Tele a hócipőm a rumlival!

Titi_MokshaSzeretettel üdvözöllek! Ugye, tegeződhetünk? ;-) Csak az egyszerűség kedvéért…

Nem véletlen, hogy megtaláltad ezt az oldalt.

Ide csak akkor juthatsz el, ha az Életedben :

  • eleged van a krónikus szellemi-lelki-testi rumlikból, ilyen-olyan tünetekből, fájdalmakból, zavarokból, nehézségekből, nyűgökből, …
  • eleged van a sok félelemből, stresszből, szorongásból, aggódásból, idegességből, nyugtalanságból, zavaró negatív gondolatból, pszichés görcsből, bizonytalanságból, önbizalomhiányból, …
  • eleged van az idegesítő emberi kapcsolatokból (szülőkkel, gyerekekkel, testvérekkel, házastárssal, rokonokkal, főnökkel, barátokkal, szomszédokkal, stb.), …
  • eleged van a számodra nem működő, és esetleg romboló megoldási próbálkozásokból, az egy helyben toporgásból, az ismétlődő gödörbe lépésekből. És kész vagy ezeken igazán változtatni, és ebben akár külső hozzájárulást, támogatást is igénybe venni.

Ennek érdekében pedig Te magad is szeretnéd végre meghallgatni és megfejteni a lényed üzeneteit. Változni szeretnél, le akarod dobni a begyűjtött hülyeségeket, a keresztjeidet, hogy az igazi önvalódhoz, és az Univerzum Természeti Törvényeihez közelebb kerülhess. (Ennek gyerekkorunkban még nagyrészt a tudatában voltunk, csak a kultúránk távol terelt minket tőle!)

Az igazi változtatás általában nem rövid távú projekt: folyamatos, rendszeres munka és hónapok, évek szükségesek hozzá (de ne legyen igazam ebben). És olykor egy külső szem szakszerű támogatása, javaslatai, iránymutatásai, izzasztó kérdései, kezelése is jól jönnek… Hogy sikerüljön kihúzni magunkat a gödörből, legalább nagyjából rendet rakni a lelkünk legmélyén. Mert gyakran nem látjuk a saját fáinktól az erdőnket, és még a változtatni valót is nehéz megfogalmaznunk.

Tele a hócipőm! Változtatni akarok! Segítség!

Tele a hócipőm! Változtatni akarok! (freeimages / security-1116102-m)

Ha megbízol ezzel a feladattal, hozzá tudok járulni a tüneteid megváltoztatásához.

Megváltoztatni nem tudom őket helyetted, de ha igényled, és az én nézőpontjaimat is figyelembe tudod venni, akkor meghallgatlak, hogy máshogy is szemügyre tudd venni a helyzetedet (ami a megoldás feltétele), mikro-elektromágneses és információs kezelésekkel döntésképesebb állapotba hozlak, és esetleg konkrét, gyakorlatias javaslatokat is tudok mondani. 😉

Ezeket ajánlom!

(Mielőtt megnézed őket, kérlek, olvasd el az Adatvédelmi tájékoztatót >>>)

Ajándék hozzájárulások:

1. Elsősegély

Elsősegély (freeimages / first-aid-kit-878051-m)

Ha besok(k)alltál, stresszelsz,  szorongsz, pánikolsz, eleged van úgy általában és érzelmi-lelki-pszichés(=mikro-elektromágneses-információs) elsősegélyre van szükséged, olvasd el az alábbi blogbejegyzést, és kövesd a benne foglaltakat, hogy tudj saját magadon lendíteni. Ahányszor és amikor csak szükséged van rá! Ezek jól bevált mikro-elektromágneses gyakorlatok, amelyekkel a lényed mikro-elektromágneses rendszerének és az agysejtjeidnek a működését ki tudod egyensúlyozni. Ez ajándék. Katt a linkre:

http://www.lelkirendrakas.hu/elsosegely-szorongas-es-panik-eseten/


2. Hír-emil tippek, Facebook oldal tippek

Ajándék hír-emil tanfolyamok (freeimages / post-me-please-p-1170365-m)

Ajándék hír-emil tanfolyamok (freeimages / post-me-please-p-1170365-m)

Mindenképpen iratkozz fel az ajándék Lelkirendrakás email tanfolyamok, hír-emilek valamelyikére, akár az összesre. Ekkor több mindent kapsz, például az alap stresszoldó – lelkirendrakó email sorozatban egy ajándék email tanfolyamot telis-tele értékes stresszoldó tippekkel és több letölthető ajándék e-bookkal. Vagy éppenséggel fontos információkat természetes, egyszerű és hatékony stresszoldó módszerekről, eszközökről: az ÉFT-ről, az Access Barsról, a Moksa Cseppről… Ne hagyd ki! Pláne, mert ez is ajándék. A hír-emilekre feliratkozáshoz katt a linkre: http://www.lelkirendrakas.hu/hir-email/

