Végtelen nagy nyugalmat éreztem… – Access Bars tapasztalatok ®


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 6 in /home/lelkshu1/public_html/wp-content/plugins/testimonials-widget/includes/libraries/aihrus-framework/includes/class-aihrus-settings.php on line 806

Eddig nem volt az erősségem, hogy összegyűjtsem és leírjam, miket jeleztek vissza azok az emberek, akik kezeléseken jártak nálam. Illetve hogy egyáltalán megkérdezzem őket erről. Elég volt számomra bizonyítéknak az, amiket én észleltem, amikor magamat kezeltem, vagy amikor engem kezeltek “naivan és materialista tudománytalanul” (agyatlanítás, agyalás-talanítás, …) 🙂 Most azonban a tapasztalatok egy részét sikerült írásos formába önteni. Ezek közül is számomra az Access Bars tapasztalatok ® az egyik legjelentősebbek. Ugyanis az általam eddig megismertek közül ez a legátfogóbb életszeméleti-életmenedzselő rendszer, az Access Consciousness™ szerves része. Ez nem hasonlít semmilyen eddig megismert rendszerhez. (Természetesen a többi stresszoldó kezelés is nagyon szuper, ráadásul beilleszthető ebbe a rendszerbe, de… az Access az alap!)

Milyen szinten van a zavar: testi, lelki, szellemi?

Access Bars tapasztalatok: nyugalom és szabadság (freeimages / free-falling-1394974)
Access Bars tapasztalatok ®: nyugalom és szabadság (freeimages / free-falling-1394974)

Ezek a tapasztalatok lelkileg stresszes, de testileg nagyjából egészséges embereken megmutatkozott változások, akik ráadásul nyitottak az ilyen kezelésre. Akiknek van valamilyen krónikus testi zavaruk is, és esetleg még valamiért ragaszkodnak is hozzá (igen, olykor jó dolog kátyúban lenni, van előnye is) azoknál más változások lehetnek. Jobban előfordulhat például átmeneti tünet felerősödés.

Ez egy trükkös gyűjtemény lesz. 🙂 Az Access Bars tapasztalatok ® a honlap miniblogjában vannak, ide csak beolvastatom őket a rendszerrel. 🙂 Ezért lehet, hogy a későbbiekben bővülni fog a következő lista, mert a miniblogok is bővülni fognak. (Tudtad-e, hogy nálam kedvezmény jár a stresszoldó kezelés díjából a második alkalomtól kezdve, ha leírod nekem, milyen változásokat tapasztaltál az előző kezelés után?)

Access Bars tapasztalatok ®: a nyugalom oázisa?

“Spirituális úton járok, akik ismernek, vagy aki hozzám kapcsolódnak, azok tudják. A küldetés miatt kapcsolód­tam a társasághoz. Bevallom, többször gondoltam már rá, hogy lelépek, de mindig jön valaki, aki miatt úgy érzem, hogy mégiscsak szükség van arra, hogy itt legyek és te­gyek valamit. És amikor több embernek jobb lett az élete az utóbbi időben a Moksa által, olyankor azt mondom, hogy talán mégsem kell visszavonulnom. Majd a Teremtő, vagy az Univerzális Intelligencia vagy a Jóisten eldönti, hogy mi lesz.”

(Forrás: Moksa Magazin 2018.04., MoksaTV)

 

 

 

Visszajelzés – Moksa Csepp: Moksa spiritualitás, Moksa küldetés, Moksa társaság

“Nyitva van a harmadik szemem. Nekem mindig is jöttek be képek, előre meglátok dolgokat. Például utazásnál azt, hogy ne szálljak fel a buszra. Ilyenkor biztos, hogy bal­esetes lesz az a busz. Most már nem azon gondolkodom, hogy nem szállok fel a buszra, hanem ha felszállok, akkor mit tudok azon változtatni, hogy ne történjen baleset a busszal. A múltkor is voltam egy buszon, ugyanez történt. Megállt a busz, semmi nem indult el rajta. Kérdeztem a Teremtőtől, hogy mit keresek én itt, mit csináljak. És azt a gondolatot kaptam, teljesen mindegy, hogy honnan, hogy próbáljam meg azt közvetíteni a sofőrnek, hogy szálljon ki a buszból, és manuálisan kezdjen el valamit a buszon javítani. Odament az ajtóhoz, lenyitotta a jelzőt, megnyo­mott egy gombot, amivel a hidraulikát kikapcsolta, vis­szakapcsolta, és beindult a szerkezet. Vannak ilyen dol­gok, amikről úgy gondoljuk, hogy nincs közünk hozzá, mert csak véletlenek. Nincs véletlen. Minden mindennel összefügg.”

(Forrás: Moksa Magazin 2018.04., MoksaTV)

 

 

 

Visszajelzés – Moksa Csepp: hogyan viselem és mire használom az intuíciómat?

