Energiavámpír szülők ellen: önbizalom erősítő gyakorlat

Félénkség: önbizalom erősítő gyakorlat szükséges (freeimages / sweet-son-1185109-m)
Félénkség: önbizalom erősítő gyakorlat szükséges (freeimages / sweet-son-1185109-m)

Azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha azt állítom, hogy rengeteg embernek van rossz érzése a neveltetése és a kultúránk miatt. Abból is azért, mert gyerekkori környezete nagyon tudatlanul és egészségtelen módon próbálta idomítani. A Lelkirendrakás honlapon is volt már szó erről: Amíg az én házamban laksz… >>>. Sok szülőnél gyakori jelenség napjainkban is a gyerekek folyamatos lehúzása, szóbeli és/vagy fizikai megszégyenítése, bántalmazása, mikro-elektromágneses energia leszívása, a szülői lelki terror. Az ilyen energiavámpír rokonok nincsenek tudatában annak, vagy nem is érdekli őket, hogy a viselkedésükkel mihez járulnak hozzá… Azt, hogy a gyereknek jókora önbizalomhiánya legyen, az élete zsákutcába fusson, és hogy kialakuljanak nála különféle tünetek… Merthogy stresszt idéznek elő a gyerekeiknek. Már vannak arra vonatkozóan tudományos kutatások is, hogy a gyerekkori stressz eredménye felnőttkori mindenféle tünetek (többek között)! Hacsak a felnőtt gyerek nem jön rá erre, és nem oldja valahogy ezt a gyerekkori stresszét. Például sok-sok önbizalom erősítő gyakorlat formájában.

Szülői lelki terror ellen lelki akupresszúrával

Ezért most egy nem mindennapi önbizalom erősítő gyakorlat következik, ami remélhetőleg oldani fogja azt a stresszt, amit gyerekként a rokonságunk szóbeli megnyilvánulásai idéztek elő bennünk. Mégpedig egy ÉFT kopogtatással. Mert a szüleink traumát okozó viselkedése a testünkben akár el is akaszthatta a meridiánokon a mikro-elektromágneses energia áramlását. Viszont ezt a mikro-elektromágneses energiaáramlást újra lehet indítani, és ezáltal jobban lehetünk.

Önbizalom erősítő gyakorlat, stresszoldás után: köszönöm (freeimages /jaque-ii-1153235-m)
Önbizalom erősítő gyakorlat, stresszoldás után: köszönöm (freeimages /jaque-ii-1153235-m)

Ez az önbizalom növelő gyakorlat, hasonlóan az előzőhöz (Mi az, amit félsz kimondani 4… >>>), általánosságokat tartalmaz. Ötleteket szeretnék adni vele, és nem állítom, hogy ennyivel megoldhatók a tünetek. Előfordulhat, hogy néhány körrel csökken a rossz érzés. De az is lehet, hogy sokkal többet kell kopogtatni a változásért. Az is valószínű, hogy a mondatok, kifejezések egyes emberekre nem érvényesek, ezért használd őket kreatív módon. Ha valami nem illik rád, hagyd ki, és tegyél hozzá más szavakat, amelyek jobban lefedik az érzéseidet. Ha a kopogtatás alatt eszedbe jutnak rossz emlékek, ami kötődik a rossz érzéseidhez, azt jegyezd fel és dolgozz vele külön is. Például a filmtechnikával.
Az ÉFT pontok helyéről itt >>> találsz leírást.

Az ÉFT-s, “kopogtatós” önbizalom erősítő gyakorlat linkje:

http://www.lelkirendrakas.hu/ajandekokolv/20110606-EFT_kopgyak_energiavampir_blog.pdf

(Ennek a gyakorlatnak az elvégzéséhez időre és egy nyugodt helyre van szükséged. Vajon hol leled meg ezt? Ha keresel, találsz. 😉 )

Ne érd be ennyivel, töltsd le az összes ÉFT gyakorlatot egy helyről PDF-ben, amiket feltettem és majd még felteszek ide a blogba! Plusz kapj még hasonló információkat is a stresszoldó (ön)kezelésekről! Ehhez nem kell mást tenned, mint feliratkozni az ajándék Lelkirendrakás stresszoldó (ön)kezelés hír-emailre:

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Neked milyen volt a neveltetésed és milyen az önbizalmad? Milyen gondolataid, érzéseid vannak e témában?

Kérlek írd a hozzászólásokba! Köszönöm!