A Facebookon is van saját oldalam, amin szintén tippeket osztok meg. Lájkold, kövesd, kérj értesítést az ott megjelenő új postokról, és az Értesítések között lesznek! Katt ide az oldal behívásához: http://www.facebook.com/lelkirendrakas.hu/


3. Keresés a blogban

Keresés mező a blog mellett

Keresés mező a blog mellett

Nagyon sok pszichés, Élet- és egészségi tünetekről, témáról és a lehetséges megoldásairól írtam már a blogban, amiknek az olvasása és saját célú felhasználása bármikor ajándékba megtehető, és rengeteg hasznos információhoz juthatsz így is. Ha nem találsz egy tartalmat böngészéssel, keress ráblog mellett >>> a jobb oldali sávban található “Keresés” eszközzel.


4. Témák szerinti listázás a blogban

Témák, kategóriák

Témák a fejlécben

Használhatod a témákat (kategóriákat) is a blog fölött >>> a fejlécben és a címkéket az írások alján, illetve az oldalsávban. Kattints a Téged érdeklő téma nevére, és a weboldal készít egy listát azokról az írásokról, amik ezekben a témában / kulcsszavakkal íródtak. Ez is ajándék.

Címkék a blogok aljában

Címkék a blogok alján

 

 


5. Kérdezés hozzászólásban – mini írásos tanácsadás

Blogok alján hozzászólás

Blogok alján hozzászólás

Ha rövid, pár mondatban megválaszolható kérdésed van például a stresszoldó kezeléssel vagy a Moksa Cseppel kapcsolatban, akkor keress a blogban egy témához kapcsolódó írást, és a hozzászólások között tedd fel a kérdésedet. Ez az oldal megoldásközpontú, ezért olyan kérdéseket várok elsősorban az általam használt eszközök használatához, amelyeket ha megválaszolok Neked, azzal előrébb jutsz, oldódik valamilyen tüneted. Arra kérlek, hogy a kérdést kulturált, építő és érthető módon tedd fel, hogy gazdagítsa a weboldal tartalmát az Olvasók számára. Köszönöm! Csak akkor engedem be a hozzászólást a weboldalra, és akkor igyekszek rá reagálni 5 munkanapon belül (hozzászólásban, vagy – ha olyan a téma – a blogon), ha megfelel a fenti leírásnak. Ez a mini írásos tanácsadás szintén ajándék.


Magadba befektetési, tiszteletdíjas lehetőségek:

(Adatvédelmi tájékoztató itt olvasható >>>)

6. Lelki rendrakó, stresszoldó könyvek olvasása

Ha egy egészen konkrét témára keresel olvasnivalót, és szeretsz olvasni, válogass a Lelkirendrakas.hu saját stresszoldó könyvei közül. Ez befektetési lehetőség. A megvásárolható és az előkészületben levő Lelkirendrakas könyvekről itt találsz részletesebb információt, katt a linkre:

http://www.lelkirendrakas.hu/gyakorlatok/stresszoldo-konyvek/
A Lelkirendrakás kuponkódok érvényesíthetők, a vendég ajándékok járnak.


7. Holisztikus egészség: termékhasználat

(A Moksa Cseppet kivéve ez közvetített vásárlás, vendég-vásárló ajándékok nem járnak.) Nézd meg a Lelkirendrakás weboldal által ajánlott holisztikus egészségtámogató, stresszoldó, szellemi-lelki-testi rendrakó, megvásárolható termékeket itt, katt a linkre:
http://www.lelkirendrakas.hu/holisztikus-egeszseg/

Moksha_lilavirag

Moksa Csepp: természetes, egyszerű és hatékony stresszoldó

Közülük is kiemelten ajánlom a figyelmedbe a “lélek-multivitamin” virág-homeo étrendkiegészítő Moksa Cseppet, ami egy egészségbarát, homeopátiás elveken készült személyiségfejlesztő-stresszoldó készítmény, magyar egészség-ügyi találmány. Olyan embereknek állították össze, akik szerint ha valamit nem tudunk materiális vizsgálattal igazolni, attól az még létezhet, és akik használják például a homeopátiát / Bach virágokat / Schüssler sókat. Már 100 ezer ember szedi, és sok “furcsa és véletlenszerű” változás történt velük ezalatt az idő alatt, sok tapasztalat gyűlt össze vele kapcsolatban. Ez befektetési lehetőség. Olvasd el itt a részleteket, és rendelj magadnak saját Moksa Cseppet, katt a linkre:
http://www.lelkirendrakas.hu/holisztikus-egeszseg/moksa-csepp/

A Lelkirendrakás kuponkódok érvényesíthetők, a vendég-vásárló ajándékok járnak.