“Amikor valaki meghal, az olyan, mint amikor egy hegymá­szónak a társa beleesik a szakadékba, és össze vannak kötéllel kötve. Ha azt a kötelet nem tanuljuk meg elvágni, a halott magával viszi azt az embert, aki kötődik hozzá… Ennek kapcsán visszajelzést kaptam egy Moksa fogyasztótól, hogy az édesanyját a házuktól 50 méterre elgázolta egy autó. Kezdetben egyszerűen nem bírta feldolgozni. Néhány hónapja szedi a Moksát, most van az, amikor először nem sírva kel és nem sírva fekszik le, és megköszönte nekem, hogy ajánlottam neki a cseppeket.”

(Forrás: Moksa Magazin 2018.04., MoksaTV)

 

 

 

Visszajelzés – Moksa Csepp: szeretteink elengedése – a legnehezebb élethelyzet

“7 éve ismertük meg a Moksát a férjemmel. A nagy válto­zásokat, annak a sorozatát elsősorban a férjemen láttam, akivel addig sem voltam elégedetlen, de így együtt egy olyan lendületbe kezdtünk, hogy azt mondhatom, hogy a másodvirágzásunkat a Moksa nagy részben erősítette. Nyitottságot, aktivitást és spiritualitás felé való érzékeny­séget éltünk meg. Nálam pedig olyan változást hozott a Moksa, hogy nőtt bennem az elfogadás, a tolerancia és a türelem a családom, a közvetlen közelségemben levő em­berek, a barátaim és a postai sorban állás felé is. Nyitot­tabbnak élnek meg a közvetlen környezetemben levő em­berek és jobban nyitnak felém.”

(Forrás: Moksa Magazin 2018.04., MoksaTV)

 

 

 

Visszajelzés – Moksa Csepp: nyugdíjas élethelyzetek kivirágoztatása

“Én évek óta szedem a Moksa Cseppet. Az egész életem megváltozott ezalatt az idő alatt. A gondolkodásmódom is, a világképem is, maga ahogy élek, az is. Azt gondolom, hogy ha valaki elkezdi szedni a cseppeket, mert hallott néhány tapasztalatot, akkor rájön arra, hogy valahogy másként működünk, mint amit nekünk annak idején el­mondtak. Az elmúlt évek alatt nálam gyökeresen átrajzo­lódott az a világkép, amit annak idején egyszerű férfiem­berként mechanikusan elképzeltem. Most már nagyon másként látom ezt az egészet. Például nálunk családi ha­gyomány a borúlátás, generációkon keresztül ment ez, hogy: „nekünk úgyse sikerül semmi”, és „nem érdemes nekiállni, és különben is”, ebből én kilógok a családból. Megteszem a magam dolgát nap mint nap, amennyi tőlem telik, és nem aggódok azon, hogy vége lesz-e a világnak 2020-ban vagy nem lesz. Ha eljön az idő, amikor vége lesz, vagy legalábbis nekem vége lesz, akkor el fogok menni, és akkor azt tudom mondani, hogy megtettem, ami tőlem telt, és hálás lehetek azért, hogy eddig itt vol­tam. A Moksa képes arra, hogy a szedésekor emberek millióinak megváltozzon az élete. De hogy ez megtörté­nik-e, az csak annyi, hogy én megteszem a magam dolgát ma, és holnap, és holnapután, a többi nem rajtam múlik. Sokszor azt gondoltam már, hogy most vége van a Mok­sás pályafutásomnak, hogy nem erre kell nekem mennem, de mindig azt mondtam, hogy ha ez az én utam, akkor úgyis megnyílik előttem. És ez mindig így is történt. Az elmúlt években hihetetlen dolgokat tapasztaltam: amiket elmondanak nekem, amiket magam láttam. Jó néhány Moksa fogyasztó ismerősöm lényegesen fiatalabbnak néz ki, csinosabb lett, jobban beszél, …”

(Forrás: Moksa Magazin 2018.04., MoksaTV)

 

 

Visszajelzés – Moksa Csepp: gyökeres pálfordulás a családi életszemlélet örökségben

