Végtelen nagy nyugalmat éreztem… – Access Bars tapasztalatok ®

Eddig nem volt az erősségem, hogy összegyűjtsem és leírjam, miket jeleztek vissza azok az emberek, akik kezeléseken jártak nálam. Illetve hogy egyáltalán megkérdezzem őket erről. Elég volt számomra bizonyítéknak az, amiket én észleltem, amikor magamat kezeltem, vagy amikor engem kezeltek “naivan és materialista tudománytalanul” (agyatlanítás, agyalás-talanítás, …) 🙂 Most azonban a tapasztalatok egy részét sikerült írásos formába önteni. Ezek közül is számomra az Access Bars tapasztalatok ® az egyik legjelentősebbek. Ugyanis az általam eddig megismertek közül ez a legátfogóbb életszeméleti-életmenedzselő rendszer, az Access Consciousness™ szerves része. Ez nem hasonlít semmilyen eddig megismert rendszerhez. (Természetesen a többi stresszoldó kezelés is nagyon szuper, ráadásul beilleszthető ebbe a rendszerbe, de… az Access az alap!)

Milyen szinten van a zavar: testi, lelki, szellemi?

Access Bars tapasztalatok: nyugalom és szabadság (freeimages / free-falling-1394974)
Access Bars tapasztalatok ®: nyugalom és szabadság (freeimages / free-falling-1394974)

Ezek a tapasztalatok lelkileg stresszes, de testileg nagyjából egészséges embereken megmutatkozott változások, akik ráadásul nyitottak az ilyen kezelésre. Akiknek van valamilyen krónikus testi zavaruk is, és esetleg még valamiért ragaszkodnak is hozzá (igen, olykor jó dolog kátyúban lenni, van előnye is) azoknál más változások lehetnek. Jobban előfordulhat például átmeneti tünet felerősödés.

Ez egy trükkös gyűjtemény lesz. 🙂 Az Access Bars tapasztalatok ® a honlap miniblogjában vannak, ide csak beolvastatom őket a rendszerrel. 🙂 Ezért lehet, hogy a későbbiekben bővülni fog a következő lista, mert a miniblogok is bővülni fognak. (Tudtad-e, hogy nálam kedvezmény jár a stresszoldó kezelés díjából a második alkalomtól kezdve, ha leírod nekem, milyen változásokat tapasztaltál az előző kezelés után?)

Access Bars tapasztalatok ®: a nyugalom oázisa?

“Drága Znővérkémék mandulagyulladásom alatt meglátogattak. Már két hete kínlódtam, mindenem kimerült semmi nem segített. Nővérkém felajánlotta, hogy végez rajtam valamilyen kezelést. Pl. mágnest a fülembe… Hááát inkább olyat kértem, ami nem fáj. 😀 1,5 órán keresztül feküdtem, közben a kezét hol a fejemen, hol a hasamon, hátamon tartotta. Néha melegséget éreztem, elengedtem magam, próbáltam hinni benne. Gondoltam nagy bajom talán nem lesz. A kezelés alatt elkezdtem izzadni, valami beindult. Amennyire tartottam nővérem humbukjaitól, mégis van valami benne, mert utána napról napra jobban lettem. Legközelebb talán a többi kezelést is kipróbálom. :-)” (Kriszti)

Visszajelzés kezelésről: Access MTVSS, munkahelyi stressz

“Nem tudom, mit csinál, de jó. Kezelés után könnyebben mennek a dolgok, jobban sikerül minden. Például a munkahelyen már nem veszek magamra olyan ügyeket, amiket eddig magamra vettem.” És itthon is meglepő pálfordulások vannak. Pl amikor a gyerek többedszerre leejti a nem túl jó anyagból készült, olcsón vett, de rendkívül fontos Gordon mozdony játékát, és az már megint eltörik, apjuk 10 percig tartó bosszankodás nélkül, 2 perc alatt megragasztja. 🙂 Ugyanilyen könnyedséggel mászik fel a padlásra, és hoz le szükséges, nehezebb holmikat, amiknek a lehozását eddig a háta közepére nem kívánta. Nekem, a kezelőnek pedig mindig leesik az állam a változásoktól. Hozzátartozik a képhez, hogy apjuk nagyjából egészséges, és nagyon befogadja a kezelést. Végig csendben van alatta, sőt, rendszeresen elalszik. És utána én is fázni szoktam, ami a fokozott vérkeringésnek és a változásnak a jele nálam is… 🙂 (Zsolt és Titi)

Visszajelzés kezelésről: Access Bars, munka-stressz

Végtelen nagy nyugalmat éreztem ma magamon. Már én sem tudtam mire vélni. Gondolom a kolléganőim meg még úgy sem. Reggel mikor felébredtem nagy ürességet volt a fejembe. Furcsa érzés volt. Nehéz megfogalmazni, de talán sikerült. (Zsuzsa)

Visszajelzés kezelésről: Access Bars, általános közérzet

Olyan dolgok jöttek elő bennem, amit sürgősen ki kell irtanom a fejemből. Most próbálkozok önmagam előbbre jutni…
Egy dolog biztos. Ma megírtam az önéletrajzot. Még azon gondolkodok, hogy motivációs levél kell-e mellé.
Ez annyit jelent, hogy a munkahelyi dolgaimat feldolgoztam és már tudok lépni.
Még szét vagyok esve… na de nem adom magam olyan könnyen 🙂
Köszönöm, hogy vagy nekem 🙂 (Hajni – 2 Skype-os Access Consciousness kezelés – facilitálás után)

Visszajelzés kezelésről: Access facilitálás, stressz nyugtalanság

Titi arra kért, írjam le, hogyan járult hozzá az életemhez az Access skype-os alkalmazása. Ez a módszer – rávezető kérdések segítségével – nekem sokat segített a hiedelmeim megszüntetésében, illetve a családi kapcsolataimban kialakult szerepvállalásom átértelmezésében. Korábban már dolgoztunk együtt ÉFT-s módszerrel is, így “könnyű” volt a közös munka abból a szempontból, hogy tudtam, rábízhatom titkaim, mert valóban meg akar érteni,segítséget szeretne nyújtani (tapasztalataim szerint ez sajnos nem minden segítőre igaz). Titi érzékenységére vall az a tény is, hogy – amikor szükségesnek érezte -, több módszert is ötvözött, a biztosabb siker érdekében. 🙂 Az Access skype-os verzióját bátran ajánlom mindenkinek, aki jobban szeretné érteni önmagát, de elsősorban Titi személyét szeretném hangsúlyozni, mert a program sikerességét az ő elköteleződésében látom. (Kati – 2 Skype-os Access Consciousness kezelés – facilitálás után)

Visszajelzés kezelésről: Access facilitálás, stressz nyugtalanság

Megtapasztalnál hasonlókat te is? Katt valamelyik linkre:

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>