Szorongás nélkül nincs élet? De bizony van!

Mostanában gyakran látok egészséggel foglalkozó magazinokban olyan cikkeket, amelyekben az áll, hogy stressz és szorongás nélkül nincs élet. Természetesen jókat mosolygok rajtuk. Aki a cikket írja, nem tudja, amit mi már tudunk. Remélem, előbb-utóbb megtudja, és megváltoztatja a véleményét. Merthogy de, szorongás és stressz nélkül, illetve ezek egyre csökkenő mértéke mellett is lehet, VAN élet. Ezt már elég sok kollégámmal és lazulni vágyó vendégemmel együtt megtapasztaltuk ahhoz, hogy ki merjem jelenteni tényként. Ezt az állapotot úgy hívják, hogy belső (lelki) béke. Az elérése viszont a legtöbb esetben nem történik meg egyik pillanatról a másikra. Vajon mi lehet szükséges hozzá? Esetleg fejlődés és rengeteg, kitartó (elektormágneses energetikai) munka, stresszoldó praktikák, eszközök (pl. stresszoldó kezelés >>> és a “lélek-multivitamin” étrendkiegészítő virág-homeo Moksa Csepp >>>) szakszerű és kitartó használata? Nem tudjuk előre, ez mindenkinél egyéni.

Élet szorongás nélkül: traumák feloldása (freeimages / silhouette-angel-4-989651-m)
Élet szorongás nélkül: traumák feloldása (freeimages / silhouette-angel-4-989651-m)

Élet szorongás nélkül: traumák hatása alól való felszabadulás

Az ÉFT-ben >>> van egy olyan munkamódszer, amit Belső Béke Eljárásnak hívunk. Ez dióhéjban azt takarja, hogy listát írunk az életünkben eddig velünk történt sokkoló eseményekről, traumákról, és az ÉFT használatával egyenként feloldjuk, leépítjük, elsimítjuk a romboló utóhatásaikat, az általuk okozott gyomorgörcsöket és egyéb blokkokat. Azért van erre szükség, mert nagy részben ezen traumák emlékeinek a tudat alatti, a lelkünkbe és az idegrendszerünkbe beégett kísértő hatása okozza a stresszt, a szorongást és a pszichés forrású tüneteket is! De ha végigvisszük rajtuk a Belső Béke Eljárást, akkor feloldjuk a máig kísértő hatásukat. Ennek folytán pedig a jövőben egyre lazábbak és egészségesebbek lehetünk, egyre jobban képesek lehetünk örülni az Életnek, egyre jobban képesek lehetünk kiállni magunkért is.

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Élet szorongás nélkül: fordíts időt magadra (is)!

Én is ezt teszem rendszeresen, mert bort prédikálok. 😉 A Lelkirendrakás weboldal blogja időnként szabadságra vonul. Az írás helyett élek például az adventi időszakok által kínált elcsendesedési lehetőséggel, és csinálom a saját Belső Béke Eljárásomat. És ezt a munkamódszert Neked is nagy szeretettel tudom javasolni. A leírását megtalálod az ÉFT alapkönyv 121-126. oldalain. (Ha még nem olvastad el az ÉFT alapkönyvet, itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy megtedd.) A blog szabadsága annyiban szokott megnyilvánulni, hogy nem jelennek meg új blogbejegyzések az oldalon. Ha fel vagy iratkozva a hír-emilre, továbbra is kapod az automata, alap ajándék stressz- és szorongásoldó tippeket, és lehet, hogy ajánlatokat is, de az új bejegyzésekkel, támogató ötletekkel (a Belső Béke Eljárás elvégzéséhez kapcsolatosan is) elsősorban a vendégeinket örvendeztetem meg.

Boldog lelki békét kívánok, stressz és szorongás nélkül! 😉

Kérem az ajándék alap információkat a Moksa Cseppről >>>               Rendelek Moksa Cseppet >>>