“Hogy milyen a Moksa: most megfogalmazódott bennem és megvilágosodtam: az egy dolog, hogy te szeded, és mondjuk a melletted levő ember nem szedi, de minden­képpen hatással vagy rá. Amikor elkezdtem szedni, és el­mentem egy masszázstanfolyamra, és a kezem közé ke­rült egy ember, akin a masszázst bemutattam, onnantól kezdve az ő élete is változásba lendült. Ugyanis ő is egy olyan kereskedelmi üzletben dolgozott ahol én. Milyen furcsa, hogy pont vele kerültem kapcsolatba, hogy pont ő lett úgymond az én munkadarabom. Majd fél év elteltével elkezdett azon gondolkodni, hogy abbahagyja a kereske­delmi munkát, és ma már masszőrként dolgozik. Csak a masszázs van, körülbelül 40 -féle masszázst csinál. Ugyan Moksát nem szed, de hatással vagyunk egymásra. Ha például elkezdesz masszírozni, mert neked ez az utad, és a kezed közé kerül egy ember, onnantól kezdve a te rezgésed megemeli az ő rezgését, és az ő útja is változik. Úgyhogy nagyon jó szedni a Moksát, sokkal hamarabb változik az ember, sokkal magasabbra tud felmenni, el sem tudja képzelni, hogy lentről mennyire meg lehet emelkedni, akár rövid idő alatt is, de azokra is hatással vagyunk, akik nem szedik.”

(Forrás: Moksa Magazin 2018.04., MoksaTV)

 

 

 

Visszajelzés – Moksa Csepp: én élethelyzetem, te élethelyzeted, mi élethelyzetünk?

“Alvásproblémáim voltak. 2 hét Moksa szedés után azt mondtam, nincs semmi változás. Igaz, hogy már 1 hete alszom rendesen, de… Nálam ennyi idő kellett hozzá.”

(Forrás: Moksa Magazin 2018.04., MoksaTV)

 

 

 

Visszajelzés – Moksa Csepp: alvászavaros élethelyzet: változott vagy nem változott?

“Az egyik szakmai Moksa fogyasztóval az Everness feszti­válon találkoztam, akkor kezdtük el szedni a párommal a cseppet. Azért mentünk el az Evernessre, hogy a párom alkoholproblémájára találjunk megoldást. Megtaláltuk a szakmai fogyasztót és megtaláltuk a cseppet. A párom még nem nagyon érzi a változást, igazából én sem, naplót se vezettünk, kellett volna, de majd bepótoljuk… Nekem is vannak lelki problémáim, önértékelési problémáim, amik szerintem elég sokat változtak a szedés másfél hó­napja alatt. Talán a kommunikációm is kicsit tudatosabb lett, jobban tudok kommunikálni a saját dolgozóimmal (vezető vagyok). Emberek előtt is meg kell tanulnom be­szélni, ez is nagyon nehéz volt eddig. A párommal és a gyerekeimmel való kommunikációm is javult – van 3 gye­rekem -, jobban rá tudok hangolódni a gyerekeimre is, nemcsak a családomra, hanem mindenkire. Bízom benne, hogy ez így marad és csak hatványozódni fog. Én is kere­sem önmagam, én azt érzem, hogy még nem vagyok az utamon, mással kellene foglalkoznom. Ebben is bízom, hogy lesz változás.”

(Forrás: Moksa Magazin 2018.04., MoksaTV)

 

 

 

Visszajelzés – Moksa Csepp: viszlát függőség és rossz önértékeléses élethelyzet?

“Én most nem szedem még a Moksát, mert bár már megis­mertem régebben, és nagyon jónak is találtam, de úgy éreztem, hogy nekem nincs rá szükségem, mert lelkileg egyensúlyban éreztem magamat. Viszont a menyemnek voltak lelki problémái: nagyon szeretett volna kisbabát, de nagyon félt, hogy a korábbi méhen kívüli terhessége újra meg fog ismétlődni. Mondtam neki, hogy szedje ezt a cseppet. Elkezdte szedni, és pár hónap múlva jött a baba. Most már 6 éves ez az unokám, és azóta már van testvér­kéje is. Ezek miatt most elhatároztam, hogy én is elkez­dem szedni, mert hallottam ezt a sok jót róla, ami miatt mindenkinek szüksége van rá.”

(Forrás: Moksa Magazin 2018.04., MoksaTV)

 

 

 

Visszajelzés – Moksa Csepp: fiatal anyukák félelmetes emlékei és a reális jövő

“A kereskedelemben dolgoztam, de éreztem, hogy nekem nem ez az utam. Egy Agykontrollon ismerkedtem meg Domján Lacinál a Moksával, onnantól kezdve megfordult az életünk. Gömbölyűbb lett minden. Én azelőtt így nem tudtam nyilvánosan beszélni, nem tudtam összeszedett mondatokat mondani, nem tudtam úgy kommunikálni sok ember előtt, ahogy szerettem volna. Nekem a kreativitá­som is és a kommunikációm is megváltozott, megtaláltam önmagamat. És létrejött a harmónia is a családomban.”

(Forrás: Moksa Magazin 2018.04., MoksaTV)

 

 

 

Visszajelzés – Moksa Csepp: kiállni emberek elé és beszélni? Természetesen!

Megtapasztalnál hasonlókat te is? Katt valamelyik linkre:

Kérem az ajándék alap információkat a stresszoldó (ön)kezelésről >>>               Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>