8. Egyéni írásos hozzájárulás: email tanácsadás ÉFT gyakorlattal vagy önkezelési javaslattal

Email tanácsadás (freeimages / email-icon-1147437-m)

Ha hosszabb és/vagy több kérdésed van, amire írásban szeretnél választ, amik nem férnek bele a mini írásos tanácsadásba, ha szeretnéd csak egy szakmabelinek leírni azt, ami a lelkedet nyomja, kérj személyre szóló ÉFT gyakorlatot, illetve email tanácsadást. Ez akkor hasznos, ha már használod az ÉFT-t (vagy a Moksa Cseppet), és van egy vagy több tüneted, amelyekre nem tudod, hogy hogyan, milyen szövegekkel, milyen pontokat használva kopogtass (vagy hogyan adagold)! Katt ide a részletekért – ez befektetési lehetőség:
http://www.lelkirendrakas.hu/konzultacio/eft-gyakorlat-keszites/

A Lelkirendrakás kuponkódok érvényesíthetők, a vendég ajándékok járnak.


9. Egyéni szóbeli hozzájárulás: Skype vagy személyes konzultáció

Skype webkamerás kezelés (freeimages / web-cam-840752-m)

Ha nem elégszel meg a rövid / írásos válasszal, és többet beszélgetnél egy pszicho-természetgyógyásszal stresszoldásról, az életügyeidről, az ÉFT-ről, az Accessről, a Moksa Cseppről, a természetes egészségről, az egészségmegőrzésről-karbantartásról, vagy más kapcsolódó témáról, amiről csak akarsz, ha kérdéseid vannak és nem akarod, hogy bevigyenek az erdőbe a témában járatlanok, jelentkezz Skype-os konzultációra / kezelésre. Itt jobban meg tudom hallgatni azt, ami a lelkedet nyomja, és személyre szabott és hatékonyan használható válaszokat tudok adni / mutatni is rá. Katt ide a részletekért – ez befektetési lehetőség:
http://www.lelkirendrakas.hu/konzultacio/stresszoldo-kezeles/

A Lelkirendrakás kuponkódok érvényesíthetők, a vendég ajándékok járnak.


10. Gyakorlatok, tréningek

Ha vennél részt szervezett stresszoldó – lelki rendrakó, konkrét témák köré szervezett tréningeken, válogass a Tréningek közül, katt a linkre – ezek többnyire befektetési lehetőségek:
Online:

A Lelkirendrakás kuponkódok érvényesíthetők, a vendég ajándékok járnak.


11. Könyvek, partnerek

Partnerekkel együtt (freeimages / together-2-1049885-m)

(Ez közvetített befektetés, vendég ajándékok nem járnak.) Ha nem találtál kedvedre valót a fenti bőséges választékból, még mindig vannak lehetőségek, ajánlatok a számodra:


A Lelkirendrakas.hu-n minden vendégnek ajándékok járnak!

Ezeket jelenleg folyamatosan, az aktuális látóteremnek megfelelően változtatnom, hogy ne legyen egyhangú a kínálat. Letölthető e-bookok; stresszoldó energiagyakorlatos videók; meghallgatható, telefonra letölthető stresszoldó MP3 hanganyagok, stb. Külön ajándékokat kapnak azok, akik gyorsan kiegyenlítik a vásárolt szolgáltatás / termék értékét, és külön ajándékokat azok, akik sok mindent vásárolnak, stb. Már értük is nagyon megéri Lelkirendrakás vendégnek-vásárlónak-ügyfélnek lenni!

Mert van, ahol hatékony, természetes, egyszerű, szakszerű, egészségbarát hozzájárulást kaphatsz!

Titi_MokshaÖrömteli életet, jó egészséget kívánok,
Szeretettel,
Szalkainé Tóth Tímea – Titi
holisztikus egészség karbantartó

Ui: A Facebookon lájkoltad már a Lelkirendrakas.hu oldalt?

Ezen oldal böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Több infó

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről bővebben érdemes elolvasni az Adatvédelmi tájékoztatót

Bezárom