Így tessékeld ki az otthonodból a rossz emlékeket: tértisztítás

Tértisztítás eszköz (freeimages / broomstick-1-1101011-m)
Tértisztítás eszköz (freeimages / broomstick-1-1101011-m)

Néhány héttel ezelőtt egy kedves régi vendéggel Skype konzultáción >>> dolgoztunk a napi elakadásaira. A stresszelő gondjai között szerepelt például az, hogy nem tud bemenni egy házba, mert nagyon nyomasztja. Erről a házról beszélgettünk, és kiderült, hogy azért nem bírja elviselni, mert nagyon rossz emlékeket élt meg benne. Ott veszekedtek a szülei, ott lett rosszul az édesanyja, onnan vitte el a mentő. És a jelek szerint a lelkében a ház összekapcsolódott a szenvedéssel. Amellett, hogy stresszoldó kezeléssel >>> oldottuk az emlékek miatt érzett lelki konfliktusait és gyomorgörcsét, javasoltam neki, hogy csináljon a házban tértisztítást. Mert azzal jobb légkört tud benne teremteni. Ugyanis nemcsak az ő lelkében maradtak ott a tragédiák lenyomatai, hanem bizony a ház levegőjében is. Minden zárt térben maradnak negatív mikro-elektromágneses energiák, miután diszharmonikus történések zajlanak bennük. Például ha egy szobában vitatkoznak, utána jó ideig vágni lehet a levegőben a feszültséget. Ugye? No, ezeket érdemes kipucolni valahogy! 😉

Tértisztítás: hogyan lehet csinálni?

Nagyon egyszerű műveletekkel, amiket napi szinten végzünk, csak még rá kell tennünk két lapáttal:

 • A levegő megmozgatásával, azaz szellőztetéssel. Nem szabad vele spórolni, akár 1-2 órát, vagy napot is nyitva kell hagyni az ajtókat, ablakokat. Természetesen főleg akkor, ha jó levegőjű környéken laksz, a szmogos belvárosban inkább levegőtisztító berendezéssel ajánlott csinálni.
 • Tűz jellegű dolgokkal: füstölővel, aromalámpában jó minőségű, eredeti illóolaj párologtatásával, stb. Az ördögöt (akarom mondani a negatív mikro-elektromágneses energiákat) is tömjénnel füstölik ki, teszik harmonikussá… Az illóolajok között számos olyan van, amely fertőtleníti is a levegőt, ezért mikrobák túlburjánzása esetén is lehet velük tisztítani a szoba levegőjét. Én így szoktam. Itt oda kell figyelni a biztonságos használatra: a füstölő/mécsest nem szabad magára hagyni, ne legyen gyúlékony tárgyak közelében és ne borulhasson fel.
 • Föld jellegű eszközökkel: sóval és ásványokkal. Például egy tál konyhasót úgymond “körbe kell járatni” a szobában (rövid időre a szoba minden részében ott hagyni), vagy lehinteni a padlóra, várni egy kicsit és felporszívózni. Magába szívja a feszültségeket. (Ha egy települést az ókorban el akartak tüntetni a Föld színéről, lerombolták, felszántották a helyét és behintették sóval, ez is a mikro-elektromágneses energiák tisztításának a módja volt.)
 • Hangokkal: tapsolással, csengőszóval, harangozással (a templomharangoknak tértisztító szerepe is van: átrezgetik a környezetüket!), hangtállal, kellemes dalok éneklésével, harmonikus zenékkel.
 • És így tovább.

Természetesen a teljes tisztításhoz hozzátartozik a takarítás, a selejtezés, a rendrakás >>>, a tisztasági festés és a harmonikus tárgyak >>> megfelelő használata >>> is, de a levegő feszültségmentesítése így lehetséges.

Tértisztítás eredménye: tiszta lélek (freeimages / green-earth-1250865-m)
Tértisztítás eredménye: tiszta lélek (freeimages / green-earth-1250865-m)

Tértisztítás: mikor érdemes csinálni?

Amikor csak szükségét érzed, amikor jólesik, mert körültekintően végezve ártani nem tudsz vele (ehhez nem árt szakértő támogatást kérni pl. egy jó Feng Shui szakértő >>> személyében). Mindenképpen ajánlott:

 • egészség hiánya alatt és után, balesetek után
 • haláleseteket követően
 • kellemetlen vendégek látogatása után
 • tárgyak vásárlása után (megtisztítani a vásárolt tárgyat)
 • tárgyak eladása előtt (hogy könnyebb legyen eladni – a ház eladása előtt is, mert azt is könnyebb lesz eladni!)
 • Még a pénzenergiát is meg lehet tisztítani attól a sok pénzstressztől >>>, ami az emberek közötti útja során ráragadt!

Aki nem hiszi, járjon utána, próbálja ki! ;-)

Az itt olvasott információk ízelítőt kínálnak a Feng Shuiból, nem teljesen fedik azt. A Feng Shuinak nagyon sok apró részlete van. A jó eredményért érdemes szakértő támogatását kérni.

Te szoktál teret tisztítani? Ha nem, miért nem? Ha igen, hogyan végzed?