, amit én szeretnék, neki nem sok köze van hozzá. Ő is azt csinál, amit akar.
 • Közlöm vele, hogy nálam nagyon kellemes változások vannak ezen egészségbarát “kuruzslás” nyomán, és igenis bevállalom: inkább vagyok bolond és egészséges, mint normális és mindenféle tünetekkel bajlódó. És ha nem hagyja, hogy használjam saját magamon, harapni fogok, és egyébként sem tudja, mit veszít azzal, hogy ki sem próbálja. 😉
 • Ha nagyon fáj a bántása, kopogtatok rá. Például:
  Annak ellenére, hogy nagyon fáj, hogy bánt az ÉFT (Moksa, kineziológia, stb.) miatt, és nagyon fáj, hogy bolondnak nevez, és inkább legyen rossz a közérzetem, inkább legyek leamortizálódva, semmint hogy ő ne szeressen, elforduljon tőlem ezekért, mégis…”
  Annak ellenére, hogy nem fogom kibírni, ha ő nem fog szeretni, mégis…”
  Annak ellenére, hogy ő nem bízik ebben a dologban, és fél tőle, én pedig attól félek, ha ő fél, mégis…”
  És így tovább. Ne érd be ennyivel, kérd a további ráhangolódó EFT mondatokat és az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről, katt ide >>>!

Bonyolultabb lehetőségek:

 • Negatív emberek kezelése: tudományos magyarázattal (freeimages / innovation-1156284-m)
  Negatív emberek kezelése: tudományos magyarázattal (freeimages / innovation-1156284-m)

  Megvilágítom neki a “kuruzslás” tudományos alapjait. Mert azok bizony nagyon is vannak. Például elmondom neki ezt a szöveget: “Az akupresszúra az emberi szervezet mikro-elektromágneses rendszerét változtatja meg. Mert az emberi testnek bizony ilyene is van, nemcsak kémiai rendszere, ahol a patikai szerek hatnak. Ugye azt tudod, hogy a szíved elektromos áramot termel? Ezt az EKG méri. És ugye azt is tudod, hogy az agyad is elektromos áramot termel? Azt meg az EEG méri. És így tovább. És szerinted az emberi test elvezeti-e az elektromos áramot, amit a szív és az agy termel? Naná, hiszen nem desztillált víz kering bennünk, hanem ásványi anyagokkal teli elektrolit, ami bizony vezeti az áramot. Különben nem kellene félnünk a villámcsapástól és a konnektortól. Jól gondolom? Valszeg igen. És vajon tud-e az elektromos áram összevissza keringeni bennünk, ha minden folyadék rendezetten kering, például a vér is? Hát nem nagyon tud, így az elektromos áram is rendezetten kering a testünkben. Ugyanúgy, ahogy a lakásban a falban levő vezetékekben. Ezek a vezetékek a meridiánok. Mikroampermérővel be lehet mérni, hogy hol futnak. És nálunk is vannak áramfogyasztók: a létfontosságú  szerveink. Mindegyiknek saját mikro-elektromágneses energiavezetéke van. És szokott benned úgymond megállni az ütő? Gondolom igen. Mikor? Amikor valami sokk ér téged. Ekkor az áram keringése is megáll, lemegy a biztosíték, tünet keletkezik. Ezt újra kell indítani, és elmúlik a tünet. Az újraindítás pedig lehetséges például a mikro-elektromágneses energia belépési pontok ingerlésével – ez az akupresszúra. Úgyhogy ez nem kuruzslás, hanem nagyon is megvan a természettudományos alapja. Ha nem hiszed, járj utána, lehetőleg független és hiteles forrásokból.

 • Mások számára rejtett, láthatatlan módokon használom az ÉFT-t, lerövidítem a kezelést. Mert erre is vannak módok. Ne hagyd magadat macerálni, sajátítsd el őket Te is, és akkor már nem kell majd az akadékoskodó kíváncsi tekintetektől tartanod. 😉 Hogy mik lehetnek ilyenek, elárulom például a személyre szabott EFT gyakorlatot /önkezelési javaslatot >>> igénylőknek, a stresszoldó kezelésen >>> résztvevőknek, illetve az Online Önsegítő Klub >>> tagjainak. 😉 Várlak szeretettel ezekre!

Te melyiket szoktad választani? Vannak még hasonló praktikáid, amikkel a negatív emberek kezelése könnyebb lehet?

Ha vannak, kérlek, írd a hozzászólásokba. Köszönöm!